chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Fetelor,
Am si eu o intrebare:Daca ai chisturi,nu poti ramane insarcinata?
Sa fie chistul,motivul pentru care nu ramin insarcinata?
Multumesc anticipat...
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

alisia,
e posibil. Ai fost la doctor? Ai un chist sau ai ovare polichistice?si dimensiuni?Dozari hormonale ai facut? Da-ne mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lala 1, cand ti-am raspuns prima oara la subiect ti-am promis ca voi reveni cu amanunte. Ei bine, am fost la medic in ziua 12, deci dupa aprox.25 zile de tratament naturist si nici urma de chist, ba mai mult, un folicul de 17 mm.
Asa ca nu dispera si incearca macar schema mea de tratament simplificata pentru chist +lipsa ovulatie. O gasesti pe subiectul Incep tratamentul Liviei.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Gabiu, ma bucur tare mult ca ai scapat de chist.
La mine a venit menstruatia (singura fara tratament) dar chistul nu a dat deloc inapoi si sunt programata vineri pentru laparo, e prea mare chistul(73mm) ca sa mai de inapoi, asa a spus dr.
Pupici.
LALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loru spune:

Si eu am o mare problema cu chisturile. De 6 ani am chisturi pe ambele ovare, pe dreptul e mai mare, dar nu am facut nici o ecografie pentru a vedea cat de mari sunt. In urma tratamentului cu anticonceptionale (Microginon) se retrag, la control totul este ok, dar dupa o luna fara tratament, revin, si doctorul se sperie si imi spune ca trei luni nu am voie sa intrerup tratamentul. Dupa trei luni e ok si imi da unda verde, dar dupa o luna o luam de la capat. Si atunci, ma intreb, cum sa mai raman insarcinata?????? De doua saptamani am inceput un tratament naturist cu elixir de soc si tinctura de muguri de zmeur. Cate o jumatate de lingura de elixir de soc si 50 de picaturi de tinctura de doua ori pe zi (dimineata si seara pe stomacul gol. Voi reveni sa va spun rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ei, are rezultate tratamentul?

De ce natura sint chisturile: foliculare, functionale...?

Elise

Mergi la inceput