endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Chi spune:
quote:
Originally posted by ariadna33quote:
Originally posted by Chi
Naturelul fiecaruia !
Acum m-am linistit...
Am dat-o iar in bara ?!

lauricipani spune:
Bey gagici, hai ca va salut in primul rand! sunteti mortale!!! Voi trebuie sa luati premiul pentru cele mai tari ASPIRANT OPTIMISTE!!! Bune la toate!va merg manutzele pe tastaturaaaa....
Sunteti super mortale si ma bucur din suflet sa va citesc!!!
Pup fetele frumoase si La Multi Ani Felicity!!!

laurici
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
[br...deja ma simt finuta...oricum cred ca Maca Maca scoate afara animalul
din mine.....AUUUUUU! Dar pe bune daca nu cred ca macar un efect si-a produs....desigur in combinatie cu cretisoara...ma refer la cresterea apetitului sexual in cazul amindurora!
![]()
CATALINA, esti sigura ca aia nu ti-au vandut altceva sub denumirea de maca-maca? Adica sub ce forma este maca-maca, solida, lichida, praf sau se fumeaza
? Nu de alta, dar vad ca nici sotul tau nu se plange si nu vrea pauze mai lungi...
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by Chiquote:
Originally posted by ariadna33quote:
Originally posted by Chi
Naturelul fiecaruia !
Acum m-am linistit...
Am dat-o iar in bara ?!
Chi, mi-ai dat putin de gandit ce zestre 'naturela' ma impiedica pe mine sa am un copilas... dar nu pot sa fiu suparata pe tine, drept pt. care
.
lauricipani spune:
Antonia pui, mai rezist ca nu am ce sa fac, daca am facut Pregnyl... sigur nu iese bine testul si nu vreau sa ma amagesc.
Simptome cam sunt dar pot fi si de la PMS. Ieri seara am avut 2-3 picaturi de ceva rozulio-maroniu, a mai fost o picatura dimineata si...acum astept. Daca e sa fie va fi, oricum o sa va anunt.
Ma cam doare capul, si putin mijlocul.
Va tin la curent oricum.
pup mult

laurici
Alé spune:
Fetelor, dragutelor,
m-am trezit si sint pusa pe fapte mari!
Am deschis partea a 8-a.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41545" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41545
Toate lucrurile se intampla cu un scop.

...deja ma simt finuta...oricum cred ca Maca Maca scoate afara animalul
din mine.....AUUUUUU! Dar pe bune daca nu cred ca macar un efect si-a produs....desigur in combinatie cu cretisoara...ma refer la cresterea apetitului sexual in cazul amindurora!