Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

na c-am dat-o-n bara. Mira, scuza-mi zapaceala, uite, iti dau o floare pentru asta . sa-ti traiasca puiii si sa fie sanatoshi. deci fetitza are 3 luni si baietzelul 2,5 ani. taare-s micutzi, imi dau seama ca nu e tocmai ushor sa te deplasezi. Dar daca o s-o cunosti pe Juliafin, o sa va putetzi vizita poate, doar stati aproape una de alta, nu?
Pistachio- puiul tau e shi fotogenic pe de-asupra, artist il face mama
Adelush, multzam de gandurile bune si-ti transmit si io cateva, sa-ti fie fata sanatoasa si sa nu se mai imbolnaveasca niciodata. Doamne ajuta! (inca nu mi-ai raspuns la intrebarea pe pm, scumpo)
Syd, ar fi fain sa vii, dar esti sigura ca o sa te lase? e un drum de 3 ore cu trenul dus, 3 ore intors si costa de persoana bilet intreg 154 chf (ma uitai aku pe www.sbb.ch ). Mie mi-ar place sa vii, sigur ca da, dar e cam obositor pentru tine, 6 ore pe drum. Oricum, iti tinem pumnii la a-l convinge pe sotzior. Se poate asocia cu o mica vizita in zürich, e un orash asha de frumos, ca zau ca se merita. daca da, spune-ne si-ti mai dam idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

pistachiol-am vazut pe Alex al tau,dulce s zambaret.Merge in picioare?

adelamamicile de zi costa si n-am nevoie daca nu lucrez.voiam totusi s-o duc la gradinita macar o data pe saptamana,mai e un pic si incepe scoala.Si a mea deseneaza,canta la un pian pentru copii,canta si danseaza singura,se uita la Barbie si o imita.Dar cu toate astea se plictiseste.Aseara spunea ceva de o surioara

loreleicam scumpicel trenul,soacra are reducere pt ea.Vrea sa venim vineri si sa stam vre-o trei zile,are cecuri pentru hotel,platim doar masa.Ar fi super asa mai vizitez si eu un oras ca din patratica asta nu iesim.Ce, mai e ca acasa..,acum eram la munte,acum la mare,cand la tara,cand prin capitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

da,alex merge in picioruse dar nu asa de mult!merge cam 3-4 metri si apoi se lasa sa cada in fundulet si moare de ras!
lore,si noi zicem ca e fotogenic,poate o sa-l ducem la un casting,ceva si ajunge vedeta!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/ef1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Io nu-s rac.. da nici Gemeni!

anita> din iasi, si in ch stau in canton schwyz- lachen.
lorelei> ti-a raspuns mama la pm. Ramane cum ai zis dara.

v-am pupat. Fug la treaba.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Salutare fetelor!Adela,cat ai scris azi dimineata!Daca vreti sa va chinuiti si voi cu germana ,va pun exercitiile aici si le rezolvam impreuna.Au fost relativ grele,sunt prepozitii si conjunctii pe care nu le auzi in viata de zi cu zi,cu atat mai putin pe aici prin Elvetia!Apropo,stiti in ce epoca se incadreaza dialectul elvetian?In evul mediu!!!!Limba pe care o vorbesc elvetienii se vorbea acum sute de ani.E o limba ramasa muuult in urma germanei!Ieri eram cat pe aici sa nu ma duc,dar m-am ambitionat si bine am facut!La sfarsit a intrebat o colega din Slovacia referitor la scoala de traducatori si la sansle reale de a gasi ceva de lucru.E o meserie frumoasa,bine platita.Cami,se pare ca in viitorul apropiat diplomele vor recunoscute si in CH.Cu limbile mai putin cunoscute se au mai multe sanse,logic!Cu romana s-ar avea ceva sanse!
Mira,am vorbit azi cu Cornelia.Ce mica e lumea!Abia astept sa te cunosc si eu!Te sun!
Anita,frumos plod ai!Nu-l pui la fotomodele DC?
Lore,insanatosire grabnica!
Camiiiiii,olario!mai da un semn de viata!
Giniii,idem!
Syd,ce ai gatit azi?
Iren,mamica eroina,ce-ti fac bolnavii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Gatit?!Mancam paiine uscata cu branza italiana.

Noo,am facut aseara o pulpa de miel la cuptor,cu mult usturoi inauntru,gigot d'agneau,din asta mai mancam si azi +legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mira, Iren, ma bucur ca mi-atzi raspuns, ma gindeam eu sa nu fac cursurile alea, dar am zis sa va intreb sa fiu si eu in rind cu oamenii, daca o trebui sa le fac.
Lore, nu-i rau sa te mutzi in zona asta, e mai cald, bate un vint cam nebun dar se linisteste. Chiar ma gindeam la Iren ca nu ar mai avea atitea probleme cu invatzatul limbii.
Julia, bebelusa vine pe lume pe la jumatatea lui iunie. Ma bucur ca am aflat cit de inutile sint cursurile prenatale, ma gindeam eu ca e ceva ca sa dai bani fara folos. Cit despre ingrijirea bebelusului, nu-mi fac probleme prea mari, am experientza de la cresterea nepotzilor care stateau mai mult la noi acasa. Mi-a placut cum povestesti ca vroiai s-o iei la sanatoasa intre doua contractzii, deja ma gindesc si eu cu frica ce-o sa fac.
Adela, stiam eu ca trebuie sa aiba ceva special femeile din gemeni, adicatelea sint frumoase. Cu goblenul stau bine, mai am un pic si-l termin. Dupa aia dau o fuga prin magazine, mi-a zis cineva ca cica se gasesc si aici. Daca mai stateai un pic la Iasi te puneam pe drumuri sa-mi cumperi goblenuri.

Fetelor azi am implinit 21 de saptamini de sarcina si dupa cum va spuneam bebelusa mea e puturoasa si doarme cam mult. Dar... surpriza a venit azi dimineatza cind taticutzul statea cu mina pe burtica si vorbea cu ea, ce credetzi ca s-a intimplat, s-a miscat incet ca un soricel. Cel mai emotzionant a fost ca am simtzit amindoi, adicatelea a vrut sa-l salute pe tatic. Ce tzi-e si cu fetele astea, deja ma tradeaza.

Va pupicesc dulce pe toate si mai ales pe bebelusii mici si mari, adicatelea ca Malina.

Daniela si micutza principesa din burtica

Mergi la inceput

julia,sigur ca l-as pune la fotomodele dc dar nu stiu cum....
te rog spune-mi cum sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

nici eu nu stiu!Lorelei sau Adela,sigur!

Mergi la inceput

am gasit cum sa trimit!trebuie sa trimiti la poze@desprecopii.com!simplu!
am trimis vreo 5 poze sa aiba de unde alege..
problema mea era inainte ca foloseam explorer(si noi avem macitosh)si nu puteam deschide anumite chestii de pe pagina principala.dar acum folosesc safari si merge!
v-am pupat!

Mergi la inceput