Copilasi de oct-noi-dec 2003(50)
Raspunsuri - Pagina 2
Ven spune:
Salutare!
AM avut iar calc. stricat!
Mama e bine, a inceput sa mearga si sa manance, are o vointa, ceva fantastic, eu cred ca in locul ei as fi zacut vreo sapt. inerta, dupa astfel de operatie la cap! Draga de ea, abia asteapta sa mearga acasa, i-am zis ca merg cu Markus la ea si e topita sa-l vada mai repede!
Markus ne face zile fripte de vreo 3 zile, plange toata ziua si noaptea e terorist, nu bea decat lapte, rar mananca altceva, am fost cu el la dr. si a zis ca n-are nimic, probabil ies dintii de sus (adica dintii nostri nr. 3 si 4 )
Basca, eu sunt racita cobza, ma dor toate cele, abia ma misc prin casa, iar musiu vrea NUMAI in brate, iau antibiotic (mi se trage de la frigul rabdat la inmormantare). Si dupa stranbuturile repetate de azi, se pare ca urmeaza Markus. Asta ne lipseste, acuma, cand sa plecam la ai mei. Of, of!
Dar macar bine ca avem iar internet, ca am fost bolnava zilele astea fara calculator!
Va pup si revin maine cu alte povesti.
P.S. Markus merge singur, definitiv si irevocabil!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
carmen77 spune:
Felicitari, Ven, pentru mersul lui Markus singurel ... si de acu incep prostiile mai mari si accidentele pe masura ... asa ca sa fiti cu ochii in 4!
Fetele, care aveti chef, votati-l o data pe zi si pe Matei, poate intra in finala ...l-am inscris si eu pe babiesonline la concurs ... pe pagina 6.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">Ne dati si noua un vot in fiecare zi?
sandrap spune:
Carmen, intr-adevar nu merge link-ul dar v-am gasit noi si v-am dat un vot.Succes!
Ven ,felicitari pt Markus!
carmen77 spune:
Scuze, acu am ajuns acasa si am vazut ce prostie am facut .. da am facut-o la repezeala de la munca .. si acu se confirma cu graba strica treaba ... haideti ca incerc sa o corectez ...
Matei
www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">Ne dati un vot in fiecare zi?
carmen77 spune:
Mai incerc ... sa vedem ...
Matei
www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">[Ne dati un vot si noua in fiecare zi?]
carmen77 spune:
Cred ca am reusit .... ... ce inseamna treburile facute la repezeala ... acum cred ca puteti vota cu el ... la pagina 6 ...
Matei
www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp" target="_blank">Ne dati un vot si noua in fiecare zi?
alinkav spune:
Carmen ai ales o poza foarte reusita!V-am votat!!!!
Alex e cam suparat din cauza maselelor, dar asta e , vom suporta cu stoicism!
Ven felicitari pentru mers!!!!!De acum incolo PAZEA!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ver@ spune:
Buna dimineata!
Vladutzul meu tuseste.Amfost la dr. si i-a dat paxeladin.Sper sa ii treaca repede ca luni la 5:30 din tusea ce il apucase i-a venit sa vomite dar nu a avut ce.Acum e binisor dar tot tuseste.Off!
Ven felicitari pt. Markus.Cred ca va e m-ai mare dragul sa il vedeti cum merge singurel,nu?Ma bucur ca mama ta este mai bine.Multa sanatate.Si tie cu raceala.Off!.
Alinkav inca o data "la multi ani".Cum a-ti sarbatorit?
Ileana ce pacat ca nu ii place lui Luca zapada.Dar ce oare il sperie?Atata alb?Si cu maselele alea chiar asa rau ii este?
Uki,Mariucai.Cred ca e o scumpa cand face ca pisica si calul...
Acum plec la piatza.Poate reusesc sa intru mai incolo.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera