Continua proverbul/ zicala / maxima... (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Manuc spune:
aysha, cred ca tu ar trebui sa spui cine continua....
Manuela si Costin (care nu mai e bb)
aysha spune:
Pai...hmmmmm, eu zic sa continui tu Manuc.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Manuc spune:
Cu cat un om stie mai putin, cu atat e mai usor de convins...
aysha spune:
.....ca totul este posibil?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Manuc spune:
Eu stiam cam asa "Cu cat un om stie mai putin, cu atat e mai usor de convins ca stie totul." Oricum, nu ai fost prea departe Aysha,
aysha spune:
Multumesc Manuela!
Exista doua feluri de a imprastia lumina: sa fii lumanarea sau....
Cu sinceritate,Aisha.
aysha spune:
Asa este Lolo!
Cu sinceritate,Aisha.
laureta spune:
A fura idei de la cineva se cheama plagiat. A fura idei de la mai multi se cheama ..........
Anina_n spune:
...se cheama cercetare.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn