nelamurire - stimulare cu clomifen
Raspunsuri - Pagina 2
monval spune:
CAMY, iti multumesc mult de urare ,dar sincer iti spun ca eu inca nu ma bucur mi-e frica, dar faptul ca esti alaturi de mine inseamna f. mult .Pot spune ca voi fi sigura abea dupa 3 luni.ITI MULTUMESC INCA O DATA
.ITI DORESC SUCEES SI SPER SA AFLU DE LA TINE ACELEASI VESTI BUNE
camy062004 spune:
fii optimista totul e sa crezi,nu ma dezamagi am incredere in tine,fruntea sus totul va fi ok.

camy
poliana spune:
Monval felicitari si nu iti mai face griji ca totul va fi bine! A trecut vremea grijilor acum e timpul sa te bucuri!!!!
Subiectul tau mi-a dat multa speranta! Si eu sunt in a doua luna de stimulare cu clomifen si mai am o saptamana pana tre` sa imi fac testul asa ca sunt cu sufletul la gura!!!!!!!
Inca o data felicitari!!!!!!!!
pineapple spune:
Ura Ura!!! Ma bucur pentru tine!!! Si ma mai bucur ca mi-ai dat sperante, si eu sunt in prima luna de Clomid, si desi data asta nu stiu daca a fost cu succes sau nu, ma bucur sa aud ca se poate! Sarcina usoara!!!
monval spune:
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine . Sa stiti ca ma bucur dar nu vreau sa mai anticipez ca de cind ma chinuiesc de 5 ani am ramas de doua ori si am avut sarcini oprite din evolutie de asta am spus ca abea dupa 3 luni voi fi sigura pt. ca pina atunci se va hotari daca va fi sau nu . Eu sper ca va fi bine si va doresc si voua acelasi lucru cit mai repede. Pentru cele care au facut stimulare cu clomifen sa stiti ca eu am ramas la a doua luna de stimulare in care am luat doza dubla in zilele5-9, iar acum 3 luni de zile am facut histerosalpingografie.
Bafta si sa auzim de bine
si sa stiti ca va urmaresc evolutiile.
Delia21 spune:
Monval,scumpa,nici eu nu vreau sa zic hop pana nu am sarit.Adica nu vreau sa ma grabesc cu concluziile,caci habar nu ai de cate ori m-am imbatat eu cu apa rece si fiecare intarziere de CM imi facea inima sa-mi bata mai repede.Deci stau cumintica,dar binenteles ca sper si ma rog celui de sus din inima sa fie vorba de
si la mine.Felicitari pentru cele 2 liniute si fa tot ce crezi ca trebuie ca sa stea bebe acolo pana in octombrie.
monval spune:
Fetelor uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Azi am fost la doctor si doctorul mi-a confirmat sarcina care este de 2 mm si
are 2 saptamini, adica azi sunt in ziua 30 de la ultimul CM .Mi-a dat utrogestan 10 zile apoi sa vin iar la control.
Va doresc succes si sa aveti gindire pozitiva , sa nu va lasati
.
irinush4u spune:
felicitari , sa dea dzeu sa va fie bine si sa va bucurati de el.
am si eu o intrebare, cum doza dubla?am mai multe sanse dak inghit tubul cu totul??
Irinush
monval spune:
Buna ziua, eu am facut stimulare cu clomifen in prima luna cite o pastila in zilele 5-9, nu a dat rezultate. Apoi a doua luna am luat cite 2 pastile in zilele 5-9 si asa mi-a dat rezultate
.
VA DORESC SUCCES SI SA AUZIM DE BINE