Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
ad_rianna spune:
GANDACEL scuze
De la bebelasi plangaciosi mi se trage.
Eu ii tin pe fiecare in alta camera acum fiindca sunt singura acasa si nu-i pot linisti singura: cand doarme unul plange celalalt si invers. Asa ca am decis sa fac naveta. Nu stiu ce au ca sunt prea agitati in ultima vreme. Plang mult si dorm din ce in ce mai putin
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
andreap spune:
Buna seara!Azi dimineata nu a mers internetul si cum dupa amiaza Maria a ciufuta,n-am prea apucat sa va citesc,sper sa-mi fac timp.
referitor la suc,in revistele de specialitate eu am citit ca la BBlusii alimentati la san,diversificarea incepe dupa 5-6 luni,isi ia din laptele de la mami tot ce-i trebuie.
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
hai ca am pasat-o lui taica-sau...
Felis,imi pare rau sa aud!Incearca poate poti ;ua unul mai ieftin de aici,de pe forum,unele fete vand la preturi f.mici.carucioare.
Eliza,e o scumpa fata ta!Si ce mare pare.Sa fie intr-un ceas bun.
Roserb,mai dar ce-i faci de creste asa?Ca a mea are aproape 3 luni si abia 5.500-5.600 si cam 57cm..cam piticuta.Bine ,e fetita,dar oricum diferenta e f.mare.
Si eu ies tot cu caruciorul,se pare ori ca are roti mai rezistenta,ori zapada sa batatorit la noi.Si stau cam 3 ore.E mult?Ce credeti?Ca asa doarme si ea,in casa ...ma omoara.Acum il chiraie pe Sebi,las'sa vada si el cum e cu copil!Na,ca m-am facut rea!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
FELIS spune:
V-am vazut pozele!... Sunt superbe!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Roserb,mai dar ce-i faci de creste asa?Ca a mea are aproape 3 luni si abia 5.500-5.600 si cam 57cm..cam piticuta.Bine ,e fetita,dar oricum diferenta e f.mare.
Si eu ies tot cu caruciorul,se pare ori ca are roti mai rezistenta,ori zapada sa batatorit la noi.Si stau cam 3 ore.E mult?Ce credeti?Ca asa doarme si ea,in casa ...ma omoara.Acum il chiraie pe Sebi,las'sa vada si el cum e cu copil!Na,ca m-am facut rea!
Andreea, nu-i fac nimic deosebit, mananca 5 mese de 170 ml/zi. Cateodata a 5-a masa e de 200 ml, dar ce sa fac daca la el totul se asimileaza si se transforma in sunculitze?
Cum rezisti 3 ore afara? Nu ingheti ? Eu mai mult de 2 ore nu am stat pana acum.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
roserb spune:
Eliza, foarte frumoase pozele, Alex a stat la fotografiat ca un adevarat artist!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
f.anomis spune:
Intru si eu pe fuga sa va salut. De trei zile tragem de mobila prin casa, si nu am reusit sa intru pe internet. Acum am terminat, dar sunt franta si ma doare burta rau. Am reusit chiar sa mai citesc cate ceva si sa admir cativa bebelusi. Roserb, bebele tau seamana cu fetita mea. Cand voi avea ceva timp ma voi stradui sa-mi deschid si eu album.
Dama, daca crezi ca bubitele sunt sint cauza detergentului, incearca sa speli hainutele cu Dash - cutie mov - recomandat si pentru pielea bebelusilor (eu sunt mai incantata chiar decat de Ariel, sau, detergent lichid Bebe Persavon, pe care il gasesti in toate supermarcheurile, sau Savon de Marseille in stare cat mai pura.
Astazi am fost sa facem eco de sold. Olivia nu are luxatie. M-am linistit din punctul asta de vedere. Ca o mama rea ce sunt, azi am avut o satisfactie. In dimineata asta, la ora 9 am trezit-o eu pe ea si nu ea pe mine.
Spuneti-mi ce sa fac cu bebelina, caci de doua nopti se trezeste la ora 4 sa pape, iar apoi, pana la ora 7 imparte zambete si se zbantuie toata.Problema e ca daca nu e bagata in seama, tipa.
Acum va pup, caci sa trezit "fomila".
Ela2001 spune:
bumbacel eu o alaptez exclusiv si doctoritza de fam. a zis ca dupa 4 luni o sa-i bag niste sucuri, dar eu am citit ca daca copilul e alaptat se incepe diversificarea de la 6 luni, iar daca papa lapte praf de la 4 luni.
Roserb eu am iesit azi cu caruciorul, dar a fost f greu ca nu era data zapada. Miine nu ma mai incumet daca nu curata astia strazile. Daca nu se topeste mai repede zapada, cred ca o sa ma urc pe pereti de atita stat in casa.
Am pus poze recente de la botez si nu numai.
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
gandacelu spune:
fetele, doua vorbe ca si eu am facut treaba azi (cu miche, cot la cot;)
si mie mi-a zis pediatra sa-i bag de la 6 saptamani suculete de fructe bla bla bla - ceea ce nu voi face (cred ca unii pediatri sunt putin "in urma" cu noutatile) - rau nu-i face, dar nu e necesar (si culcer pledeaza pentru o alaptare exclusiva, fara ceaiuri, etc - cum am facut si la ile si sa dea Domnul sa fac si la ioa' - pe atunci stiam asta din dolto - btw, fetele, care vreti sa va xeroxati cartea, e aur curat!
apoi: detergentul: NU ARIEL!!! contine cel mai mult clor! ioachim avea niste bubite ciudate pe corp, cum am schimbat cu dero surf si am bagat dulbla limpezire, i-au trecut ca prin farmec!
asadar detergenti mai ieftini;) fara atatea substante active - si clatire mai indelunga
pup
ma intorc la treaba
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
monica-elizabet spune:
buna din nou fetelor,AM PUS POZE NOI CU RUXY LA ALBUMUL 3
azi am fost cu sotzul in oras ca deh...a fost ziua lui si mi-a facut cinste, abia acum am reusit sa citesc ce-ati scris.
sunt total de acord ca daca detergentul nu este unul special pentru bbei sa se puna masina de spalat pe mai multe limpeziri...bubitzele de pe corp pot fi o alergie la detergent.
dama, asa este fiecare copilas este unic si mie mi s-a parut f mult 175 ml lapte la numai 7 sapt...de-aia ii dau cat vre ea sa bea. uneori9f rar0 ii mai ramane putin si din 120 ml. mananca ziua la 3 ore dupa biberon si dupa san vrea si dupa o ora jumate asa ca-i dau....cand vrea ea san.
michelina, in sfarsit m-am apucat si am facut si tiramisu(reteta de la tine)...tot azi ca deja terminasem tortuletzul si am zis ca tocmai azi cand e ziua lui de fapt sa nu avem ceva dulce...era si pacat...a iesit f bun...multumesc
va pup si sa-mi ziceti daca se vad pozele ca stiti ca eu sunt varza la capitolul pc
noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos