Trucuri mici, efecte mari

Trucuri mici, efecte mari | Autor: assa

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
Poate s-a mai discutat acest subiect, dar va propun sa discutam despre trucuri in bucatarie, locuinta, viata de zi cu zi...Adica ceea ce ne-a spus mama, bunica sau vecina si a "prins"
Astazi, printr-o intamplare am aflat cateva trucuri care m-au uimit , dar multumit in final . De exemplu am aflat ca faianta si cada, chiuveta , toate cele se pot curata foarte bine cu praf de copt. Bun.Ajunsa acasa am aplicat...iar rezultatul uimitor!!!!!!!!Nici cel mai bun produs de pe piata nu a facut asa ceva. Trucul nr. 2: desfundarea tevilor din casa cu ............COLA. Surpriza! Merge foarte bine.Ei , uite ca asa uimita (sau naiva) va intreb si pe voi: ce trucuri mai stiti??????
Orice idee e binevenita!
Poate par puerila .......dar chiar as vrea sa mai stiu cateva idei de acest fel, ajutandu-ne pe cele mai ....neindemanatice asa ca mine
Assa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Praful de copt e de fapt bicarbonatul de sodiu (sau cel putzin eu asa cred...nu e??) si bunica-mea la tzara spala pe vremuri vasele cu bicarbonat...
Ori cu desfundarea tzavilor cu Cola! wow! tre sa incerc, pacat ca nu-s infundate (sper nici sa nu fie vreodata), dar e bine de shtiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Petele de ulei de masina ies cu detergent de vase (Axion pasta). Am probat eu pe un tricou nou-nout pe care il credeam bun de pus la cos. A mers!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by aissa

completely off topic (dar nu m-am putut abtzine) coincidentza e de vina. Si noi suntem Mami Cristina si Bebe Alexandra.
2 x tiz
Sorry inca o data pentru comentariul meu off topic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

off topic si eu, dar trebuie sa-mi salut tizele!

Mergi la inceput