Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, grasu nu mai sta d ela 4 luni in landou....il apucau toti nervii ca statea pe sapte, urla si ajungeam acasa in pas alergator, el ud si plins si murat. asa ca...am ajuns imediat la solutia carucior sport, unde poate dormi si asa, in ufnd, si mai pe spate.
Lia, nu are nici un rost de cojesti mazarea...in primul rind ptr ca e mica si tinara, nu ca bombele alea de acum o mie de ani. si in al doilea nu are nici o problema pitiku. in al treilea rind..vorba Simonei...e nebunie mare sa faci asa ceva!
Mitzu, eu i-am dat mazare din amestec congelat (nu ziceai ca asa ii dai si tu?)....si pina acum nu au fost deloc probleme.
Adema, felicitari ptr dintisori.
v-am zis eu ca imi duc copilu in fiecare zi la vaccin.....ca azi a fost maraiala mare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

sau cea cu elefantelul? Ca io altele nu vad...oricum e totala Andreiuta!! Tudor ma roaga sa mai scriu o data : Andreiuta, vlei sa te malitzi cu mine?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetilii azi la ora 15 fimea s-a ridicat in picioare singurika :-)))
Adeac s-a prins de tricoul meu si-n picioare, pe urma de patutz etc...aaa si era sa aterizeze in cap din pat. Tre sa mut salteaua mai jos si sa stau cu okii pe ea ca pe butelie. Moama ce pipota mare am

Mergi la inceput

Roxi, ba da i-am dat si eu din amestec congelat, dar nu boabe, ci pastai.

papa, ai fetita mare, ce mai! sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

oooppppssssss...cred ca baiatul meu are concurenti !!!

Felicitari Catrinuta...are mama fata mare..nu ca puturoseii astia mici de baietei!!! Sa vedeti de acum incolo ce-o fi de ei si de noi cu alergatul prin casa dupa ei. Pina cum , ii puneai intr-un scaun, gym matt...te uitai stiai unde-l gasesti...de-acum....

Lia...eu i-am dat mazare facuta la mixer...dar n-am stat s-o decojesc...si totul a fost ok. In afara de kk de a doua zi cind afost tare verde !!!!

Andreuta....mai scoate-o pe mamica ta la aer sa se racoreasca ! Uite ce iti face !!! Pai e frumos? Sa te vada baietii asa ? mami, mami...rizi tu rizi dar sa vezi cind o pune ea mina pe camera !!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

bravooo! papadikule sa-ti traiasca! de-amu urmeaza pasul alergator dupa ea

marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Oooo-ho-hoo, Papa pai Mielu tau acusica zburda pe campii, cand vine primavara, stii tu, ca in cantecu ala pe care mancam noi ca altfel nu e ala fel de buna mancarea

Nu stiu ce sa zic Mitzu, in carte sctie ca deja se poate da mazare, fasole, si pe la straini am citit la fel, nu stiu ce sa zic...sa mai astept, sa nu? poate cateva boabe acolo tot ii fierb de gust, ca sa se invete cu ea, cica trebuie sa le dai de mici cat mai multe legume ca sa nu le refuze mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Felicitari ptr dinti!
Felicitari pentru mielu care s-a ridicat in 2 piciorushe
Daca cersc in ritmul asta, trebuie sa le pregatim trusoul ptr nunta

Rain: jucarie din aia a avut si andreas, numai ca nu a stricat-o el, a stricat-o taicasu cand a bagat-o la sterilizat (in cuptorul cu microunde)
Aia mica e dulce foc!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Sunt in mare impas, help. Ma tot cauta la telefon ba de la spital, ba de la nu stiu ce institut. Vor sa le dau mana libera sa-mi foloseasca detaliile ptr research. Practica trebuie sa-mi dau acordul semnand o hartie. Sincer, ma tem de consecintele pe care le-ar putea avea acest lucru asupra lui Andreas. Nu stiu daca vor pastra anonimatul. Dupa cum v-am mai impuiat capu', mi-au facut oamenii astia niste operatii ca sa pot sa tin copilu (era uter cu nu stiu ce malformatii) si alte probleme de care nu vreau sa-mi amintesc. Se pare ca am fost prima prin zona care am dus bebeul pana la termen. Pe de o parte le sunt recunoscatoare si nu pot sa ii refuz, pe de alta parte nu vreau sa ma vad in revistele de scandal, cu o linie neagra peste ochi. E o situatie absolut naspa

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Irinuca, pai inainte sa semnezi hartia, vezi si tu ce consecinte are asta pentru tine si pentru Andreas. Si daca nu iti convine nu o semna. sau fa un contract in care sa stipulezi clar in ce termeni colaborabezi cu ei. Zic si eu...na ca s-a trezit avocata din mine

Mergi la inceput