Gradinita 117
Raspunsuri
diana904 spune:
E cumva cea de pe str. Petofi? Aia cu scoala si liceu in aceeasi curte? Daca e vb despre ea, am vrut eu sa o inscriu pe fi-mea acolo acu' vreo 2 ani. Iti povestesc mai multe daca o fi asta...
natali spune:
Da e pe Petofi Sandor, am auzit ca e buna si au grupe step by step, dar ca e foarte dreu se te inscrii.
Fata mea are 3 ani si 7 luni sintem inscrisi in 43. Pentru noi nu e buna, incercam sa gasim ceva mai bun.
Fata ta citi ani are si unde mergeti? Povesteste te rog tot ce stii despre 117.
diana904 spune:
Fata mea are 6 ani si citeva luni, e in grupa pregatitoare la o gradinita particulara de care sint extrem de multumita. Nu stiam ca la 117 sint clase step-by-step. Gradinita mi s-a parut curata, nou renovata, body-guard la poarta, poarta incuiata in timpul orelor de program, un loc de joaca maricel, separat de curtea liceului printr-un gard de plasa, dar complet asfaltat. Eu mi-am facut intrarea cu o prietena care avea deja fetita acolo, am fost de prin vara cu un mic cadou ptr directoare ( o cafea parca si ceva deodorant, nu mai stiu). Ce nu mi-a placut: nr de copii din grupa, erau peste 30 dar consolarea era ca nu vin decit max 20 restul fiind bolnavi pe rind. Nu mi-a placut scara, ingusta, si vreo 2 etaje, ii si vedeam pe pici imbrincindu-se p-acolo. Mi-au cerut adeverinta de salariu de la firma, in care sa fie specificat salariul, si atunci cind am dus actele s-au uitat pe respectiva adeverinta si mi-au spus ca trebuie sa sponsorizez cu min 2 milioane gradinita.
In fine la mine motivul principal pentru care am renuntat a fost nr de copii din grupa, prietena mea care are fetita tot in grupa pregatitoare mi se plingea acu citeva luni ca nu fac mai nimik. Pe de alta parte inteleg ca e o gradinita cautata.
Ceea ce ti-am spus despre ce am vazut eu s-a intimplat acum 2 ani, acum nu stiu care mai e situatia.