HELP !!! Despre inscrierea la scoala !!!
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
ati vazut site-ul asta???
www.calificativ.ro.
nu mi se pare normal sa dau bani daca nu vreau sa o dau la o scoala de cartier...
5 ani -14 februarie 2005
rrox3 spune:
Si eu ma agit acum cu inscrierea la scoala. Am fost chiar din noiembrie sa discut cu directoarea si am aflat doar ca in primavara se fac inscrieri si o sa se afiseze... Dupa aceea m-am mai luminat si in ianuarie am fost sa intreb pe acolo si am aflat ce invatatoare vor fi la clasele I. Si am inceput cercetarile prin vecini sa aflu ce e cu ele. Pana la urma m-am hotarat la care vreau sa-mi inscriu fetita (la recomandarea invatatoarei foarte bune a unei fetite din vecini) si am mers direct la ea. Ne-a notat in carnetelul propriu, care deja era cam plin! si ne-a zis sa o sunam cam in doua saptamani fiindca abia atunci vin reglementarile de la minister si abia atunci va sti exact ce trebuie sa contina dosarul pe anul asta.
Ideea de baza e ca trebuie vorbit cu invatatoarea fiindca altfel cand dau ei drumul la inscrieri oficial deja nu mai sunt locuri fiindca fiecare invatatoare vine cu carnetelul.
In privinta banilor, sunt scoli si scoli, nu peste tot trebuie sa cotizezi chiar daca nu apartii de scoala respectiva. Bineinteles ca nu te duci chiar cu mana goala pe acolo...
Cam asta ar fi. Succes tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+
hair spune:
imi poate recomanda cineva o invatatoare pentru la anul la scoala odobleja din sector 5?
hair
pnt_loredana spune:
Gata, am rezolvat problema! Am mers direct la invatatoarea care in toamna va prelua clasa I si despre care, binenteles am auzit numai lucruri bune, si tot la fel a procedat, ne-a trecut in caietul dansei. Oficial nu se fac inca inscrieri, dar dupa cum spunea cineva mai sus, atunci cand lucrul acesta este posibil te trezesti ca esti pe dinafara.
Mi-am luat o piatra de pe inima!
Multumesc tuturor celor m-au ajutat cu sfaturi!
lory
poze
Laura T spune:
Draga mea Lory, dat fiind ca esti din Ploiesti, imi poti spune si mie la ce scoala ai inscris baietelul? Bianca mea nu merge la toamna la scoala, desi face in aprilie 6 ani, am hotarat sa o mai lasam la gradi inca un an. Dar culeg referinte. Intentionez sa o dau la Sc. Sf, Vasile (parca asa se cheama fosta scoala 14), de pe Republicii. Tu?
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 9 luni) si Ramona (2 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
pnt_loredana spune:
Laura, dat fiind ca am un serviciu care uneori nu-mi da voie sa respir, am decis sa-mi dau copilul la o scoala aproape de mama mea, care mai mult decat mine se va ocupa de copil, in sensul ca-l va duce si aduce, apoi mancare, somn si lectii. Asadar, l-am inscris la Scoala nr.15 in Bariera Bucuresti, scoala care de altfel am urmat-o si eu pana in clasa a V-a si care, din punctul meu de vedere si-a pus amprenta pe evolutia mea din anii urmatori.
In ceea ce priveste optiunea ta de a o da pe Bianca inca un an la gradi, mi se pare buna, spun asta pentru ca si eu la fel am procedat cu copilul meu si sincer chiar nu-mi pare rau pentru ca, nivelul lui de cunostinte de acum este cu mult mai vast decat cel in urma cu un an.
Despre scoala Sf. Vasile nu stiu nimic, insa stiu ca este foarte bine cotata!
lory
poze
georgiana.david spune:
Sa stiti ca treba cu spaga la director este adevarata, m-am lovit de aceeasi problema dar am refuzat sa cotizez la buzunarul d-nei directoare asa ca o sa mergem la o scoala mai aproape de casa, unde am invatat si eu si slava Domnului am fost olimpica pe tara la Limba Romana (na ca m-am laudat)si unde am aflat ca va lua clasa I o foarte buna invatatoare pe care din fericire o cunosc
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
grati.ela spune:
Buna tuturor! Eu vreau sa o inscriu pe Ozi la scoala 190 de la Big. Cunoasteti o invatatoare buna care ia clasa I? As vrea totusi sa nu fie spagarita pentru ca mi-e sila de astfel de oameni. Sau daca stiti o alta scoala buna in zona Brancoveanu metrou. Eu nu va pot ajuta cu recomandari decat pentru scoala I. Barbu din zona 13 septembrie, dna.inv. Spineanu Mariana. Va pup si astept vesti! Gratiela.