Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Gabi, ne e dor de voi si asteptam sa ne scrii mai des!

Florina, o luam pe urmele voastre ...nici moata mea nu vrea sa mai manance nimic!!!!

haideti sa va zic, macar sa ma descarc!
moata pana acum 4-5 zile manca foarte bine piureul de legume, piure de fructe, diferite combinatii de cereale cu fructe, eram super multumita, eeee acum nu mai vrea nimic, cand vede lingurita cu mancare parca i-as da cine stie ce scarbosenie, tine gura inchisa si nu vrea deloc, abia accepta 3-4 lingurite, si daca piureul de legume sa zicem ca nu e bun, cu toate ca iese delicios ...atunci fructele ce au, ca nici pe astea nu le mai vrea!
imi vine sa urlu de nervi cand eu ii pregatesc mancarici bune, branzica, sucuri ...si ea nimic!
spuneti-mi ce sa fac, va rog!
impreuna cu Roxi am zis ca poate una dintre solutii ar fi sa nu-i mai dau cateva zile, poate uita de mancare, lingurita si in cateva zile le va accepta ...nu mai stiu ce sa fac!
am suportat eu zilele astea, dar azi nu mai pot si ma descarc si eu aici! daca aveti idei, sugestii ...luminati-ma si pe mine!

multumesc si pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, BOGDAN! LA MULTI ANI, TUDOR!
IRRINUCA, ai o minune de baietel, pozele sunt superbe, toate, dar cele cu frac m-au dat gata !
BLUE ANGEL, la fel, e o scumpete puiul tau, mai ales cum se uita in cea cu ''paparazzi''

Noi nu prea avem noutati, ceva refuz de papa ieri, nervishori la greu din cauza de dinti, cred, sculat cam la o ora jumate azi-noapte, azi somn din greu sa-si incarce bateriile pentru inca o noapte ''cu chef''.
Referitor la carnita din supa, eu am aruncat primele doua dati apa in care a clocotit cam 5 minute, apoi am adaugat legumele, acum ii fierb totul la gramada ca am intrebat pediatra si a zis ca nu-i nici o probleme de ''toxine''. Na, fiecare recomanda ce stie !
Ieri vorbeati de venirea rushilor peste noi, si eu ma inscriu la categoria absent total, asta daca ignor cele 7 saptamani de lohii care m-au terminat.
Si intrebare- oare e cazul sa merg la un consult, analize, ceva, daca ametesc de o saptamana de imi pierd echilibrul prin casa? Sau sa astept sa termin de tot cu alaptatul, ca ceea ce fac acum nu-i nici alba nici neagra, suge cand are chef, noaptea si ziua doar daca-l iau prin surprindere exact cand se trezeste.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, trebuie neaparat sa iei un supliment vitaminic daca ai asa ameteli. ia materna sau ce luai in timpul sarcinii, mai ales daca alaptezi!
Florina, bravo ca si voi ati fost cuminti..ce mai....am crescut cu totii! ai grija totusi la chefir, are sare. incearca si cu iaurt simplu, natural.
Gabi multi pupici la voi! va asteptam mai des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, mai iau Materna din cand in cand dar am evitat sa iau zilnic pentru ca imi fac o foame de lup...Deh, cad pe strada da' vreau silueta...O sa iau de acum mai des, macar pana trece sesiunea, ca si asta imi macina fizicu' si psihicu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si de la noi !! am fost pe afara .. l-am luat in port bebe ... valeuuu spatele meu !!!
am primit cartea recomandata de Eli !!! Eli , sa traiesti ca tare faina este !!!! mie nu-mi dadea prin cap asa ceva !! simple si practice !!!
ma bucur ca v-au placut pozele !! frumosi copii avem !!!
si Luca a cam inceput sa faca mofturi la papica .. dar eu o pun pe seama dintzisorlor ... am papat eu azi dimineata un piure de caise cu branzica .. asa bun a fost ! legumele le-am mancat dar nu m-as mira daca maine nu le va manca !!!

pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bogdan, la multi ani!!!! N-am stiut ca e si ziua ta azi! Sa cresti mare si sanantos!

Am venit si noi acum de la vaccin (cel de sase luni, facut la 7). A fost cuminte ca de obicei, sa vedem de acum incolo, sper sa nu faca febra. I-am spus la doctorita mea desteapta ca ii lacrimeaza un ochisor si mi-o zis ca s-ar putea sa aibe canalul infundat, sa-i fac masaj ca daca nu imi da trimitere la ofta si ca i-l desfunda aia. Si zice, textual " e foarte sangeros, ca ii baga o sarma in nas pana in ochi" . Femeia asta ma dispera de fiecare data cand ma duc la ea. Zici ca n-are minte deloc. Chiar daca ar fi asa, nu inteleg de ce da detalii din astea sadice, asa cu sange rece.

pako, daca se vad dintisorii, inseamna ca greul a trecut, nu?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

La multi ani bebelusilor care implinesc azi venerabile varste !!!
pupici pe nasuc !

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Lia: nu se ineaca mai, ca i-l maruntesc pe loc. Ii mai dau si atze, dar am vazut ca le cleveteste.

Pako: sunt suparata rau pe tine, ai fost in Romania si nu ai vrut sa ne intalnim.
Din toata intalnirea cu mamici, numai eu si nicole ramaseseram. Rushinica sa va fie!" Vine omu' de la zeci de mii de mile si voi...

Doamna Bibi: da, ala e restaurantul, e marfa. Bineinteles ca l-am lasat pe pitic acasa. Am baut un vin fiert acolo, mama-mama!¬

La multi ani la pitici, hai sa ne traiasca de la socru mare

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Merci ptr aprecieri, fracul e imprumutat de la cineva, este ptr kizii de 2 ani maximum.
Roberta: nici al meu nu mai suge mai deloc, dar tot nu mi-a venit. Cu ameteala nu e de glumit!

In schimb am ajuns la un un osteopat (asa se zice?) ca nu mai tine, schiopatez in continuu si nu imi trece durerea decat cu Ibuprofen. Doctora a zis ca e un "trapped nerve", nu stiu ce inseamna asta. Ar trece cu exercitii, zice ea.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, uite iti scriu ca sa stii ca nu esti chiar singura! Nici Tudor nu mai vrea sa pape dimineata, atunci cand eu ii dau fructe. De multe ori am aruncat mancarica, sau am mancat-o eu. Eu cred ca au etape, poate e prea interesant ce se intampla in jur si nu au chef sa stea sa manance...eu stiu...si eu zic sa ai rabdare ca ii trece!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput