Citind pe alte topice am observat ca unii apreciaza frumusetea interioara in timp ce altii doar pe cea exterioara.
In timp poti lucra la cea exterioara incit sa corespunda standardelor tale. La cea interioara cred ca tine de dorinta fiecaruia de a fi frumos.
Am intilnit oameni frumosi in interior si mai putin aratosi in exterior. Si vice-versa.
Desi de nenumarate ori am auzit comentarii gratuite la aspectul exterior al unei persoane supraponderale,un simplu exemplu fara referire directa catre cineva anume,am fost deseori pusa in situatia sa descopar ca aceste persoane au un suflet gingas si la fel de mare.
In cealalta extrema,cei corecti proportionati,standarde gresit impuse,in opinia mea ,observatiile multora au granita cu vulgaritatea.
Multi,din varii motive,au folosit pina la extrem serviciile chirurgiei plastice incit iti este greu sa-ti amintesti cum aratau inainte de plastic surgery-boom.(aici nu fac referire la cazurile de chirurgie plastica reparatorie).
Unii ,ca si mine de altfel,au intervenit doar in anumite parti ale corpului fie pentru a scapa de un complex fie de incerca sa repare ceea ce mama-natura a daruit din plin sau mai putin.
Insa destui sint cei care prefera sa ramina frumosi doar in interior.
Cum fiecare avem standarde diferite in ceea ce priveste frumusetea si nu numai ar trebui sa ne acceptam aproapele pentru ceea ce este nu pentru ceea ce ar putea fi.
Deci,in opinia voastra,ce frumusete primeaza?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."