nelamurire - stimulare cu clomifen
Buna seara, sunt o aspiranta inca optimista si doresc sa aflu citeva simptome de sarcina, altele decit cele cunoscute .Eu sunt in ziua 27 de la CM , sunt in a doua luna de stimulare cu clomifen, ieri am facut un test de sarcina care a iesit ffffff slab vizibil dar a iesit si cam de 3 zile am mici dureri si intepaturi in partea inferioara a abdomenului.Intrebarea mea este daca a mai simtit cineva asa ceva fiind insarcinata?
Raspunsuri
Chi spune:
Hai sa fiu eu prima care sa-ti dea o veste buna.
Dupa cum sta treaba cred ca esti gravida.
Fuga repede la dr, sa-ti dea tratament de sustinere !
camy062004 spune:

si eu cred acelasi lucru ca si Chi te asteptam cu vesti din cele mai bune si sa dea dumnezeu sa fie intradevar cu ochi.![]()
camy
monval spune:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW FETELOR NICI NU VA DATI SEAMA CE BINE AR FI SA FIE ADEVARAT. JOI MAI FAC UN TEST CA SA FIU SIGURA. VA MULTUMESC MULT DE TOT CA SUNTETI ALATURI DE MINE
. SA DEA DUMNEZEU CA TOATE FETELE SA REUSEASCA .
monval spune:
Miine dimineata fac al doilea test, imi este si frica dar trebuie sa-l fac si la prinz cind ajung acasa va spun rezultatul.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine 
monval spune:
Fetelor, azi am facut al doilea test si mi-a iesit a doua liniuta mai slaba dar f. bine vizibila . Eu nu spun inca hop pina nu-mi spune doctorul ca este ok., simbata merg la doctor si o sa mai fac un test inainte ca sa fiu sigura. Azi sunt in ziua 29 si cred cred ca sunt pe drumul cel bun daca mi-a iesit a doua liniuta, destul de repede spun eu.
SUCCES LA TOATA LUMEA
Delia21 spune:
Si eu am facut stimulare cu clomifen luna asta si de vreo 3-4 zile am intepaturi in partea de jos a abdomenului.Eu sunt in ziua 24 si am si neste somnuri de zici ca as ridica la haltere toata ziua....of ce bine ar fi sa fie ochisori!Sa ne spui si noua ce noutati mai ai si daca prinzi barza trimite-o si la mine ca nu o tin mult,promit.
monval spune:
DELIA, este posibil sa fie sarcina dar este bine sa afli din timp daca este ca sa mergi repede la doctor sa-ti dea ceva de sustinere.De asta sunt eu speriata pentru ca am progesteronul mic adica 9,43 si mi-e teama sa nu pierd sarcina dar daca merg in ziua 31 cred ca este bine.Eu mi-am facut primul test in ziua 26 de la ultimul ciclu , apoi in ziua 29.
ITI DORESC MULT SUCCES SI MAI ALES GINDIRE POZITIVA