flirt on line...
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
Bebb, daca il tratezi ca pe un copil, se va comporta ca un copil. Chiar daca da dovada ca e in urma la capitolul maturizare, eu zic sa discuti cu el sincer, matur, "chirurgical" - adica nu cu gulu-gulu, ci sa iti stavilesti sentimentele si sa stii foarte bine ce ai de spus. Eventual ia-ti ceva timp si planifica discutia, planifica ce ii vei spune, tocmai pentru a nu te lasa dusa de val, spune ce "vine la gura" si apoi a ajunge la cearta.
Nu il mai cicali, nu ii mai spune nimic, ci lasa-l pana face singur - stiu ca uneori prinzi radacini, dar asta e. Sune-i de 2 ori, ca sa te asiguri ca a auzit si ca a inteles (am invatat ca astea nu intodeauna se intampla deodata) si apoi lasa-l sa faca dupa cum stie el. Cand greseste, atrage-i atentia. Insa daca stai tot timpul dupa fundul lui, o sa te transformi din prietena in parinte si nu cred ca vrei asta, iar el va ajunge sa se copilareasca si sa te dribleze, exact ca pe un parinte.
Te inteleg ca il iubesti mult si crezi in VOI, dar lasa-l si pe el sa invete singur cum e cu VOI, sa dea singur cu capul de cateva ori, tocmai pentru a invata sa te aprecieze. Altfel risti sa pici tu de rea si catza, doar pentru ca ai bune intentii prost intelese.
Numai bine, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iga spune:
Parerea mea este sa discuti cu el si sa analizati bine problema.Te inteleg bine prin ce treci si stiu ca nu e placut deloc,dar cind iubesti uiti,ierti si treci peste toate.Sa auzim de bine si nu mai fi trista!
ADa si
Roberta http://community.webshots.com/user/robe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Dar de unde era tipa aia? Din aceeasi localitate cu voi? Exista vreo posibilitate ca ei sa se intalneasca? E posibil sa fie ceva nevinovat, dar totusi tre sa stai cu ochii in patru o vreme. Si, bineinteles, cum au spus si fetele, discuta cu el.
Ramonika si pisicile
O MINUNE
mariamunteanu spune:
Nu mi se pare deloc normal modul acesta de a flirta atunci cand persoana care flirteaza e angajata intr-o relatie serioasa cu altcineva. Cum adica, eu daca n-am ce face si ma plictisesc, incep sa flirtez pe net sau sa-mi caut parteneri pe net ? Pot sa citesc ceva, sa fac treaba prin casa, sa ma plimb etc dar NU asta. Plus ca e de prost gust ca partenerul meu sa spuna cuiva cunoscut (a se citi "agatat") pe net ca nu se intelege cu mine cateodata. N-as lua-o drept copilarie. In fond e foarte usor sa-ti gasesti parteneri de sex, mai greu e sa cultivi o relatie si sa fii serios/serioasa.
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
pe un alt forum unde mai intru am vazut "evolutia" unor astfel de relatii; la inceput discutii nevinovate, schimb de replici, complimente, glumite, care au devenit intilniri...si scandalul de rigoare cu care eroii si-au incheiat povestea; nu e o regula sa se ajungala intilniri si alte..., oamenii se mai "descarca" intr-o forma sau alta, unii la psiholog, altii la prieteni, pe un forum( DC), barbatii la un meci sau o halba cu prietenii, iar altii pe net intr-o discutie cu un necunoscut;
eu aleg uneori sa bat orasul singura, sa stau pe o banca in parc (vara),sau sa ma invirt prin centre comerciale fara sa vreau sa cumpar nimic (iarna), doar ca sa-mi limpezesc mintea, sa am putin timp in afara familiei.
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Elise spune:
depinde acum... si sotul meu, intr-un moment de sublima plictiseala, a intrat pe un site specific si, orientindu-se dupa poze, a inceput sa intrebe "unde si cit".
si majoritatea "pozelor" i-au raspuns si unde, si cit....
normal ca am fost scandalizata, cind am intrat pe history si am vazut ca scumpul meu barbat, in loc sa doarma noaptea, facea studii de piata!
dupa ce am reflectat putin, i-am pus "keylogger" pe PCuri, fara sa stie, evident, mi-am dat seama ca n-a fost decit o curiozitate de moment.
se plictisise sa joace Counter, probabil....
Elise