Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, vad ca le aveti cu deslusirea viselor.
O aspiranta amarata si nacajita, ce vis trebuie aiba pentru un bb ?

Daca am visat bijuterii, se pune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Se pune! Mai ales ca e luna cu HSG!
Semne ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, va scriu pe fuga..dar mai intru un pic mai incolo..

mi s-a adeverit presimtirea, mi-a iesit prost prolactina...valorile normale sunt 127.00-637.00 si mie mi-a iesit 719.2

stiti cumva ce inseamna asta, ce efecte are si daca se poate rezolva? ca de abia vineri ajung la dr. Please...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ale nu fii suparata inca, poate testul nu e sensibil sa iti arate asa devreme. Sunt fete in Romania care si dupa o saptamana de intarziere si tot le iese negativ. Nu e totul pierdut, mai ai rabdare!! Si de la mine o frezie
Ale de unde stii tu cand ai ovulat? Poate ai avut o ovulatie mai tarzie, nu ai de unde stii ca nu te-ai monitorizat deloc. Asa ca iti tinem pumnii in continuare!!

Cata, sotul tau are spermograma buna? e curios ca doctorita zice sa prestezi inainte si dupa ovulatie. dar nu si in ziua cu pricina (eu asa am inteles). daca spermograma ar fi buna, eu as presta zilnic. de fapt eu asa am facut, am prestat zilnic: inainte, in timpul ovulatiei si dupa.

Tonnia, fii barbata daca un HSG nu-ti iese tocmai bine, sunt metode de desfundare a trompelor. Nu te speria!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Felicity...sotul are spermograma perfecta...dar prestind joi seara si simbata seara...acoperim intreaga perioada de existenta a ovulului..indiferent la ce ora are loc vineri ovulatia...asa mi-a zis! Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Felicity...sotul are spermograma perfecta...dar prestind joi seara si simbata seara...acoperim intreaga perioada de existenta a ovulului..indiferent la ce ora are loc vineri ovulatia...asa mi-a zis! Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele
Va multumesc pentru frezii
Sinteti niste dragute. Nu sint suparata doar din cauza testului. Am avut o zi mai proasta, atita tot.

Cu testul asta e... Sinii s-au fleoscait de tot, asa ca singurul simptom pe care il aveam nu mai e nici el.

Data viitoare.

Iar eu stiu exact cind am ovulat pentru ca eu am dureri la ovulatie. Ma tin o singura zi, dupa care nu mai am nici o jena, nimic.

Va pup si poate vorbim mai tarziu.

Multumesc inca o data pentru gindurile bune.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sunt...eu. dar sunt cam ... varza.

Deci pana la urma a avut dreptate cu prolactina?! Nu stiam ca poate sa-ti intarzie ciclul din cauza asta... Mai mult ca sigur o am si eu marita, de cand cu intarzierea aia de 18 zile, de atunci ma dor sanii de nu mai pot de la ovulatie pana la rushi. Mirela, stai linistita ca exista tratament pt. prolactina marita, no problem, bine ca ai identificat-o...

Ce ma imbolnaveste pe mine acum: daca dupa ce am facut toate analizele s-au dereglat toate in organismul meu? Cine stie ce oi avea si eu nici nu stiu?!

Sa nu va suparati pe mine, dar m-am tot abtinut sa intru si sa va indispun, dar uite ca tot am rabufnit.

Mergi la inceput

pai..stai linistita ca si eu sunt in aceeasi stare ca tine..nu stiu ce e cu prolactina asta, macar nu e fff mare, adica de cateva ori peste maxim sau chestii de astea! si nu stiu daca asta e problema mea, ca acum ma gandesc ca restul analizelor hormonale nu mi le-a dat de facut, deci...cine stie ce o fi acolo?
si de ce spui ca e usor de rezolvat prolactina, stii ceva?

Ariadna, nu cred ca aveau cum sa se deregleze toate la tine, daca zici ca ti-au iesit bine! De ce sa se deregleze, ciclul il ai regulat, de ovulat ovulezi...asa ca...La mine e altceva, ca eu pana acum nu am facut analizele astea! Asa ca nu intra la griji degeaba, te rog!

Si eu am zis ca nu mai scriu, dar..

Mergi la inceput