Lost - Pierduti in Pacific
Fetele din Romania, daca aveti putin timp liber, dati pe AXN si uitati-va la serialul care tocmai ruleaza.
Poate comentam dupa aia, oricum revin cu detalii dupa ce se termina.
Sa traim bine!
Raspunsuri
gicutza spune:
Deci.. sambata trecuta a inceput pe AXN un nou serial, "Lost". Primul episod mi s-a parut taaaaaare ciudatel. De fapt, dupa ce l-am vazut si pe al doilea, se pare ca tot serialul e asa.
Curioasa, am cautat informatii si am aflat ca serialul e nou nout, ca a fost nominalizat la Golden Globes anul acesta (nu stiu daca a si castigat), am intrat pe niste forumuri si vad ca s-a creat deja o "Lost"-manie.
Sunt curioasa daca l-a mai vazut cineva si cum i s-a parut?
Sa traim bine!
Freia spune:
je, sunt inebunita dupa el... si tine nu stie e si in reluare joia . Pacat ca dureaza asa putin un episod... nici nu-mi baga multe informatii la cerebel si stau si astept cu limba scoasa pana sambata urmatoare
Freia si Alexa
gicutza spune:
Hihihi EU am mai tras cu ochiul pe forumurile alea si am vazut cam ce se mai intampla dar nu am insistat prea mult ca sa vad eu cu ochii mei ce se intampla.
Sa traim bine!
motanik spune:
Eu nu vad ca nu-s in Ro... si presupun ca e bun mai ales ca e acelasi producator ca la "Alias" care mi-a placut la nebunie desi Pro Tv-ul il difuza vineri noaptea in jur de ora 1 si eu samabata dimineata ma trezeam la 8....
Inteleg ca e vorba despre un avion care se prabuseste pe o insula si supravietuitorii trebuie sa se adapteze noilor conditii, nu?
Vizionare placuta iubitelor!
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
gicutza spune:
Da... sunt 48 de supravietuitori... fiecare mai ciudat decat celalalt, fiecare cu secretele lui... iar pe insula se intampla lucruri f. ciudate: o creatura inca neidentificata care-l omoara pe pilotul avionului, interceptarea unui semnal transmis de pe insula de catre o frantuzoaica, semnal care era transmis non-stop de 16 ani... astea in primele 2 episoade de pana acum.
Sa traim bine!
Daneza 13 spune:
Il transmit si la noi pe CTV,miecurea la 20,00.Imi place si mie tare mult,dar la un moment dat au inceput sa reia episoadele de la inceput, apoi le-au amestecat cu cele noi...si am pierdut sirul actiunii.Sunt episoade pe care le-am vazut de 2 ori,altele deloc.Stiu doar ca printre cei salvati din prabusirea avionului a aparut un intrus de pe insula,care o rapeste pe tipa aia gravida,in clipa cand o apuca travaliul...Noi suntem mai avansati la episoade,dar la ce nr.au ajuns nu poci sa va spun,ca nu stiu...Si inca n-am aflat (si tare-s curioasa) care-i si cum arata dihania aia care-i tot urmareste.Care mai aveti noutati poate ni le mai spuneti si noua...
Dana lui Tody si cu in burtica
Daneza 13 spune:
Gicutza,poate-mi spui si mie,te rog, pe unde sunt forumurile alea unde scrie ce se mai intampla, poate recuperez ce-am "lost" pana acum
Thanks!
Dana lui Tody si cu in burtica
gicutza spune:
http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showforum=707
Aici e unul din forumuri, cu recapitulari ale episoadelor, etc.
Enjoy it!
Sa traim bine!
Ioana75 spune:
Si eu, si eu, mare fan Lost! Am asteptat episodul de aseara cu 7 oki!
Pentru fanatici: e in reluare si lunea si joia!
Eu nu vreau sa ma uit pe site-uri, pentru ca asa am facut cu Alias: am gasit site-ul in care erau descrise foarte frumos toate episoadele, si nu m-am putut abtine sa nu citesc. De aceea am o mare rugaminte la voi: cine se uita pe site-urile despre Lost, sa-mi zica si mie cite episoade sint.
Mersic,
Ioana
Sanca spune:
Ioana,
si eu am vazut cateva episoade din Lost si l-am urmarit de cate ori mi-am adus aminte ca e. Nimeni nu stie cate episoade sant pentru ca la americani, toate serialele astea sant pe seasons. Asta e primul seson in care au inceput sa dea Lost, deci e nou. Se filmeaza mai multe episoade. Cand o sa scada din interesul oamenilor, or sa-l termine cu un mare final, de obicei in mai inainte de vacanta de vara.Asa ca mai sant episoade de vazut, pe putin inca 2-3 ani.
Pana acum au emis 14 episoade
copii ca ai mei nu are nimeni