Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Syd,
ca sa aveti un motiv in plus de ras ,uitati-va aici! http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39213
as mai sta cu voi de vorba si am mai si promis ca va spun un pic despre mine,dar imi e frig si ba bag in pat.Noapte buna,fetele!

Mergi la inceput

acum vin si eu de acasa!tu chiar de asta ziceai si eu credeam ca zici de ultima postare la "de la forum adunate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

julia,am intrat pe situl ala!foarte nostim!!
mi s-au intamplat si mie cateva din chestiile astea!
syd,mersi pt urari!cand e nascuta fetita ta?

Mergi la inceput

stai ca vazui!15 iulie 2001!

Mergi la inceput

mi-am adus aminte una ,dar nu am mai pus-o acolo.Eram in Italia,acum ...ani lumina.Era actuala melodia"Short Dick Man".Eram mai multe fete intr-un local mic,intim .Una ,care-l cunostea pe DJ,si sa arate ca stie si ea un picut de engleza,deci cum s-ar zice pe italiana, se duce la el cu dorinta sa-i ceara sa puna acea melodie,care in traducerea italiana era:uomo con cazzo corto=barbat cu p*** scurta.Si in loc sa intrebe "Hai la canzone Uomo...."intreaba:"Cesare,hai cazzo corto?"="Cesare ai p**a scurta?"Asta a ramas paralizat cateva secunde,iar noi eram deja pe sub masa de ras!!!!!

Mergi la inceput

ai fost vreodata in motreux?e orasul meu preferat!!!
am fost acolo o data cu sotul si socrii si in geneva dar motreux m-a fascinat!e mic dar asa de frumos!sper sa ma ajungem o data,poate in vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Of, am gasit subiectul inchis si cum nu am stiut ca l-ati denumit altfel am deschis parte a5-a. Daca stiti sa-l stergeti foarte bine .
julia Pe mine ma chema Klucker de vreo 5 ani dar pana acum n-am stiut ca inseamna bila de joc,dau fuga sa-l intreb pe sotul meu dar nici el nu cred ca stia.

MiraK

Mergi la inceput

mira,ai vazut mesajul meu pe pag 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ma scriu odata, asa ca sa raspund la toate.Anita, din rom sunt din timisoara, acolo am facut facultatea si apoi ar ramas acolo dar parintii mei sunt din Caras-Severin. Si binenteles ca vreau sa ne intalnim oricand doresti doar Rogwill e la o aruncatura de bat de arbon. Daca vrei chiar si maine, sunt acasa nu avem nici un program.
asa ca va astept cu drag

MiraK

Mergi la inceput

maine trebuie sa fac prajituridar duminica as vrea tare mult sa venim la biserica de care ai zis!e in st galen,nu?unde anume in arbon stai?

Mergi la inceput