Cum ati scapat de burta dupa nastere?

Cum ati scapat de burta dupa nastere? | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum sase luni si am ramas cu burtica (a se citi burtoaca). Vreau sa o dau jos si de aia va intreb ce a fost eficient la voi (deci nu din auzite, ci pe incercatelea). Am 52 kg, si la capitolul asta sunt multumita. Deci nu vreau sa slabesc (sau nu mult), ci doar sa scap de burta. Am inceput sa fac abdomene (cu greu) si ma intreb daca sunt bune de ceva, sau le fac degeaba.
Pe la sala nu prea pot sa merg. Ceva idei?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am uitat sa va spun (sau poate ati inteles) ca nu vreau sa-mi sugerati diete, ci mai degraba idei de exercitii.
Credeti, ca e posibil sa se mai traga burta, mai mult decat a facut-o in astea sase luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

EH!Vestitele burtici si eu am nascut in august 2004,deci cam in acelasi timp cu tine si am acceasi problema.La mine a mai dat inapoi cu abdomene(dintr-alea incrucisate)si dans.Daca iti place danseaza pana transpiri leoarca si infasoara-te in jurul burticii cu folie alimentara.Eu m-am hotarat si-mi cumpar si un aparat pt.gimnastica.

Bafta!

Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena

Mergi la inceput

Andreea, mersi pt raspuns!

Folie alimentara? Hm...functioneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

si pe mine ma intereseaza .dupa dieta mi-a ramas doar burta si vreau sa scap de ea .parca am si celulita pe burta
sper ca cineva sa ne raspunda .
multumesc anticipat.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Poate va inspira...
http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/flakeherald/lst?.dir=/Elle+Abdomene&.order=&.view=l&.src=bc&.done=http%3a//f2.pg.briefcase.yahoo.com/

PS vad ca da eroare linkul;cand l-am postat mergea,deci e posibil sa fie de la yahoo eroarea;il las,poate-si revine...

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malika spune:

Eu am scapat facand abdomene, cate 2 serii de 20-30 pe zi. Daca nu poti atatea incepe cu mai putin si cresti progresiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Electrostimulare. Lucrezi exact acolo unde trebuie, tonifiezi exact muschii care trebuie.
Gasesti pe Internet multe cabinete cosmetice care ofera astfel de servicii. Crede-ma, nu e deloc periculos (am auzit si de persoane care se tem de asa ceva...).
Eu am dat jos 7 kg de pe burta, solduri, fund si coapse intr-o luna. Si nu m-am mai ingrasat.
Burta nu mai atarna, e un pic mai rotunda si acum, dar e ok.
Bafta !
Te pupam,

Emi si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Sport,sport si iar sport.Eu am alergat mult plus abdomene plus o centura de slabit pe timpul antrenamentului ca sa transpiri mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Am uitat sa va spun (sau poate ati inteles) ca nu vreau sa-mi sugerati diete, ci mai degraba idei de exercitii.
Credeti, ca e posibil sa se mai traga burta, mai mult decat a facut-o in astea sase luni?

http://community.webshots.com/user/mitzura1974

draga MITZURA, scuze daca sunt off-topic.
Ai un baietel superb iar tu arati super bine (nu vad burtica in poze) esti o dulce si tu si sotul.
Felicitari pentru frumoasa familie si multa sanatate la dat burtica jos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Va multumesc pentru raspunsuri!

Elena, mersi, exista totusi si o burtica, chiar daca in poze nu se vede. In costum s-ar vedea cu siguranta, de aia vreau sa o dau jos, ca sa ma pregatesc pentru vara. Va doresc si eu sanatate, si mai ales lui Alvaro Daniel, am citit povestea lui si m-a impresionat foarte tare.

Eu pana acum am abordat problema in doua feluri: abdomene (deocamdata le fac foarte greu ca imi sunt cam slabiti muschii) si centura din aceea de stimulare Abtronic. Am zis sa incerc si cu asta, sa vad poate da rezultate.

Mergi la inceput