Din Republica Moldova cine mai e??????????????
Raspunsuri - Pagina 15
ticka spune:
quote:
Originally posted by alinkav
dar mi-e dor sa ma distrez ca intre fete.(stiu ca e o dorinta ingropata)
Eh uite ca nu e! Acum ti se pare asa pentru ca esti prinsa acasa cu Alex, cu treaba etc etc, dar mai creste el si te vei simti aproape la fel ca pe vremuri (adica dpdv al timpului liber si distractiilor intre fete!) Numai timp liber sa fie!!!!
ticka spune:
Eu zic, Rodica, sa nu schimbi nimic! Sa fii asa cum esti tu! Eu una ma simt artificiala (ca sa nu zic sintetica, ca e mai potrivit ) atunci cand incerc sa ma autocontrolez. Din contra "bubui" mai rau dupa atata autocontrol si autosugestie
quote:
Originally posted by MamaElei
Da' tu de ce esti blue si inca natural
Hint: Finding Nemo! Dory - ne-artificiala si ne-sintetica! Daca gasesti desenele animate - Enjoy! e deopotriva pentru cei mai si cei mici. Or Dory e de milioane. Ce mai - Natural blue!
Lucia_B spune:
Fetili !!!!!!!!!!
Ma simt bine azi!!!!!!!! Imi vine sa strig de bucurie, parca nici nu-mi vine sa cred ca nu mii rau, insa ma pune pe ginduri poate s-a intimplat cu bb ceva ? Devin paranoica ?
Alina distractie placuta, sa ne spui si noua cum a fost si daca ai lesinat si tu .
Pe noi ne-a invitat un arab in oras, ei acum sarbatoresc anul nou, de' si eu am refuzat, o sa plece numai sotiunea, ma tem sa nu-mi fie rau si sa stric seara, dar as vrea foarte tare, am inteles ca e foarte frumos.
Rodica parerea mea e ca nu e intr-atit de rau sa-l tratezi cu tacere, (asa ma trateaza sotul), are timp de meditatie .
Ticka noi nu suntem cumva surori, ca eu tot sunt cu moara la gura, numai de taka-taka sunt buna. Si daca incerc sa ma autocontrolez e si mai taka-taka . Ce tine de confectionari, nu te-ai gindit sa faci o expozitie ? Cred ca merita . Merci de info referilor la zboruri, m-ai mai linistit.
Fetelor voi vreti sa ma convingeti ca fetele sunt mai bune ca baietii ? Nu o sa reusiti, ca eu stiu si singura . Asa ca las in voia Domnului cu "baiat -fata" sanatos sa fie, ca oricum o sa-l maninc cind vine.
O zi buna.
6) sapt
Tot raul e inspre bine.
ticka spune:
Ma bucur Lucia ca te simti bine! Eu in locul tau m-as duce la "Anul Nou", eu zic ca merita si sa stii ca eu cand eram gravi, de cate ori ieseam parca uitam de "raul" de-acasa.
Cat despre creatziile mel, pai acolo unde le-ai vazut e expo mea si intrarea e gratuita, important e sa stii "portitza".
Am mai facut o alta expo, direct in "atelier" de Craciun. Toti care ne-au vizitat le-au vazut live, doar ca intrarea n-a mai fost gratuita, ca deh am musafiri cu bun simtz si veneau cu daruri !
alinkav spune:
Si eu fetelor sunt gen "certareata", care se topeste repede.
Eu incep prima si prima ma impac. Din fericire sotul meu are rabdare de fier! Mai nou am inceput sa ma controlez, si nu sar din prima, tatonez terenul si daca e cazul .
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
fetele ssssssssss, sa nu ne citeasca altzii ca nu mai intra pui de moldovean pe-aici se sperie de gura noastra!
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Si eu fetelor sunt gen "certareata", care se topeste repede.
Eu incep prima si prima ma impac. Din fericire sotul meu are rabdare de fier! Mai nou am inceput sa ma controlez, si nu sar din prima, tatonez terenul si daca e cazul .
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Imi placeee
Rodica si Paula (02.09.04)
ticka spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Pentru cine votati? cica sutn trei partide cu sanse de cistig, pe mine nu ma incinta nici unul dintre ele.
Lilia: Urecheanu cred si nu din convingeri politice ci din simplu motiv ca are cat de cat sanse. Dar...ati vazut ieri declaratzia lui Basescu in legatura cu vizita la Moscova? .... cum a zis Basescu, Ro e cu buza umflata, (a se citi MD e cu buza umflata). Nu conteaza cine e pe listele din buletinele de vot, jocurile de culise au fost deja facute si zarurile aruncate. Oricum eu merg sa votez, ca sa am constiintza impacata si sa stiu ca am vrut sa fie bine si in tzara mea.
Lucia_B spune:
quote:
Originally posted by ticka
fetele ssssssssss, sa nu ne citeasca altzii ca nu mai intra pui de moldovean pe-aici se sperie de gura noastra!
, esti bestiala , eu sunt racoaica e ceva caracteristic pentru zodie nu pentru moldovenci si daca are cinava ceva impotriva sa vezi cum il luam la taka-taka de nu mai vrea nika
Tot raul e inspre bine.
Continuarea aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43114" target="_blank">Din Republica Moldova cine mai e? (2)