Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Irinel spune:
Uite ca tot revin in fuga...
La Multi Ani Alexia!
La multi ani Cris, Raducu si Ayumi!!!
Danaa Doamne ajuta, sanatate multa la micuti! Sa ne tii la curent.
Paloma, felicitari pentru dintisor!!!
Am uitat sa va spun ca am pus poze de la 6-7 luni!!!
Clau, cam asa era si la noi, desi dormeam doar eu cu el in pat, de multe ori amorteam in cate o pozitie incomoda sa nu deranjez baiatul...
Voiam sa va intreb, voi puneti puii in sac de dormit? Ca acum daca doarme singurel, se mai descopera si are manutele reci cand ma duc la el, desi e imbracat cu body si sleeper si sunt 21-22 de grade.
Grate s-ar putea sa gasesti chiar la magazinele alimentare mari, pe undeva pe langa orez, da nu sunt sigura. Un magazin romanesc sau rusesc sau ceva asemanator banuiesc ca nu gasesti, nu? Pupici dulci.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
mephala30 spune:
La multi ani, Cristian Mihai!
La multi ani, Raducu!
La multi ani, Ayumi!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si frumosi!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Irinel, sa-ti traiasca dolofanul, tare frumusel e!
Eu nu-l pun pe Iustin in sac de dormit, ci il invelesc doar cu o paturica. In camera e destul de cald (24 grade), si chiar daca se dezveleste, nu-i bai.
Paloma, felicitari Cristinei pt. dintisor.
Dana, sanatate copilasilor tai.
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Cred ca pierd notiunea timpului. Esdte deja ora 12 si eu vroiam sa va spun "buna dimineata!".
Cred ca ne luptam si noi cu un dintisor ceva, pentru ca nu isi mai scoate mainile din gura. In rest, canta toata ziua:nananana, lalalala. Nebunie mare!!!
Kilogramelel astea in plus nu vor deloc sa plece. Dar sunt totusi multumita ca m-am mai "ingustat" putin Am pierdut vreo 3 centimetri cam de peste tot...
La multi ani Ayumi!
La multi ani Raducu!
La multi ani, Cristian Mihai!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Anculina spune:
Madishor, mersi, din pacate cam am nevoie !...
Fetelor, am intrat doar sa va spun ceva : am fost azi dimineata si mi-am facut analizele la Institutul Cantacuzino. M-au costat 3.500.000 !
Si mai am de facut si la Institutul Hematologic !
Pupici.
anacami spune:
Buna,
la multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de astazi,Dragos,Norris,Patrick,Alexia Gabrielle,Cristian Mihai,Raducu,Ayumi!
BebeBeca,felicitari!Si eu imi doresc sa scap de niste cm (vreo 8 de pe bottom si vreo 6 de la burta!; la sani deja sunt sub 90 cm si nu ma mai incadrez in standard....).
Grate,condoleante!
Dupa vreo 2 saptamani de folosire cu succes a olitei,de vreo 2 zile nu vrea sa mai stea pe ea,sare imediat dupa ce-l punem acolo.Sper sa fie doar o perioada!
Nally,felicitari pentru dintisor!
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
Referitor la poze,m-am uitat la toate, instantaneele sunt super-frumoase.Copiii se transforma pe zi ce trece atat fizic(sunt din ce in ce mai frumosi), cat si ca "aptitudini" (mers,vorbit,etc).
http://community.webshots.com/user/anacami
DianaR spune:
Irinel, ce bine ca intrii mai des pe aici! In legatura cu raspunsurile pe teme medicale, Vanessa nu are nici o vina, daca ai fost atenta am scris ca ma gandesc sa nu mai raspund inainte sa zica Vanessa de rubeola. Tocmai pentru ca reactia Mihaelei m-a pus pe ganduri. Faptul ca s-a bazat pe ce am spus eu aici fara sa mearga la medic care are avantajul ca il vede, il cunoaste dpdv medical si ca este de specialitate ma pune pe ganduri. Eu nu vreau sa am o asemenea responsabilitate, fetelor dragi, dau sfaturi pentru ca vreau si mi-e drag sa ajut dar nu am pretentia sa ma credeti pe mine si sa suntati pediatru.
Intre timp m-am mai gandit, voi da raspunsuri dar in acelasi timp voi cauta si linkuri pe internet ca sa le dau ca sursa de informatie si de fiecare data am sa trimit persoana la medic. E bine asa, ce ziceti?
Am incercat si noi branzica cu reteta lui Madutza, a iesit acra si Vladut oricum nu s-a data pe spate, i-am combinat-o cu babana si a ciugulit putin. Am sa incerc s-o fac fara adaos de iaurt, las laptele pe calorifer pana se incheaga iaurtul care atunci e foarte dulce si apoi il fac branzica.
Cas nici nu m-am gandit sa incerc, ar fi o idee. poate in piure.
Felicitari pentru dintisori Nally si Paloma.
Eu il tin pe Vladutz in sac de dormit de la 3 luni. E subtire, daca chiar mi se pare ca nu e suficient mai pun o paturica peste. Asa dorm linistita, ptr. ca eu nu dorm cu el si nu vreau sa tot fac naveta la el in camera sa vad daca nu-i e frig.
Acul cantarului sta pe loc, dar si eu ma vad mai subtire, incap in rochitele mele si in sarafane, fustele aproape toata ma incap, cu 2-3 exceptii in care chiar mi se pare incredibil ca am si intrat vreodata... Pantalonii nu prea intra pe mine sau imi scot in evidenta sunculitele de pe burta. Ei, incet dar sigur sper in vreo 2-3 luni sa fiu la loc. Oricum am inteles ca dupa nastere bazinul se mai largeste si nu revine la dimensiunile initiale nici dupa ce greutatea a revenit, asa ca probabil de la unele lucruri din garderoba va trebui sa-mi iau definitiv ramas bun...
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Oricum am inteles ca dupa nastere bazinul se mai largeste si nu revine la dimensiunile initiale nici dupa ce greutatea a revenit, asa ca probabil de la unele lucruri din garderoba va trebui sa-mi iau definitiv ramas bun...
Chiar si atunci cand ai nascut prin cezariana?
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Pai astazi am avut primul acces de personalitate!
Vroia sa mearga la castronelul pisicii si, cand am intors-o din drum, a inceput sa tipe si sa vrea sa stea jos. Adica eu ma chinuiam sa plec cu ea de acolo si don'soara dorea sa stea pe loc. Si a tinut-o intr-un plans!!!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca