Copilasi de oct-noi-dec 2003(50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'neata fetele si copilasii dragalasii!!!

venera, ma bucur pentru mama ta. felicitari lui markus!!!

chaton, bine-ai venit printre noi! tare frumosi sunteti! mai spune-ne despre voi.

carmen, l-am votat pe frumosul de matei! si o sa-l votez zilnic. promit!

si noua ne e cam frica de zapada, merge pe jos dar nu vrea sa puna mana pe ea de nici o culoare.

o zi buna sa aveti si copilasi sanatosi si mancaciosi!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Ver@ multumim de felicitari Da, intr-adevar merge ca un robotel caraghios, cu minutele sus si genunchii flexati inspre exterior de zici ca se imprastie la fiecare pas

Felicitari si pentru voinicul de Markus ! Ven, multa sanatate mamei tale.

Carmen, l-am votat si noi pe Matei. E un dulce Repet intrebarea : tocmai ce s-a infiintat "milieu familial" sau n-ati stiut voi de el mai devreme ? Fiindca intr-adevar mi se pare o alternativa mai buna decit gradinita, mai ales ca sint putini copii, deci teoretic, riscurile de a lua virusi sint mai mici.

Chaton, bine ai venit. Povesteste-ne mai multe despre comoara ta, ca noi ne tot laudam in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria suntem in aceeasi situatie. E o nebunie la noi.
Am postat la parintii intreaba....
Daca aveti ceva ideii....plizzzzz ca nu mai pot.
Ven bravo si bravo.Si Isabelita a inceput sa prinda curaj, isi da drumul singurica si merge prin camera.
Ieri se pare ca a subapreciat situatiunea (vreo 3 m de la tele la masuta) si ca urmare are o mare vanataie pe obraz cauzata de o masa rea.
DAR ASEARA IN NOUA AVENTURA NOCTURNA DE CARE AVEM PARTE DE CEVA VREME...S-A INTAMPLAT CEVA GROAZNIC.
PE LA 1 SI CEVA NOAPTEA MA REPED LA BB CARE URLA CA DIN GURA DIN SARPE (EU SUPER OBOSITA SI ADORMITA), O IAU SA FACEM NANI DIN NOI, DAU SA INTRU IN LIVING SI MA IMPIEDIC DE POARTA DE SIGURANTA (CARE ERA DESCHISA SPECIAL SA NU-MI RUP GATUL NOAPTEA. M-AM IMPIEDICAT DE BARA DE JOS.)
AM CAZUT CU COPILUL IN BRATE CU TOATA VITEZA. N-AM PUTUT SA MA PROPTESC IN MANA CA O TINEAM PE EA CU AMANDOUA. M-AM INTINS EfECTIV PE JOS, ISABEL A ATERIZAT SUB MINE, TATI A VENIT FUGIND, AM O VANATAIE...PE TOT PICIORUL SI CRED CA MI-AM RUPT DEGETUL MARE DE LA PICIOR.
VESTEA BUNA E CA BEBELINA E OK, AVEAM O MANA SUB CAPUL EI.
A DURAT O SEC DAR AM CREZUT CA LESIN. MI-ERA SI FRICA SA MA UIT LA EA.Asa ca...trebuie sa rezolv problema cat mai repede.
M-am cam saturat de evenimentele astea.
Va pup acum ca monstrul sta agatata de mine.
Pupici,
Alexandra si Isabelita
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

Scumpetea mea de un an si o luna e cuminte foc,aSA E EL DE FELUL LUI,mananca de toate cu noi la masa,incepe sa isi dea drumul la mers,deocamdata numai de manuta,singur face 3 pasi si cade in fund,dar nu se lasa..are doi 4 dinti jos,2 nou iesiti,2 sus plus inca unul aseara;stie sa arate becul ,clanta de care e indragostit,usile,parchet.. etc.Suntem mari de acuma,si o sa ne facem si mai mari. La capitolul olita,nimic inca;bea inca lapte de la mine seara,tre sa il dezvat..mai zic mai tarziu..

repede scrieti fetele pe aici.

http://www.babiesonline.com/babies/c/cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Super Mami, vai, vai ... sa mergi la doctor sa se uite la piciorul tau ... si multa atentie pe viitor!

Simona, eu am avut mare bafta cu milieu-ul asta ... stiam de ele, dar in general au cam 7 copii in grupa, aici am bafta ca e nou infiintat si doamna care sta cu Matei are baietelul ei care e de aceeasi varsta si sta cu al ei acasa ... si nu vrea sa ia prea multi copii .. ca nu face fatza. Si acum am alta problema, adica seful meu mi-a zis de la inceput ca e vorba de 3 zile pe saptamana (sa merg la lucru), iar ieri imi zice ca daca nu pot sa incep full time, ceea ce sincera sa fiu, nu prea imi convine, ca nu il mai vad pe Matei decat seara, asta una la mana, si doi, ca eu am aranjat cu doamna pentru 3 zile .. si mi-a zis ca nu poate joi si vineri sa stea cu el, ca mai vin cativa copilasi cateva ore la baby sitting ... asa ca sa vad cum o rezolv si pe asta ... cred ca ii spun sefului ca nu pot sa merg full time si gata

Va las ca plec imediat la munca .. incepe o noua zi .

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">Ne dati un vot si noua in fiecare zi?

Mergi la inceput

Multumim mult fetelor ca ne votati !

de la noi.

Matei

www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">Ne dati un vot si noua in fiecare zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, gata, am votat! Tinem pumnii!

Fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari. Sunteti niste prietene de nota 10!

Mey, e un frig la Bistrita, groaznic! Eu nu mai vreau sa ies din casa pana la primavara!

Copilul meu "pune buza". Stiti expresia aia, cu buza de jos lasata, si mutra aia, gata sa izbucneasca in plans? Ei bine, Markus a inceput sa faca asa daca ridic uneori tonul cand zic "Nu!" sau "Nu e voie!" Imi venea sa-mi trag palme cand l-am vazut asa de necajit si gata de plans.......puiu' mamii sensibilos!

Stie cineva cum se prezinta drumul intre Tg-Mures si Brasov? Sunt ceva probleme cu zapada? Mersic!

O zi buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

carmen 77 unde votez domle? ca muuulti sunt acilea...

Mergi la inceput

Chaton, la pagina 6 ... Matei Cotlet Gabriel ... ala e puiul meu .

Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Copilul meu e suparat, plange, nu-i convine mai nimic. Si eu cu el!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput