Costum carnaval gradinita - unde putem gasi ?
Buna,
fetita de 4 ani a unei prietene are carnaval vineri la gradinita si ar avea nevoie de un costum de Cenusareasa. Exista vreun magazin in Bucuresti de unde ar putea cumpara/inchiria asa ceva ?
Multumesc,
Anca
Raspunsuri
gianina-alina spune:
uita-te la subiectul meu "carnaval la gradi tema apa" acolo fetele au pus un link la un articol din liberatatea parca care spune de unde se pot cumpara sau inchiria cotume!
pupici
giani
iileana spune:
Tocmai ce-am sters raspunsul meu de acolo, ca deja link-ul nu mai ducea unde trebuia.
Noroc ca salvasem articolul asa ca pot sa-ti zic concluzia finala: "De unde inchiriem...
* Teatrul National: tel. 315.15.02; Opera Romana: tel. 313.96.90/interior 120; firma "Fabrica de petreceri": telefon: 320.93.87."
Succes.
gianina-alina spune:
preturile din Bucuresti nu le stiu dar la noi in timisoara sint intre o suta si o suta cincizeci de mii.la inchiriat!
pupici
giani
iileana spune:
Anca, ti-am trimis articolul pe P.M.
Preturile, zic ei, variaza intre 150.000 si 300.000 lei/zi. Cam mult, nu? Mai bine improvizeaza ceva...
Sau mai bine sfatuieste-o pe prietena ta sa cumpere pur si simplu o rochita de printesa (la magazinele cu hainute de copii am tot vazut rochite din astea, cu voaluri, dantele, sclipici), macar ii ramine fetitei si se poate juca de-a printesa cind vrea ea...(banuiesc ca vrea sa se deghizeze in "Cenusareasa in perioada fasta", nu in cea cu zdrente...)
Anca L spune:
quote:
Originally posted by iileana
Anca, ti-am trimis articolul pe P.M.
Preturile, zic ei, variaza intre 150.000 si 300.000 lei/zi. Cam mult, nu? Mai bine improvizeaza ceva...
Nu e chiar asa de mult. Prietena mea incepuse sa caute o croitoreasa, asta costa mai mult + drumuri facute + timp. Ea nu are timp deloc, deci chiar si 300.000 e rezonabil.
Ah, acum mi-am dat seama, petrecerea fiind vineri, s-ar putea sa fie nevoita sa inchirieze pe 3 zile, deci, da... asa ar fi destul de mult...
Ciquita spune:
Uite o adresa unde livreaza prin curier in toata tara.
www.fabricademagie.ro
Daca te mai gasesti cu inca o mamica, doua, se obtine reducere pt mai multe costume comandate.