CAINE PIERDUT IN ZONA CIRCULUI !?

CAINE PIERDUT IN ZONA CIRCULUI !? | Autor: Anette123

Link direct la acest mesaj

In ultimele luni l-am vazut de 3 ori! Este extrem de bland si daca il strigi vine dand nu numai din coada, ci si din labe, cap sau din ce mai poate el sa dea sa-ti arate ca se bucura ca-l bagi in seama!
Nu stiu daca e mascul sau femela, pentru ca este extrem de blanos si nu se observa cu ochiul liber (nu am stat sa caut prea atent, va dati seama!).

Seamana a ciobanesc, e foarte latos, alb cu negru, destul de mare ca talie, in jur de 30 de kg., nu pare a fi batran.... si sigur e crescut in casa. Vine si baga botul pe sub mana ta, pana iti aluneca mana pe capsorul lui ca sa il mangai, are o blana extrem de pufoasa si matasoasa. Si cand m-am aplecat pe vine sa il vad mai bine, a venit langa mine si si-a lasat botul pe genunchiul meu, cuminte, asteptand probabil sa il mangai. A stat asa vreun minut fara ca eu sa-l ating, cuminte, fara sa schiteze nici un gest.

Mi-e mila de el, mai ales ca acuma e frig afara. Stiu ca are blana, dar parca nu e vreme de stat pe afara. Sunt aproape sigura ca pe undeva a avut un stapan, pentru ca nu vrea sa stea inauntru.... vrea afara, si pare tot timpul ca-si cauta locul stiut. Iar daca aude zgomot de chei, se duce la cea mai apropiata usa, stiind ca urmeaza sa o deschizi.

Stie cineva de vreun catel pierdut prin jurul Parcului Circului (poate din zona Lacul Tei - Judetului) care sa semene cu acesta? L-am mai vazut si anul trecut prin noiembrie, deci cred ca e pierdut mai demultisor.