Ajutor! Poluare fonica de 4 luni!!!

Ajutor! Poluare fonica de 4 luni!!! | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

acum 4 luni - adica de la 3 saptamani dupa nasterea fetitei noastre - vecinul din apartamentul de dedesubt a inceput sa isi modifice apartamentul in care nu locuieste nimeni. ne-a anuntat ca vor face galagie si ca totul va dura 5 saptamani (desi stia de la inceputul lui iunie ca asteptam un copil, s-a apucat tocmai atunci, dar asta-i alta poveste).
au trecut 4 luni si nu s-a terminat, in fiecare saptamana mai sparg cu barosul sau mai dau gauri in pereti! de 4 luni! imi construiam o casa cu 2 nivele intre timp!
am tot sperat ca se va termina, ca va veni si ziua in care imi voi culca bebelusul peste zi fara sa imi fie teama ca il vor trezi bormasini sau freze... dar nu. si se pare ca va mai dura si de-acum incolo...
cum ma pot proteja? chiar trebuie sa ma mut din casa mea?
exista o lege 61/1991, dar se aplica ea in romania cu adevarat? si daca da, ce trebuie facut?
stie cineva vreun caz asemanator?

multumim,

marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Cred ca ar trebui sa faci intai o plangere scrisa la presedintele Asociatiei de Proprietari,deoarece in statutul Asociatiei sunt prevazute niste ore de liniste,intre 13-16,de exemplu(depinde de fiecare asociatie).Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga mea, cunosc situatie, dar cu exceptie ca ai mei vecini nu au spart mai mult de o luna....vreau sa-ti spun ca se apucau exact cane ra ora de liniste si reuseam si eu sa-mi culc copilul....bietul de el trasarea in somn si plangea....intr-o zi m-am luat fain frumos si nu m-am oprit pana in usa lor...l-am rugat pe vecin sa-si gaseasca alte ore de spart si ce crezi s-a uitat la mine cu niste ochi mirati si a ridicat din umeri...nu a incetat, iar a doua zi s-a prezentat la el la usa o alta vecina cu copil mic....abia atunci s-au linistit...ei n-au anuntat pe nimeni ca vor modifica apart, iar copilul, ca au copl mic, l-au trimis la tara...
Am avut probleme cu Raul, fff mult timp dupa imi tresarea in somn la orice zgomot, el care pana atunci dormea oricat de mare era galagia...deci e cazul sa iei masuri, anunta asociatia locatara!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput