Mamici de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI!
Scuze pentru mica pauza, dar, mai intra si colega mea pe icq, din cand in cand, iar atunci, sistez orice activitate pe net...sambata , duminica si luni, nu am fost la serviciu...astazi abia m-am tarait pana la autobuz, de frica sa nu alunec....in rest....problemute....aveam examen la facultate pe 4 si pe 11..dar nu cred ca ma duc...nu pot tine minte nimic...este vreo problema? sau ar trebui sa anunt???altceva....dureri la ..."nada florilor "cum spunea cineva, si dureri de burtica atunci cand stau in pozitia sezand....abia astept sa vina 5 feb, sa merg din nou la eco....

pupici pentru burtici....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Cristina, dar si restul mamicilor in devenire,

Tu ai avut sau ai dureri de burta? pe mine ma necajeste tare de mai bine de o saptamana, si numai daca stau in pat mai toata ziua scap de ele. Iau 2 No-Spa pe zi si inca stau pe Utrogestan, dar tot aia e...
ma intrebam daca sunt probleme inerente dupa cezariana, chiar daca a fost acum 4 ani, caci dr. mea de familie a avut tot 2 cezariene si a tinut-o cu dureri pana in luna a 7-a! Iar eu nu vreau sa stau acasa!!!! Cu Miruna n-am avut asha ceva, si de-aia sunt un pic cam ingrijorata...

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mai am dureri de burta din cind in cind,mai dese au fost in primele luni.
Iau no-spa si daca e posibil stau in pat.
Daca nu-ti revii dupa no-spa mai bine suna medicul ginecolog.
Ai grija de tine!
Cristinasi Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Boga multumesc frumos, ma bucur si eu ca am putut veni la serviciu dar era mai bine acasa sincera sa fiu .
Asta e, important e sa fim sanatosi ca vedem noi de aici incolo.
Sa stiti ca si eu am avut dureri de burta si mai am sporadic le simt ba pe o parte ba pe alta, ba pe mijloc, ba ca un fel de intepaturi sau ca niste contractii nu prea mai stiu nici eu cum sa le descriu. Dar cert e ca nu le am mereu. Si clar erau atenuate cand ma intideam acasa in pat. Aici stau pe scaun si azi a fost ok, pana acum. Sa speram ca va fi bine in continuare.
Cristina, la dr. M. Grigore e acelasi pret la eco morfologica? Eu am sambata pe 5 feb programare la ea. Sa fie tot 600 mii (voi fi in sapt. 17). Sper sa fie si vreme buna si sa ajung.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ioana, am sa sun la cabinet sa intreb de preturi la echo facute de dr.Grigore!
Miine e tirziu daca iti dau raspunsul
?

Am sunat acum si este 400 pentru trim.I si 500 pentru trim>II.Cel ptuin asa mi-a zis asistenta cu care am vorbit!Sper sa-mi fi dat preturile corecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Se vede totusi activitate si la noi, se vede ca inaintam in sarcina si devemim tot mai pricepute.
Noi azi am intrat in 16 saptamani sine este mai bine; am pus pe mine 2.5 sau 3 kg, voi ce ziceti:e mult sau putin?
Dr. mi-a zis ca pot pune max 15 kg ca sa fie bebe dezvoltat cum trebuie. Ma sperie acele multe kg care vor veni.
Pupici pe burtici ca noi plecam acasa
Laura
P.S. Ioana bine ai venit printre noi, cele sarguincioasa, care vor statuie.....
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cristina multumesc mult de tot, sa traiesti!
Daca e 500 pt trim. 2 e ok. Este pretul pt eco de morfologie, nu? E chiar ok. Sambata am programarea. Abia astept sa mai vad ce misca pe la mine prin burtica.
Laura draga multumesc de "aplauze" sper sa fiu bine, vad eu sambata. Daca nu luam iar medical (intre fie vorba oricum era mai bine acasa).
Eu sa stii ca am 16 sapt. (joi intru in 17) si am luat 2 kg. Eu un am inspaimant de ele, dar inteleg ca daca nu se ia mai mult de 12 kg e ok. Acum e cum e dar prin ultimele...

Pupici,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mi-am luat o piatra de pe inima...azi i-am spus sefului meu ca sunt insarcinata.... s-a simtit ca toate urarile si felicitarile vin din suflet...si-a oferit ajutorul in orice problema as avea...efectiv, mi-au dat lacrimile...e un om minunat...mi-a zis sa am mare grija de mine, ca-i tot ce conteaza...sa fim si eu si bb sanatosi..
mie tot nu-mi vine sa cred cum e posibil ca unor oameni ca seful meu li se pot intampla si necazuri...nu-i corect...
va pup...plec acasa...asa m-am plictisit la munca...adica nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

P.S. cum ajung acasa...imi voi face curaj sa ma sui pe cantar..asa mi-e de frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by LiaMia

Buna dimineata, fetelor!
quote:
Originally posted by andre_ea
M-a mai linistit doctorul, mi-a dat un test care se face in saptamana 14, tocmai pentru sindrom Down. In seara asta iau rezultatele. Sper sa am vesti bune.
Andy

Despre ce test este vorba? Si unde se face?
Merci de raspuns,
LiaMia

Testul pe care a trebuit sa il fac este alfafetoproteina (sper ca am scris corect). Am cautat azi pe net cate ceva despre el si am inteles ca este unul din cele trei teste care compun celebrul "triplu test". Se pare ca ar avea relevanta si de unul singur. Toate detaliile pe care le stiu eu despre el se gasesc pe http://my.webmd.com/hw/being_pregnant/hw1663.asp. Sper sa fie bun link-ul, nu prea ma pricep.
Cel mai bine e sa il faci daca ti-l recomanda doctorul tau. In ceea ce priveste locul: LA UN LABORATOR BUN! Pe mine niste balbaieli ale receptionistelor de la laboratorul unde am fost m-au aruncat in crunta agonie . Trebuie sa mai astept 10 zile rezultatul.

Ce fericite sunteti cele care il simtiti deja pe!

Andy si 14 saptamani+

Mergi la inceput