Mamici din Arad...??? (24)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de ceva timp, dar am citit tot...
Vad ca vorbiti de filme, eu nu prea mai apuc eventual desene animate...Ale mele sunt fan Donald si Mikey Maus. Le-am pus int-o zi Ice Age si nu le-a placut.
La multi ani , Radu!
Tot frig pe la voi? Si aici e frig, azi dimineata au fost -6.
Merg ca s-au trezit gizele.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
gabitzica spune:
ice age... e peferatul meu! Dupa mine e cel mai fain film de desene animate. I l-am pus si lui Tudor. II place dar nu are foarte multa rabdare, se plictiseste dupa un sfert de ora.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
RADUAnto,sa fiti fericiti cu totii! Ce faceti,chefuiti?
Magda,asteptam poze cu noua freza.
Alina,sunt super pozele! Dragos e un scump! Ai baiat mare deja.Pe cand urmatorul? (glumesc) Asa m-a intrebat pe mine Miclea aseara si i-am spus ca urmatorul nu va mai fi ca nu mai vreau.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
flavia ramona spune:
Gabi, vreau sa-ti apun ca eu am vazut ICE AGE de vreo 3 ori si tot nu m-am plictisit de el si mie de obicei nu-mi place sa vad de 2 ori acelasi film. Azi mi l-am comandat pe DVD de la un tip ca sa il am acasa.
Nu stiu ce ati facut voi da eu am fost harnicutza. Sunt un pumn de nervi asa ca m-am apucat de curatenie in bucatarie. Poate imi trece. Am spalat mobila, am sters in dulapuri, am spalat combina frig, am spalat vasele, etc. si oare de ce nu mi-au trecut nervii??????????
Vreau sa va intreb ceva... ca ma gandesc ca toata lumea a patit-o la un moment dat... De ce sunt unii oameni atat de rai incat exact cand ai avea nevoie mai mare sa-ti dovedeasca prietenia fac exact opusul? De ce atat timp cat ii tratezi regeste, ii ajuti de cate ori iti cer ajutorul, si chiar si cand nu iti cer, ei, in primul moment in care s-au inversat rolurile ori dispar ori daca pot iti sapa groapa????
Imi cer scuze, dar sunt fffffffffff nervoasa si acum incerc sa ma descarc cat de cat.
Sotul meu e painea lui D-zeu, ajuta pe toata lumea, a fost unul din lucrurile care m-au facut sa ma indragostesc de el, ca nu a uitat de unde a plecat. Iar acum, unii - nu toti- pe care i-a ajutat foarte mult ii infig un cutit in spate. As vrea sa pot sa fac ceva, dar din pacate nu pot.
Termin aici ca daca nu nu cred ca ma mai opresc in graba.........
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
Claudelu spune:
Radu Viata frumoasa si linistita alaturi de fetele tale!!!
Fetelor, pai numai mie nu mi-a placut ICE AGE?? eu sunt fan Shrek...cred ca l-am vazut de vreo 7 ori amadoua partile...abia astept partea a 3-a Si Finding Nemo mi-a placut la nebunie SI mai e un desen animat care mi-a placut tare mult SHARK TALE
Alina, ce m-am distrat cand am vazut poza aia cu Dragos si Daci cand citesc ziaru E mortala!!! Ma tot uitam pe poze si cand il vedeam pe Dragos ce inalt e(asa mi se parea in pozele in care era in picioare in patut) m-am tot mirat pe el...faceam comparatie cu Raul, care are 75 cm...ba mai mult am chemat-o si pe mami sa-l vada, abia dupa mult timp am observat ca salteaua de la patutul vostru e mult mai inalta decat la noi Si sa sti ca nu am cazut jos, chiar daca am stat in picioare, iti sta fff bine cu noua freza si iti spun fff serios!!!
Alinushule, de ce mama nu mai vrei unu?? unu asa ca Dragos, sa te menti tanara
Flavia, de ce mi-ai adus aminte de asa zisii prietenei?? OOFFF, stai linistita ca si noi am patit-o si nu o data si de nspe mii de ori si de asta tot nu ne linistim Diferenta e ca eu nu le mai pun la suflet, le iau ca pe o lectie a vietii
Magda, am ratat emisiunea de lunea asta dar am vazut-o pe cea de saptamana trecuta in reluare sambata sau duminica, nu mai retin...sincer, mie nu-mi place, daca ai ceva de rezolvat, daca vrei sa afli, poti sa le faci intr-un mod discret, nu sa te faci de rahat in fata unei tari...asta e parerea mea despre emisiunea asta
Ioana, Raul e mai bine, dar azi mi-a tocat nervii...n-a stat 2 minute intr-un loc, se vede ca e sanatos...a ramas totusi cu sechele de la injectii, de fiecare data cand il schimb de scutec imi face scandal Alesio ce face?? Si cum ti-a zis si Gabi, nu fa gresala sa-l pui cu voi in pat ca ai pus-o...lasa-l in pat chiar daca iti urla...sa nu crezi ca nu-s smecheri...oooo si inca cum!
Cristina, la noi tot frig...cica noaptea e sub 20 grade la voi cum e vremea?? Noi parca suntem la Polu Nord
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
pufymic spune:
La multi ani Radu!!!!
Clau ma bucur ca e bine Raul....cat mai trebuie sa faca tratament pe gurita?
Sa stiti ca nici mie nu-mi convine faza cu culcatul in pat cu noi, dar a fost musai zilele astea, ca urla de trezea tot blocul piticul meu......sper sa fie o faza trecatoare.....
Noapte buna si pupici!!!
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
Claudelu spune:
Ioana, si ce daca scoala vecinii?? eu nu ma jenez de ei...pai ce am prunc mic, nu le convine asta e... lui Alesio...saptamana viitoare venim la voi....mai ii dau siropel pana ii trece de tot tusa, ca mai tuseste dar nu des si nici tare
Sper si eu sa fie la voi doar o pasa trecatoare si sa revina totul la normal!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
maggda spune:
Buna dimineata la cele -24 grade, o iarna perfecta ce mai!!!In ritmul asta de frig cred ca o sa consumam nu 1000 ci 1500 mc de gaz.
[red]Anto[/red] pentru sotziorul tau, sa-ti traiasca multi ani cu sanatate!
Fetelor asa nu mai am chef de invatat!!!!Dar ma incurajez ca sunt pe ultima sutaOricum am luat-o pe ulei, stau cu castile pe urechi si ascult muzica la maxim, nu cred ca mai am mult...o iau raznaNu am facut chef de inaugare ca ne-am mutat la casa noua dar in iulie de ziua lui Danut daca nu fac un tambalau cat casa decedezO sa omor porcii vecinului cu tambalaul, poate o sa faca infarct si mancam purcel la tava... v-am spus eu ca nu mai am mult.Acum va las ca am scris destule prostii la prima ora.Sanatate multa multa la toti mutzunacii.
Magda si Bianca 6 ani
DianaR spune:
La multi ani Radu! Anto sa-ti traiasca sotiorul!
E 10 si fiu-miu inca doarme. M-am umflat si eu de somn dupa ce de cateva zile ma chinuia noaptea la greu si se mai si scula la 7 .
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni