nelamurire - stimulare cu clomifen
Raspunsuri - Pagina 3
bianca26 spune:
Buna! Tot intru de ceva timp pe acest forum, dar nu am indraznit sa raspund la subiect. Si eu fac stimulare cu clomifen, am reusit sa obtin ovulatie(aveam chiar 2 foliculi in ziua a 13-a), dar cred ca i-am pierdut pe drum
, pentru ca am facut inseminare naturala in ziua a-24-a, cand a zis doctorul ca este momentul... Am facut testul de dimineata, pentru ca trebuia sa astept 12-14 zile ca sa nu iasa pozitiv din cauza Pregnylului, dar a iesit negativ. Ma asteapta alta luna de tratament si sper ca data viitoare cand mai vorbim sa am vesti bune..
monval spune:
Bianca, cit aveau foliculii in ziua a 13 ?Eu cred ca ai facut inseminarea cam tirziu. La a cita luna de stimulare esti?
Nu te da batuta o sa reusesti , o sa vezi si poate chiar natural.
SUCCES
lauricipani spune:
monval, felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.
Intrebare si io la tine: in ce zi ai avut ovulatia dupa stimularea de a doua luna cu 2 pastile? plizzz, ca si io sunt in situatia asta, azi sunt in ziua 5 si am inceput cu 2 pastile. Ai facut si pregnyl? daca da in ce zi?
multumesc din suflet!
laurici
monval spune:
Buna lauricipani, eu am avut ovulatia cred ca in ziua 14-15 fara sa fac pregnil. Stiu asta pt. ca mi-am facut testul in ziua 25 si mi-a iesit fffff slab apoi l-am repetat in ziua 28 si a iesit destul de vizibil apoi in ziua 30 l-am vazut pe bb la doctor cind am facut ecografia intravaginala , are marimea de 2 mm . Mie mi-a fost deajuns, mai ales ca doctorul mi-a confirmat sarcina.Mi-a dat utrogestan 3 pe zi timp de 10 zile deoarece eu am preogesteronul ziua 21 mic adica 9,43.Daca mai pot sa te ajut sa va ajut cu ceva cu cea mai mare placere.
Va doresc mult succes si sa auzim de bine

lauricipani spune:
Multzumesc din suflet pentru raspuns, m-am lamurit. Mai poti insa sa-mi spui in care zile ai
ar fi interesant de stiut.
Multzumesc mult si inca o data sanatate si sa ai grija de bb!!!
laurici
romaniaau spune:
Buna dimineata fetelor!
Lauriciule, mie mi-a dat doctora in prima luna Clostibegyt de 50mg, cite una pe zi, in perioada 5-9. La un ciclu de 28-29 de zile m-a chemat in ziua 12 la eco, aveam foliculi de 22-25mm si imi facea Pregnyl 5000. Daca dupa prima luna nu ai foliculi, in a doua luna se incearca cite 2 pastile de Clostibegyt pe zi din ziua 5 pina in ziua 9. Se face eco obligatoriu inainte de ovulatie si eventual Pregnyl.
Eu am facut stimulare 3 luni si nu am avut efecte adverse, dar nici rezultate.
Va astept pe voi cu vesti bune ca sa ma bucur si eu.
![]()
lauricipani spune:
romaniaau, multzumesc pemtru raspuns. In general stiu cum este cu faza cu closty ca io sunt la a 3 a tura de closty.
La primele 2 am luat cate o pastilutza / zi timp de 5 zile din ziua 5 pana in ziua 9, am prestat ca la carte si a fost. Din pacate ambele sarcini le-am pierdut..asta este.
Io acum intrebam pt ca am sotzul intr-o perioada mai dificila cu hernia lui de disc si ma gandeam ca poate o sa prind o zi doua ca sa nu-l chinuiesc prea tare.
E logic ca fac si monitorizare si Pregnyl, sper ca luna asta sa fac ceva..
Luna trecuta in ziua 11 am avut un folicul de 25 mm si endometru de 12...sa vedem luna asta.

laurici
monval spune:
Buna lauricipani, eu am avut prima zi de ciclu pe 6 ianuarie, iar eu am prestat pe 17, 19, 21, 23. Dupa ce am prestat am stat cu picioarele pe pereti cam 20 minute apoi am ramas culcata pina dimineata. Iti doresc succes

Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos !