Cluj(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Scuze Geani era vorba de "optional ci OBLIGATOR".
Adela, mamica eroina a lui Tudor.
Mai pove dar acum nu ma lasa feciorul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salut gagici!

Si noi vrem la patinoar. O prietena a mers ieri , cica s-a redeschis dupa faza cu crapatu ghetii .

Cum e cu alocatia fetelor? S-a marit ori ba? Nu vazusi nimik la legislative..

Zicea careva de intalnire..cand?unde? .

Va pupilesc

Dana&bb Andy(1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata!
Da mai Mariana.......am crezut ca nu vad bine! Mi se pare super umflat pretul, oricat de super era carutzul respectiv!!! Azi mai merg la un magazin din MAnastur ca am vazut pe net la un magazin on line niste carucioare super(ti-am pove) de producator roman, care erau aratoase si super accesibile la pret(primii pasi-firma in cauza)! Sunt curioasa cum arata pe vero!
Roxana, eu n-am patinat de pe clasa a 5-a....dar vin la orice ora, ca era cel mai mare hobby al meu! intre timp am aflat unde exact e patinoarul....mergem azi????
In ceea ce priveste intalnirea de la md....asteptam sa se mai faca inscrieri.......daca mergem sper sa nimerim ora mai bine de data asta ca data trecuta a fost un birthday party si era super plin inauntru....a trebuit sa stam vreo 5 minutzele ca sa gasim locuri....si am fost tare inghesuiti cu saracutzi bebei!
La patinoar veniti cu bebeii.....eu parca as veni si l-as lasa pe Mihai s-o plimbe pe Elise pana fac eu vro 2-3 ture....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Florina la patinoar ti-e clar ca vine si Victor care il va plimba pe Serban prin zona pana imi dau io talentele. Hai sa mergem maine, pe la ora 14:30, puteti oare? Nu stiu care e programul lor insa...vaaaai abia astept. Io din liceu n-am mai patinat insa imi placea tare de tot...tot patinele alea vechi le am si uzate de 100 de ani.
Mariana, ne intalnim si la Mc cu tine si cu cine se mai inscrie, insa sapt. asta chiar vreau la patinoar!
Va pup

PS Am uitat sa va spun: am Internet non stoooooooooooooop uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Pacat ca nu pot sa stau non-stop!

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ciao, fetelor!

Wow...ce de lamuriri am primit...mersi mult!

Cand ajung la Cluj, clar voi merge la Nanu. M-am saturat de medici, dar sper sa-mi treca pana ajung acolo. Medicul de aici m-a enervat de imi vine sa ma duc sa-l las si fara putinul par pe care il mai are...Mi-a recomandat Utrogestan pentru problema pe care v-am zis-o, dar a omis sa mentioneze cum sa-l administrez, iar cand am citit prospectul, m-am panicat de numa'. Scria ca in sarcina, trebuie luat numai in primul trimestru de sarcina si numai pe cale vaginala. Il sun pe Maria Sa si nu numai ca ma repezeste, dar imi si spune pe un ton super naspa "ia-l cum vrei tu"...M-a blocat si in cele din urma m-a lamurit, dar dupa ce am inchis, m-am pus pe o tura buna de plans. Oare la fel ar fi procedat si atunci cand urma sa-l sun si sa-i zic ca ma apuca durerile facerii? E tare multa incompetenta si iresponsabilitate aici, pur si simplu mi se face greata.

Referitor la vaccin...Adela, ii musai sa merg la medic ca sa-l fac sau pot sa-l iau si din farmacie? Medicul meu e in concediu si nu am unde sa-l gasesc.

Fetelor, va intreb de curiozitate cam cat costa un marsupiu (cred ca asa se numeste) ?

Si chiar nici una nu sta in Manastur? No, fain...

Carrie, trimit PM.

Geani cu Daria(30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Draga Geani, medicul tau de fam poate fi in concediu dar trebuie sa-l inlocuiasca cineva.Asa ca du-te la cab si spune-i sa ti-l faca si sa noteze in fisa ta de . Poti sa-l cumperi si din farmacie da am inteles ca nu prea se gaseste si nici nu stiu cat costa. Med de fam ti-l administreaza gratuit.
Tulai fetelor da sunteti puse pe fapte mari cu patinoarul. Eu nu mai am curaj sa ma urc pe patine ca vreau sa-mi cresc copilul mare.
O Roxana draga si eu am Internet non-stop dar ce folos ca am si un pici pe cap non-stop.
Florina referitor la carucior. Depozitul de care-ti ziceam e pe strada Craiovei si se numeste Dynamis. Numai acum am aflat. nu stiu ce modele au acum pt ca n-am mai fost pe acolo. Spor la cumparaturi si... economie financiara.
Noi mergem azi la derdelus(daca mai aluneca sania)in gheorgheni in spatele L.M.F. Roxana iti amintesti de parc ca noi acolo ne refugiam cand chiuleam?
In rest nica nou. Va pupacesc pe toate.PA
Adela, mamica eroina a lui Tudor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor . Bine, va las sa mergeti la patinoar . Sa aveti distractie faina.
Cu MC, poate saptamana viitoare.
Eu refuz sa mai scriu la acest subiect . Vreau altul (tot cu Cluj, evident )

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana mama sa-ti treaca supararea! Dar ne putem intalni la md si in timpul saptamanii....sau in cel mai rau caz saptamana viitoare!!!
....si asa ca sa-ti fac pe plac deschid alt subiect, special pentru tine....na, si sa nu te mai superi, bine???
Roxi, mergem maine ????
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Fetelor . Bine, va las sa mergeti la patinoar . Sa aveti distractie faina.
Cu MC, poate saptamana viitoare.
Eu refuz sa mai scriu la acest subiect . Vreau altul (tot cu Cluj, evident )

Jeez! Era sa lesin! Una calda una rece...bine ca m-am lamurit la fina ufffff tu fata!

Florina, mergem maine la patinoaaaaaaaaaaaaaaar ! Yes! Yes! Yes!

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mai gagici, am fost la patinoar pe la 8 -acuma seara si era o coada de am intepenit si cum n-am rabdare n-am stat.ne-am dus la celalalt si se inchidea la 8 asa ca incercam si dimineata.

Adela io zic daca vrei sa vii la Club luni sa vezi daca va place.iti trimit nr meu de tel, suna-ma luni si iti explic unde e,ok?

Giani am sa-ti raspund maine ca acuma ne vin niste prieteni in vizita, bine?

Ioana , dr MUresan e bine, azi a nascut o prietena de-a mea cu el, are un flacaias bine, sanatos si dulce.s-a cam chinuit saraca, ca s-a blocat micutul intre oasele bazinului si a trebuit folosit forcepsul dar a fost ok.noi am devenit f apropiati cu familia lui, si sotia lui e deosebita,simpatica si plina de umor.are o sala de fitness langa Sala Sporturilor si mai mergem acolo sa ne miscam si sa ne umileasca la ping pong :)

va pupam si va dorim we placut

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput