Jocul cu de toate (15)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38702" target="_blank">10, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39205" target="_blank">11 , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39829" target="_blank">12, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40147" target="_blank">13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40773" target="_blank">14
ultima ghicitoare propusa de DianaR:
care este structura chimica a diamantului?
ultimul raspuns dat de arboria:
Diamantul reprezinta una din cele 2 forme alotropice ale carbonului (celalta este grafitul), iar ca structura cristalina - atomii de carbon din molecula sunt dispusi sub forma de cub.
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Raspunsuri
arboria spune:
numele disciplinei care se ocupa cu studiul apelor interioare (sarate sau dulci, naturale sau artificiale), sub aspect biologic, fizic, chimic si hidrologic
Julia
mephala30 spune:
potamologia (stiinta raurilor), limnologia (stiinta lacurilor)
Sau biohidrologia (stiinta apei īn lumea vie, īnrudita cu biologia, hidrobiologia, ecologia, silvicultura etc.)?
La ora asta, doar atat am gasit...
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
arboria spune:
nu, Gicutza este o ramura a hidrografiei, care se ocupa numai de studiul apelor interioare (rauri, lacuri, balti...)
limnologie era, Carmen
noapte buna!
mephala30 spune:
Sa pun si eu o intrebare, si ma duc la somn...asta mic n-are somn la ora asta, sper sa adoarma acum...
Cine numea apa "seva vietii pe pamant"?
Album Iustin
mephala30 spune:
Anticii considerau apa ca origine a tuturor lucrurilor, fruct al dragostei dintre pamant si cer.
Mai astept o ora raspunsul, apoi va spun eu, daca nu ghiceste nimeni intre timp.
Album Iustin
Adela99 spune:
cele sapte pacate
s-a facut si un film (probabil chiar mai multe) pe tema lor "Seven"; l-am revazut aseara