Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinusha, cred ca am scris deodata. Tu cand mergi in Romania???
Eu as vrea sa merg prin mai-iunie. Sa vedem daca s-o putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si haideti sa va povestesc si despre noi:
Mai intai eu, Ariciul ;) - te pupic Nallysor ca te-ai gandit la mine : am fost la dr. si chiar mi-a placut ca m-a luat si m-a invartit pe toate partile, mi-a facut o groaza de teste plus radiografie la plamani. A ajuns la concluzia ca am bronhiile f. sensibile si o mica asma (cica periodica ... asta ptr. ca am mai avut asa ceva si prin 2000). Am primit un inhalator cu corticoide pe care trebuie sa-l iau seara si dimineata, iar dupa vreo 4 sapt. ma mai duc la un control. Vreau sa zic ca deja ma simt mai bine, noaptea nu mai tusesc si pot respira mai bine ... iuhu! Cortizonul sa traiasca frate! ... ca vindeca "toate bubele din fundul babei" - adica "moi"! Cu alte cuvinte, sunt pe calea cea buna!

Cris a fost azi un maraici ... nici nu stiu cum a rezistat mama cu el asa! De ieri doarme f. putin ziua (ca. 30 min.) si nici nu prea a papat bine. Noaptea nu prea a dormit cum trebuie ... azi am reusit sa ne uitam in gurita lui - zici ca-i secret de stat, asa se fereste - si parca am vazut o mica taitura la gingia de sus ... la deget nu se simte nimic, dar se tot crispeaza cand musca, asa ca noi credem ca apar in sfarsit dintii de sus. Sa nu ma bucur prea devreme ... mh, nu stiu ce sa zic. In seara asta i-am pus si un paracetamol, sa doarma mai linistit, sper sa ajute!
Cam astea sunt nouatatile noastre.

Madutzo, ca tot uit. Saru'mana ptr. sfaturile de pe PM ... binenteles ca nu am apucat sa le fac, dar oricum, esti o dulcica ca te-ai gandit la mine. Pup-o pe Anuca din partea noastra!

Gata, va pup din nou si dispar!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Nally, am vazut pozele de la intalnire!!!Excelente!!Doamne ce copii frumosi avem in grupa!!Unde v-ati intalnit?

Diana, eu daca ajung in Romania, trec si prin Arad ca am rude pe-acolo si posibil sa am si o nunta!!!!

Mergi la inceput

Dana, noi ne-am luat deja bil. de avion ( cu masina nu ne incumatam, ca-i Cris prea pretentios si nu cred ca ar rezista atata timp in scaunelul de masina) ptr. ultima saptamana din iunie si prima din iulie. Nu poti sa planifici tot in perioada asta sa ne vedem si noi doua :) Mama, ce fain ar fi!!!

Unde, care poze? ... vreau si eu, ma duc sa caut!!! Mor de somn, dar ptr. asta mai rezist o tara :)

Si ca tot e 6 februarie: Maria, sa-ti traiasca Alexuztul! Sa creasca mare si sanatos!!! Sa fie tot asa de frumos ca acum, ca sa aiba priza la fete!! PUpici dulci!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani,Petru Alexandru. Maria, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si voios.

Nally, ai ghicit. Asa ca-i nostim?
Am vazut si eu pozele de la intalnire: ce dragalasi sunt, si ce se mai jucau ei, fiecare in legea lui. Cu totii sunt niste scumpi.

Diana, si mie imi place ultima poza, de fapt toate imi plac, ca doar e puiul meu.
Chiar va fi norocos Vladutz ...promite de pe-acum. A stiut el ce-a stiut, sa nu duca la gurita. Iustin baga tot ce-i dai in gura, e un mare haplea. Asa 'face cunostinta' cu tot ce-i dai: duce la gurita.

Dana, poza nostima e cea cu putulica...Multumim de aprecieri.Felicitari pt. kg. pierdut. Tine-o tot asa.

Irinusha, ma bucur ca te simti bine. Sanatate multa!
Cris poate e maraici din cauza dintisorului, mai ales ca ai vazut ceva la el in gurita. sa treaca cat mai repede.

Se vede ca e week-end, fetele se odihnesc, nu prea intra pe DC.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Taaare liniste pe-aici...

Dana, abia astept sa ne vedem! Sa nu cumva sa nu-mi spui ca vii ca te mananc!

Irinusha, ce bine ca te simti mai bine! Pupici lui Cris cel maraici!

Carmen, mie o poza "mai decenta" decat a ta mi-au scos-o cei de la webshots. Si Vladutz duce tot la gura, dar numai ce-i solid si e foarte circumspect in a incerca mancaruri noi. De asta cred ca n-a incercat...

Nally, superfaine pozele. Ce frumos ca v-ati vazut!

Dana, sa dea Domnu sa fie adevarata superstitia si sa aibe noroc toata viata. La chestia cu lozul, Irinusha ne-am gandit si noi .

La multi ani Alex, Maria sa-ti traiasca!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Multumim frumos la toate fetele care s-au gindit la Adisor ieri cind a implinit 9 luni si va dorim si noi la toate fetele si bebelusii, si fratiorii/surioarele si la toti cei dragi voua, numai bine si sanatate.

Noi ieri ne-am racit pentru prima data si prin urmare am avut o zi si-o noapte mai ales, foarte grele fiindca in loc sa ne trezim doar de 2-3 ori, ne-am trezit de 5 ori si n-am lasat-o pe mami sa ne stearga nasucul fara scandal.

Altfel crestem si nu-i dam lui mami nici o clipa sa respire. Cred ca-i voi aduce pe parintii mei aici fiindca sunt extenuata deja si nu prea mai merge fara nici un ajutor (sotul meu lucreaza in deplasare, iar cu 2 copii este deja prea mult).

Va las acum si imi pare rau ca nu pot petrece mai mult timp "in compania" voastra dar ma cheama treburile si de altfel pic de oboseala.

Numai bine,

Liliana, Marcus (9ani) si Adrian (9 luni)

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!

Heron
, pupici lui Adrian ptr. ieri - sorry, din suflet, am uitat total. Sa-ti traiasca! Multa sanatate ... si mai multi pupici sa-i treaca repede raceala!

Cris are si dintisorul de sus, dreapta ... azi m-am uitat bine la el in gurita si se vede chiar bine ... deja nu mai e marait, cu toate ca nu-i totusi in apele lui. La pranz s-a strambat la primele 2-3 lingurite de mancarica, dupa aceea s-a acomodat. Se vede si in stanga rosu si imflamat, deci sigur urmeaza si al doilea de sus ... iuhu, are puiul meu 3 dinti! Mama, s-au lasat asteptati, nu gluma!

Asta am avut de spus ... mai bine zis, de dat mare , ma duc sa vad daca reuseste tati sa-l adoarma, daca nu, plecam la plimbare, ca afara adoarme sigur. Va pup!!!

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Petru Alexandru!
Maria sa-ti creasca fiul sanatos si destept si sa te mandresti cu el!

Fetelor, voi mai luati vitamine? Diana, crezi ca mai este necesar suplimentul vitaminos pe timp de alaptare, acum cind au mai ramas 4 luni pina la intzarcare cum este cazul meu?

Trimitem cite un baccione imens pentru fiecare bebelush de la Patrick.

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ASTEA!!!!
Nu am mai scris demult. de citit v-am tot citit, dar am fost atat de racita incat nu am avut chef de nimic cu atat mai putin sa postez vaicarelile mele, care cred ca nu intereseaza pe nimeni.
Acum e putin mai bine asa ca, m-am gandit sa va scriu si eu cate ceva.
Vineri am fost iar la endocrinolog si am constatat ca am slabit in mai putin de 2 sapt. 4 kg. La mine fiind problema de metabolism e minunat ca a inceput sa se miste si nu ma asteptam sa fie chiar atat. Inseamna ca e bun xenicalul.
Cata e bine, in afara de ta-ta incepe sa bajbaie si un ba-ba
Ieri l-am gasit in fundic in patul lui cand s-a sculat asa ca i-am mutat placa jos de tot.
Se agata de Andu cand se joaca amandoi in pat si chiar se ridica in picioare dar mi-e teama sa-l las ca deabia se tine si la tonajul lui e nu vreau sa se forteze.
Daca l-ati vedea pe cata cum reactioneaza cand il vede pe Andu.. Sunt de filmat. Cum il vede il apuca de urechi, de par, il pupa, il musca, ii da palme. Si ala mare sta si n u zice nimic saracul. Lui Catalin ii stralucesc ochii ceva ce nu am vazut cand vine Andu si rade de lesina.
Andu e cam necajit cu Maria lui. A auzit o discutie intre fetele de la scoala si Maria spunea ca nu-l place. Dar cine stie ca altfel sta doar dupa el. I-am zis sa stea si el cu alta fata s-o faca geloasa, s-o enerveze iar replica copilului meu a fost ca nu vrea s-o enerveze.
Ma duc sa mai pun niste poze cu Cata sa-l vedeti cum se stramba.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput