DJ pentru nunta
Raspunsuri - Pagina 2
Simonitza spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Cunosc eu un alt dj.Am fost multumita si l-am recomandat si altor prieteni de-ai mei si nu s-a plins nimeni.Daca esti interesat iti pot da nr lui de telefon.
Tu decizi.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
Buna Violeta
Imi poti trimite si mie informatii in legatura cu acel dj pe care-l cunosti tu? Ma intereseaza si cameraman si fotograf.
Multumesc anticipat
Pupici
andreea c spune:
Fetele care il cunosc pe DJ Fabian imi puteti spune si mie daca are cumva lumini si instalatii de fum? Am fost sambata la o petrece si Dj care a fost acolo avea asa ceva.
acina spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Cunosc eu un alt dj.Am fost multumita si l-am recomandat si altor prieteni de-ai mei si nu s-a plins nimeni.Daca esti interesat iti pot da nr lui de telefon.
Tu decizi.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
Viovio te rog trimite-mi si mie pe PM numarul DJ-ului de care spui.
multumesc
Anca
Martiana spune:
As vrea si eu numarul de telefon al DJ-ului de la Promusic. Pe privat, daca se poate, va rog frumos si multumesc!
Ioana81 spune:
Suuuuper DESPRE COPII. Sa traiesti ca prin voi l-am "rezervat" pe 20 august pe Dj Fabian. E un tip super, chiar viitorul meu sot a fost incantat de el, e tanar si nu suporta manelele si are gusturi la muzica, cica. Eu nu l-am vazut ..... dar am mai taiat ceva de pe listoaie!!!!!!
Martiana spune:
Andreea, ai aflat daca DJ Fabian dispune de instalatii de lumini disco si fumigene? Ma gandesc ca dau foarte bine la dans.
Eu una sunt de parere ca daca vrei ceva mai iesit din comun, e normal sa platesti un pic mai mult, dar toata problema este sa gasesti pe cineva sa-ti si ofere ce-ti doresti...
vrabiuta spune:
noi l-am avut la nunta pe dj tigaie. atmosfera a fost super, dansuri pe rupte. tot cu dj tigaie organizam si petrecerile firmei la care lucram eu si tati (de craciun avem in jur de 700 de invitati, si te calci pe picioare pe ringul de dans )
il recomand cu toata increderea, dar trebuie sunat din timp ca e destul de ocupat.
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
Catalin spune:
Subiect initial: "DJ ptr. nunta"
postat de Cordelia, 18/06/2005, 12:58:01
Dragele mele miresici, mai am aprox. 2 luni pana la nunta si NU am DJ ....va rog frumos, recomanda-ti-mi si mie pe cineva de incredere, as vrea sa fie profesionist (nu sa faca asta for fun), si niste tarife mi-ar fi de ajutor...!! Dupa parerea mea este aproape cea mai importanta "piesa" de la nunta, de el depinde toata atmosefera! Voi unde i-ati gasit ?? Asa de pe siteuri nu prea am incredere,fara o recomandare...ajutor...
(nu mai zic de fotograf...nici pe el nu-l am.. )
Multumesc
raspuns postat de Hirondella, 18/06/2005, 13:25:11
Imi pare tare rau Cordelia dar eu nu te pot ajuta ...nu sunt din bucuresti ,nu sunt nici macar in tara ...eu cred totusi ca ar fi bine sa ai incredere in siteuri ...iti alegi unul, il contactezi si apoi vezi daca iti convine sau nu . Sunt o multime de metode de a testa daca e profesionist sau nu ...una ar fi sa-l iei la intrebari genul la cate nunti a fost , ce muzica are , ce aparatura ...etc...aceeasi chestie si cu fotograful . Si acum ca tot ai deschis subiectul ...eu am orchestra dar pentru orice eventualitate voi aduce si calculatorul cu muzica si dj va face verisorul meu care se pricepe tare bine la chestiile astea ...credeti ca sunt exagerata si cu orchestra si cu dj ???
Cunoaste-te pe tine insuti !
raspuns postat de pisu_miau, 18/06/2005, 16:38:33
hey, hirondella!
eu cred ca este o idee super buna sa ai si dj si formatie! formatia mai si oboseste si este bine sa ai in permanenta muzica la nunta!
Pisu_Miau
raspuns postat de Darria, 18/06/2005, 17:22:12
Nu exagerezi deloc. Si eu vreau asa, tot din acelasi motiv mentionat de pisu_miau
raspuns postat de Cordelia, 18/06/2005, 17:58:49
Nici eu nu cred ca exagerezi, orchestra face o atmosfera extraordinara, si daca vrei niste melodii anume pui repede DJ-ul! Si mie mi-ar fi placut ideea
raspuns postat de EmmaT, 18/06/2005, 19:22:34
Sambata la nunta varului meu a avut Dj...a fost Dj-ului localul,el le-a recomantat si firma care i-a filmat si am vazut dvd-urile au iesit super... nu i-a luat mult (6 milioane-muzica +lumini...toata noaptea)...insa pentru ai putea canta miresei o melodie(ti-am dat un inel) ...i-a dat Dj-ului 2 milioane,caci atat a cerut
Emma
raspuns postat de candy24, 19/06/2005, 08:41:24
Va pot ajuta eu dar spuneti-mi pe ce data aveti nunta.O sa fiti super multumite de ei.Dati-mi mesaj si va trimit nr de telefon daca este liber in perioada respectiva. va pup
Are si jocuri de lumini si un aparat de fum .Fetelor eu zic sa mergeti macar sa ascultati ce poate face si daca nu sunteti multumite imi spuneti.
Ramona
raspuns postat de catutza, 19/06/2005, 09:01:13
Eu am avut DJ la nunta si a iesit super,daca vrei ti-i recomand,firma se numeste PRO-MUSIC si sunt o firma serioasa care nu cer bani in plus pentru anumite melodii.Ii poti contacta la [reclama], nu stiu acum cat au tarifele. catutza
raspuns postat de Cordelia, 19/06/2005,12:17:02
Nunta o am pe data de 4 sept. 2005, pica duminica.Spune-mi te rog de unde ii cunosti sau daca se ocupa cu asta de meserie...mai multe detalii ,stii cumva ce preturi au? Multumesc mult, astept raspunsul tau:)! Si un nr de tel
raspuns postat de catutza, 19/06/2005, 13:33:00
Eu am avut la nunta DJ si a iesit super bine.Daca vrei ti-i pot recomanda,sunt o firma adica cu asta se ocupa nu fac chestia asta in timpul liber.Ii poti gasi la [reclama] o sa gasesti acolo nr de telefon.Sper ca ti-am fost de folos si te asigur ca sunt seriosi si nu-ti vor lua bani in plus pt o melodie anume. catutza
raspuns postat de dilaural, 20/06/2005, 09:07:04
Si eu tot pe cei de la Pro-Music ii am ca DJ. Si o sa am si formatie.
Cei de la Pro-Music sunt DJ la Clubul Diplomatilor... si i-am auzit la cateva nunti unde au fost super. D-asta i-am si vrut!
Sunt superi tari si sunt niste baieti extraordinari!
Bafta multa!
Dilaural
raspuns postat de Corina24, 20/06/2005, 11:16:01
Cordelia un DJ profesionist gasesti la toate firmele care se ocupa de organizarea unei nunti iar pretul difera de la unul la altul.Oricum pretul este undeva intre 200 si 300 Euro.
Noi avem formatie care are si calculator,iar in pauze vor pune muzica la calculator.
In viata mea n-am auzit o asa mare tampenie ca un DJ sa ceara bani sa puna o anumita melodie,sincer daca as auzi ca se intampla asa ceva la nunta mea cred ca il bat pe DJ-ul ala 3 zile non-stop
CorinaP
raspuns postat de alexia28, 20/06/2005, 11:40:42
Noi i-am avut pe cei de la PRO-MUSIC pe care ii recomand din tot sufletul. Au fost foarte deschisi, foarte seriosi , stabilesti programul cu cateva zile inainte de nunta si respecta totul, au si instalatie de fum si lumini, sunt niste oameni care isi fac meseria asa cum trebuie si cu mare drag.
raspuns postat de candy24, 20/06/2005, 15:00:18
Cel pe care il cunosc eu sta in bloc la mine stiu ce poate.Sotul meu a fost la cateva evenimente cu el si a fost impresionat de ceea ce a vazut.Pretul stiu ca il are intre 200
-250 euro in asta include si aparatul de fum si orga de lumini.Diseara iti dau nr de telefon.Pupici.
Asta este meseria lui este Dj si mai are si pe cineva care filmeaza.Cu asta se ocupa.
Tocmai am vb cu baiatul si mi-a zis ca este deja arvunit in acea zi .Chiar imi pare rau .imi pare foarte rau dar sigur vei gasi pe altcineva .Aici sunt multe persoane saritoare,m-am convins singura.Te pup si iti doresc CASA DE PIATRA de acum pt ca nu stiu daca vom mai vb.Pupici.
Ramona
raspuns postat de olguttza, 20/06/2005, 17:43:47
"SOUND S" [reclama] 150 euro/8 ore (fara fum si/sau lumini), pretul creste daca vrei si alte alea.
Sper sa mai gasesti vreunul liber in acea zi, pentru ca sunt 4 sau 5 baieti in firma care se ocupa cu asta.
Bafta!
raspuns postat de Cordelia, 20/06/2005, 22:26:47
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri, chiar maine am sa incep sa dau telefoane!! Eram chiar disperata deja, sper sa mai fie liber careva, sa nu fie prea tarziu... ! Si mie mi se pare cea mai mare prostie sa-ti ceara bani ptr ce melodii ai vrea la nunta...PROPRIE...nici nu m-am gandit la problema asta, dar se pare ca se intampla...inca o data, va multumesc
raspuns postat de catutza, 23/06/2005, 13:49:50
Nu ne-ai spus daca ai gasit DJ!Daca da pe cine?catutza
raspuns postat de olim, 23/06/2005, 17:08:02
Fetelor, va intreb si eu?
Chiar asa rau este la o nunta sa ai DJ? Soacra mea m-a sunat dimineata, ca sa imi spuna ca o prietena de a ei a fost sambata la o nunta la acelasi restaurant unde facem noi nunta, si oamenii au plecat mai repedede dacat normal acasa deoarece muzica nu a fost buna.Voi credeti asa ceva? Crd ca ma face sa imi imaginez tot felul de lucruri rele, numai sa platim lautarii.Eu chiar nu vreau...
Ce ma fac?
Chiar e posibil asa ceva?
raspuns postat de olguttza, 23/06/2005, 17:18:24
Da nu te-ai gandit ca poate mirii ceia nu aveau gusturi in materie de muzica?? si, mai ales, muzica pentru o nunta?? Te-ntreb asta pentru ca noi am vorbit de la inceput cu DJ-ul, ne-a intrebat ce muzica (stiluri) preferam, ce nu vrem sa avem deloc si tot asa. Nu sunt de acord cu un playlist, pentru ca muzica trebuie pusa in functie de oameni, de momentele noptii etc. Nu numai DJ-ul face atmosfera, ci si oamenii. Daca tie, ca mireasa, nu-ti convine ceva, te duci si-i spui, ca d-aia il platesti! Parerea mea!
raspuns postat de olim, 23/06/2005, 17:47:01
Sau poate nuntasii erau putin rari.Noi de exemplu la nunta la el o sa avem doar perechi peste 50 de ani, fiind invitati de soacra mea si pe care eu nu i-am vazut niciodata si nici nu o sa-i vad, iar noi avem eu 27 iar el 30.Asa ca zi-mi tu mie daca ne potrivim cu nuntasii? Nici unuia dintre noi nu place muzica populara,iar invitatiilor parca vad ca o sa vrea numai de asta.Cred ca am sa inebunesc cu nunta asta.
Ce ma fac fetelor?
raspuns postat de olguttza, 23/06/2005, 18:00:37
Nici noua nu ne place, nici nu stim sa dansam p-asa ceva, da putina populara la sarmale si ceva muzica de pahar la friptura tot tre sa ai, ca altfel nu mai e nunta!
De exemplu, sambata trecuta am avut revederea de 10 ani de cand am terminat liceul, deci oameni numai de 28-29 de ani! Si s-au incins niste hore si niste sarbe pe la 12 jumate noaptea, dupa friptura si vin, de nu-mi venea a crede!! Pana si profesorii, multi pensionari de niste ani buni!! A fost o atmosfera super!! S-a mancat bine, s-a baut suficient si s-a simtit lumea excelent!!! Chiar si pe muzica populara!
Ah, si sa nu uit: am avut DJ!! de provincie!!!
Catalin spune:
Subiect initial: "300 E ptr DJ - mult sau nu?!"
postat de Cordelia, 22/06/2005, 12:10:41
Am sunat la o firma(recomandata pe DC) ptr DJ, (f. politicosi si amabili), am aflat ca percep o taxa de 300 E ,din cate am inteles cu lumini si stuff...nu folosesc calculatorul ci aparatura (nu prea ma pricep,daca asta este ok sau nu...)! Cum vi se pare pretul?? Este mult? Nu prea stiu ce preturi se practica anul acesta... fetelor care aveti nunta in vara asta(si aveti deja DJ), va rog frumos, spuneti-mi cam cat ati stabilit cu DJ vostru. Multumesc fetelor care mi-au raspuns la subiectul DJ-ptr nunta!
raspuns postat de floricika, 22/06/2005, 12:25:07
Depinde, daca ai si formatie, eu cred ca este cam mult. Eu am formatie, 1000 Euro si DJ care ia 150 euro sau 200 cu lumini.
raspuns postat de olguttza, 22/06/2005, 12:52:06
DJ - 150 euro!
300??? Hmm....dublu!! Ce aparatura poate fi decat o scula cu 2-3 CD-playere, un mixer de sunet si o statie cu boxe?!
raspuns postat de anemone, 22/06/2005, 13:04:56
Dj recomandat de cei de la restaurant a cerut 200 eur fara lumini si 250 eur cu lumini.
raspuns postat de ralucah, 22/06/2005, 13:04:59
Ia te uite....prima oara cand te contrazic...tocma io!
Pai e mare diferenta, crede-ma, ca nenea ala cu 150 are si el neste aparatura da mai depasita asa...mai uzata ca sa zic asa.Ca daca ar avea ceva super profi crede-ma pe cuvant ca nu ar misca funduletul pentru 150 de euroi. Adica e ok, sa zicem pentru o nunta dar pentru cineva care se pricepe nu e tocma ceva de calite!
la 300 euro ai probabil pupitru, platane, boxe, fum si 2 - 3 efecte. probabil lumini martin iar statia pioneer sau tehnics. Eu zic ca e un pret corect intre 250 - 300 fara tva.
raspuns postat de Cordelia, 22/06/2005, 13:34:38
Cam asa ma gandeam si eu...in orice caz, am stabilit ca ma voi duce sa vad cam ce fac in acesti bani, ce dotari au, ce aparatura ...sa vedem! Va multumesc
raspuns postat de leyla, 22/06/2005, 13:39:55
Noi tot 300 am dat si a avut echipament complet cu lumini si fum. Si numar dublu de boxe. Si multa muzica buna. Noi ne-am dus cu o lista la el si avea absolut toate melodiile dorite.
A meritat toti banii. In plus s-a oferit sa ne faca niste CD-uri cu diverse melodii romanesti pentru a le avea si la nunta din turcia.
raspuns postat de bibyrox, 22/06/2005, 13:44:36
Sa-mi dau si eu cu parerea...
Cand te gandesti ca sunt lautari care cer si 1000 Euro la nunta si mai ales ca sunt foarte multi care dau acesti bani.... ce mai sunt 300 Euro???
Nu mi se pare deloc mult bineinteles daca au si aparatura performanta si toate cele descrise de Ralu...
Roxy
raspuns postat de olguttza, 22/06/2005, 14:00:45
Contrazi-ma, dragutza!
Io ma refeream strict la aspectu' de nunta, mai precis la o nunta cum e (va fi ) a mea - in spatiu-nkis (si nu pe terasa), care, datorita "arhitecturii" si stilului caruia ii apartine, nu-i permite lumini, efecte, fum sau alte alea... Pe mine ma intereseaza doar sa se auda bine si uniform (stereo, daca se poate ), indiferent unde ai sta. Cat despre muzica, noi am spus ce vrem, el doar decide cand e momentu. Pe de alta parte, ma gandesc ca noi am apelat la o firma care se ocupa chiar cu asa ceva - sonorizare. Oare sa n-aiba ei ceva mai ca lumea?!
raspuns postat de nushulica, 22/06/2005, 14:43:35
in iasi e cam 200euro dar ...na ... e provincie
raspuns postat de Cordelia, 22/06/2005, 16:39:33
Leyla ,ce firma(DJ) ati avut la nunta? Suna bine ce spui tu acolo . Multumesc
raspuns postat de olim, 22/06/2005, 17:37:37
Lamuriti-ma si pe mine.La nunta nu este de ajuns DJ trebuie si lautari, sau pot fii sau unul sau altul.
Eu cred ca este mult si lautari si dj, sau unul sau altul.
Sau mai bine lamuriti-ma si pe mine.
Eu tocmai duceam tratative cu al meu sa scoatem lautarii si sa punem un DJ, si acum ce ma fac? El va citeste si eu tot spune-am ca nu merita, iar acum?
Pupici
raspuns postat de olguttza, 22/06/2005, 17:51:32
Dupe posibilitatzi si pretentzii . Io, una, cu sutele alea de euro pe care le-as da lautarilor, mai bine ma duc in hanimun .
Acu, mai nou, cica in pauzele pe care le face tarafu presteaza DJ-u'... Parerea mea e ca, oricum, DJ-u' da drumu la aparatura si poate linistit sa stea sa-si manance portzia...
raspuns postat de olim, 22/06/2005, 18:02:04
Sunt de acord cu tine.Noua ne-u cerut la Tg Mures 700 de euro numai muzica, plus ca sunt 5 si trebuie sa le dai mancare.Cam 900-1000 de euro.Iar un DJ care ne face si pozele si filmeaza, sunt doi frati, vecini de ai mei, cer 300 de euro.E mult?
Cu diferenta imi cumpar ceva si macar nu am aruncat cu bani.I-am zis lui ca daca economisim acesti bani ne putem aranja frumos sala.Mai ales ca avem doua nuti.Eu chiar nu mai pot cu toate.
Vreau sa moooorrrrr!
Asa va face soacra mea daca mor, mai ales ca am doua asigurari de viata.
Pupici
raspuns postat de Darria, 22/06/2005, 19:00:11
Originally posted by nushulica
in iasi e cam 200euro dar ...na ... e provincie
Stii pe cineva anume? Adica daca stii ca "presteaza" de calitate ca asa oferte sunt muuuuulte. Asta daca nu sunt prea insistenta
Iar un DJ care ne face si pozele si filmeaza, sunt doi frati, vecini de ai mei, cer 300 de euro.E mult?
Nu mi se mult: foto + filmare + muzica. Este mult mai bine decat formatie: economic si calitativ. Eu prefer Dj decat formatie.
raspuns postat de ratusca1977, 24/06/2005, 08:40:07
Si noi avem DJ, e mult mai bine, costa mai putin si oricum nu voiam sa ne cante lautarii "ia mireasa ziua buna", asa ca stim un DJ profesionist care ne ia 300 Euro, nu pune muzica la calculator, are lumini, efecte speciale.
Eu cred ca nu e mult 300 Euro, tinand cont ca lautarii ne cerusera 650 Euro si erau vreo 6 carora trebuia sa le dai sa si manance.
raspuns postat de leyla, 24/06/2005, 09:09:45
I-am avut pe cei de la Pro music. Noi am avut Dj-ul ca "piesa" principala iar lautarii au intervenit in vreo 4 reprize a cate 20-30 minute dar practic au stat aproape toata noaptea. Dar combinatia a iesit super, a fost pe toate gusturile. A, si am mai avut si un cvartet care a prestat afara pe peluza pe perioada cocktailului pana am intrat in sala. Iar lumea a fost foarte impresionata.
raspuns postat de floricika, 24/06/2005, 10:00:12
Mai fetelor, din experianta pe care o am eu mergand la nunti eu zic ca pentru invitati conteaza: muzica, mancarea si bautura.Abia dupa aia se uita ca ai huse de scaune sau nu, baloane, ghirlande si mai stiu eu ce.Asa ca eu m-am hotarat sa nu fac rabat la astea. Vreau sa am o nunta frumoasa, sa imi aduc aminte cu placere de ea, si la fel si invitatii mei. Prin urmare am luat si DJ si formatie, in total ma costa 1200 eur si nu am pus in calcul mancarea (1.600 eur, acum am calculat). Este adevarat ca majoritatea ne facem nunta singure si o facem pe placul nostru dar nu trebuie sa uitam de invitati si de preferintele lor.
raspuns postat de vmariejeane, 24/06/2005, 10:18:50
Mie imi ia formatia 400 de euro, iar tie un DJ iti cere 300 Euro??? Mi se pare mult. Ca doar nu canta LIVE.