Copilasi de Aug-Sept 2003 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Hei, o sa va surprinda, dar sa stiti ca in orasul Buzau nici nu ai zice ca a venit viscolul. Vineri, cand am ajuns acasa dupa serviciu, am ramas surprinsa sa vad cum se intrerupeau emisiunile cu editii speciale din cauza vestilor despre viscolul din judetul Buzau ?!
In oras era soare, nu batea deloc vantul, nu-mi venea sa cred.
Aost in toate zilele acestea. Nu a nins decat in anumite zone din judet, inclusiv acolo unde este satul bunicii mele, de care nu mai avem vesti, fiindca nu functioneaza telefoanele... inca!

Asadar, suntem bine.

Oana e haioasa foc.
Ieri i-am taiat unghiutele de la picioare. A stat fata si s-a uitat la ce fac eu, apoi a luat bucatelele de unghii taiate si le punea LA LOC pe degetzele.
M-a distrat la culme .

Ce minunatii mai face fii-mea:
- Duce tot ce i se pare a fi nefolositor la gunoi. Daca vede usitza deschisa la masca de chiuveta, acolo unde este cosul de gunoi, o inchide si ne "cearta" ca acolo e CACA ;
- Isi miroase la poponel papusile si un ingeras din ceramica (care e in pielea goala, desigur), spune ca e PFUIII (adica miroase urat) si ne aduce pampersii, sa le punem si lor;
- A desenat cu pixul pe toate usile si pe jos, vai de noi ;
- Deschide televizorul cu telecomanda si isi schimba programele;
...

La reclame:
- reclama de la zapp (cu Doamne-Doamne care primeste rugaciunile pe mail) ii spune lui Doamne-Doamne HO-HO-HO (adica Mos Craciun - ca doar are barba alba), iar laptopul este LAI-LA (adica ceva ce produce muzica
- ii place reclama de la Citroen - o masina cu personalitate, aceea in care masina se transforma si danseaza (adevarul e ca si mie imi place)
-------------------------
Cristina, promit sa duc filmele la developat si sa scot pozele, ca sa ti le trimit !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ne dau caninii de jos... jale mare... si nu stiu daca de la asta, dar se trezeste noaptea tipand... adica nu se trezeste, tipa in somn... nu stiu ce sa-i fac, ca tremura tot cand il iau in brate . ce ar putea sa viseze atat de urat un copil de un an si jumatate???
eee... si cresc in continuare caninii de sus... parca er fi un catelus copilul meu! asa draguti sunt coltisorii aia, mai ales cand ii incearca pe pielea cuiva. si bietul alex si-o ia de fiecare data... bunica lui l-a invatat sa-i pape ea degetelele... si prostutul le baga la andrei in gura... si banuiesc ca nu-i nevoie sa va spun ce urmeaza.... partea grea e sa-i pazesti, ca se alearga prin casa amandoi, se ascund pe dupa pat si acolo are loc "maltratarea"... auzi un urlet si apoi alex care vine cu mana ranita si lacrimi de crocodil... si degeaba il cert eu pe andrei, daca alex baga singur degetele in gura lui! si e apropae imposibil sa-i pazim... ca de la departare pare ca se joaca amandoi cu ceva... departare insemnand un metru si ceva...

apoi.... m-am chinuit sa-i stang lui andrei poze cu animalele salbatice... ca de-astea nu avem pe carticele.... cred ca toata jungla e la mine pe pc... da' ce, parca le baga in seama... incercam sa i le arat si sa-i spun ce inseamna. ti-ai gasit! parea un scolar plictisit care era obligat sa se uite la tabla... se uita la combina si zicea iia iia, adica las-o moarta mami, pune muzica... am pus muzica si a tras baiatul un dans...

ca sa nu mai zic, mai nou, butoneaza singur camera foto sa se uite la pozele cu el... si daca cumva e prea mic in poza si nu se vede bine, apropie ochii de ecran, ba isi mai da si un pupi... dar daca intreb cine e acolo rade... eu intreb, eu raspund, si el nu ma baga in seama...

si am inceput sa fiu geloasa pe tati. cum vine el acasa eu nu mai exist. cu el se joaca, pe el in calareste... nu mai zic, daca eu ma incalt sa plec, andrei sta in usa de la sufragerie si se uita nepasator. cand face ta-su aceeasi schema dimineata se duce si se lipeste de usa de la intrare.... si jale mare cand il iei de-acolo ca sa plece tati....
da' de ce????? de mine s-a plictisit deja???? las' ca plec eu la munca, sa vada el atunci cine ii lipseste!

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Dana ene m-am amuzat de nazbatiile Oanei .
Stefan ieri isi facea "ciorapeii" cu buretele su silicon!!
Misty multumesc de raspuns. A inceput si unghiuta lui Stefan sa creasca.
Cristina pupam pe Andrei ca sa nu il mai doara dintisorii.

Va .

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Silvia si-a revenit oarecum cu ora de culcare...am ajuns la 22.30 de cateva seri, dar am observat ca e mai obosita atunci cand petrecem mai mult timp afara. Dimineata cand se trezeste, nu zice nimic, sta cuminte in patut si mediteaza. Azi dimineata era 10.20 cand m-am dus sa vad ce face, era treaza, statea si se juca cu o jucarioara in patutz, culcata pe spate.
Ieri dimineata era o distractie la fete in camera!!! Cum era si Diana acasa, s-au trezit amandoua si s-au pus pe joaca. Noi ne-am trezit in rasetele lor. Sa le mananci nu alta!

Roisin si noi avem puzzle din acela covoras si prima jucarie la care se duce Silvia dimineata e aceasta. Incepe si desface bucatele, apoi le potriveste pe unele inapoi. La inceput reusea numai cerculetele, acum merg si ovalele si patratelele chiar si unele bucati de animale care sunt mai usor de potrivit.

Cristina, ai primit pozele Silviei? Precis ca spaima lui Andrei din timpul somnului e din cauza caninilor. Sunt tare pacatosi pana ies.

dana-ene, tare dragutza Oana cu unghiutele. Eu am incercat sa-i tai aseara unghiile Silviei. La maini am reusit cu chiu cu vai, dar la picioare nu ma lasa sa o ating! Si are niste unghii mari...de cateva saptamani ma lupt si nu reusesc. Am sa incerc in somn, ca altfel n-am succes.

Pupici mamici, copilasi si burtici

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, si eu cred ca agitarile nocturne sint din cauza dintilor. Noi am avut noroc ca Emma nu a facut urit.

Am fost simbata la balet. Ce se mai fitiia cind auzea muzica. practic nu e chiar balet...deocamdata, dar e muzica si asta ii place Emmei la nabunie ca danseaza mai tot timpul. Chiar si instructoarea mi-a zis ca e f. bine ca ii place muzica. Din pacate cred ca va trebui sa se agite tati cu ea de acum incolo si eu sa stau pe margine (sper sa tina la Emma), ca eu nu prea mai pot sta pe jos cu ea, plus ca nu pot sa stau turceste deloc. Si, bineinteles ca a trebuit sa mergem sa ii luam costum de balerina si opincute si ciorapei, ca Emma si inca o fetita erau singurelele fara costum. Nici nu stiam ca se gasetse asa ceva si, cind colo, sint mai la toate magazinele. E f. gagica cu burtica, body strins pe corp si cu fustita cu fliu-fliu. Fusta ii sta in spate ridicata la fundulet din cauza chilotilor...e ca o gogosica...asa de scumpa:)).

Duminica am fost la petrecerea fetitei de 2 ani, unde o cunosteau pe Emma toate neamurile, ca Jenilee zice la toata lumea de Emma. Cind a fost vorba de desfacut cadourile, Emma s-a aratat f. "de ajutor" si a inceput cotrobaiala...apoi a inceput cearta de la o papusa primita cadou de Jenilee, dupa care am luat-o acasa ca era frinta de oboseala.

Eu ma simt din ce in ce mai obosita. Parca nu imi mai ajung 10 ore de somn. Emmei cred ca ii ies si ultimele maselute ca nu mai reusesc sa ii fac pe plac cu nimic. M-a innebunit cu NU-ul ei. Zice de 100 de ori Nu la orice. Emma, vrei mincare? raspuns: NU (si stiu ca ii e foame) Emma, vrei apa? NU. Emma, dai un pupicel? NU. Il vede pe ta-su si zice NU samd. Ieri ta-su se milogea la ea sa ii dea un pupicel. Discutie...tati: Emma, da si tu un pupicel lu' tata, ca de 2-3 saptamini ma rog la tine si nu dai. Emma: NU. Hai, Emma, da-mi si mie un pupicel. Emma: NU. Cu chiu cu vai, ieri l-a pupat pe ta-su care era in culmea fericirii. Dar pur si simplu m-a capiat cu NU-urile ei la ORICE o intreb sau ii cer sa faca. O las si eu sa isi faca damblaua, ca o sa ii treaca.

Dana_ene, si Emma sta tare cuminte la taiat unghiile de la miini si picioare. Ieri chiar a stat cuminte la amidoua transele, dar numai cu TV-ul deschis la desene, ca altfel nu merge. Oricum, tot ieri a fost prima data dupa nu stiu cite luni cind a adormit linga mine pe canapea, uitindu-se la TV. Asa am mai putut-o dragali, ca altfel nu sta de nici un fel. Mai greu mi-a fost cu caratul a 12 kile pe scari pina am pus-o in pat.

Aseara am fost si am mincat in oras....a fost chinul chinurilor cu ea. Zicea mneam mneam tot timpul pina a venit mincarea si daca ii dadeam drumul pe jos se ducea direct la bucatarie de unde vedea ca vine mincarea. Arunca furculitele, servetelele, meniul, mincarea...tot...de pe masa, isi baga miinile in paharul cu apa, zicea "bye" la toata lumea care trecea pe linga ea si le facea cu mina....jaleeee. Cred ca am mincat in timp record, nu mi-a ticnit deloc. Oare ce o sa ne facem cu una de 3 ani si una de 1 an?:) Chiar ne gindeam ca ni s-au dus concediile noastre in Europa pentru citiva anisori buni...cum naiba sa mergi cu odraslele astea mici sa maninci linistit sau sa vizitezi ceva. Singurile locuri sint astea de stat la plaja, la apa, ca altfel iti ies peri albi. De asta anul asta nu cred ca o sa mai venim acasa si o sa o chem pe mama aici si apoi o sa mergem in Mexic sau Hawaii la balta. Chiar vorbeam aseara cu Alex si ii ziceam ca imi doresc, dom'le, si eu o seara numai cu el, sa mergem la un film si la o papica numai noi doi sa ne simtim si noi linistiti. Ehehehehe, asta poate cind o sa vina mama, ca nu vad cum altfel.

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, mi-am imaginat-o pe Emma in costum de balerina si imi dau seama cat de dulce trebuie sa fie . Neaparat sa faci poze cu ea si sa le pui in album!

Si eu procedez la fel cu Oana la taiatul unghiutelor: in fata televizorului , caut reclame si gata!, sta fata cumintica. Altfel nu as reusi nici eu.

Si noi am mers de cateva ori cu Oana in restaurante, dar a fost foarte cuminte. A poftit la mancare, i-am dat cam ce am considerat eu ca poate papa, s-a plimbat prin sala, a ras la chelnerite, a fost bine. Tocmai de aceea am continuat - din cand in cand - sa mergem cu ea.
----------------------------
Mihaela, Oana inca fluctueaza la ora de somn. Ba e 9:30, ba 10:30. Aseara, de exemplu, s-a culcat abia la 11:00.
Asta e ! Nu avem ce le face. Eu nu mai vreau sa o stresez si sa ma stresez, asa ca o las sa stea cat vrea ea, pana doreste singura sa mearga la nani-nani .
----------------------------
Cristina, grea perioada cu maselutele si caninii.
Si eu am avut noroc fiindca Oana a trecut acceptabil prin asta. Sa vedem cum va fi atunci cand vor iesi si ultimele maselute ?!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Iuliana, noi cand mergem la restaurant, avem program artistic: unul sta codita dupa Silvia care trebuie sa dea ture-ture prin restaurant, sa cerceteze farfuriile altor consumatori(doar de departe, dar daca ar fi dupa ea ar gusta din fiecare), sa danseze, sa se urce in bratele fiecarei persoane care o cheama, daca ii e pe plac, sa butoneze mobilele(telef) care i se ofera. Singura metoda care o linisteste pe moment e poseta mamei mele pe care o scotoceste pana ramane goala, apoi iar o ia de la inceput cu plimbatul. Chiar nu stiu cum o sa va descurcati cu 2 mititele, noi macar avem numai una. Sa stii ca noi n-am lasat-o pe mama acasa, mai bine o luam cu noi si mai are si ea grija de bebelina. Rar o mai chemam pe soacra mea sa stea cu fetele, dar asta numai de 8 martie sau cand mergem la metro la cumparaturi. In rest, la toate evenimentele sunt si ele prezente la restaurant.
Insa am mai spus-o si anul trecut: MA ENERVEAZA FUMUL DIN RESTAURANTELE NOASTRE!!!!

Eu am incercat cu unghiutele in toate felurile: tv, povesti cu catel si purcel, care altadata mergeau, dar nu mai vrea sa stea si pace!

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Si la noi e circ cu copilul la restaurant. Unul manaca si celalat se plimba cu copilul. Iuliana, cu 2 cred ca e si mai nasol....chiar nu te pot incuraja .
Noi de acum inainte il vom lasa cu bona acasa. N-are rost sa ne chinuim toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Iuuupiii in sfirsit Stefan doarme bine adica se mai trezeste o singura data pe noapte sa isi bea biberonul cu lapte. Si ieri a prestat singur la pampers adica fara supozitor. Doamne ajuta!
Multumesc Roxanei pentru asta ca m-a invatat sa ii dau lactoza Humana.

Nu mai vrea insa sa numaram nu zice decit opt si la unu si la doi etc. Intelege ce vreau si cum incep sa numar el oopt. Si eu care abea asteptam sa ma laud la neamuri .

P.S. Veve am o rugaminte la tine cind deschizi noul capitol te rog adauga la listuta si adresa asta: http://photos.yahoo.com/ph/rodica_poenaru/my_photos

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Veve, si eu mai am o adresa pe care te rog s-o treci in lista: http://community.webshots.com/user/fetelemele
Mersic!

pozici noi

Mergi la inceput