marime foliculi

marime foliculi | Autor: monval

Link direct la acest mesaj

Cine ma poate lamuri si pe mine intr-o problema?in ziua 13 am avut un folicul de 18 mm, este posibil ca ovulatia sa fie in ziua 21?a mai trecut cineva prin asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Dupa parerea mea cred ca o sa ovulezi prin ziua 15-16 de cm.
Parerea mea!! Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Da, se poate... chiar si in ziua 25 poti sa ovulezi.

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si eu cred ca on ziua 15-16 o sa ovulezi...la mine in ziua 10 era de 17mm si mi-a zis sa prestez in ziua 12 si 13...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

monval eu am fost exact in aceeasi situatie ca si tine. Ziua 13 folicul de 18mm(eu am obtinut rezultatul asta in urma stimularii nu stiu daca tu ai facut sau nu stimulare).
A doua zi am facut pregnylul si am ovulat in ziua 15 seara.
Din cate stiu eu foliculul creste cam cu 1,5- 2 mm pe zi iar un folicul matur este de peste 18mm.
In concluzie si eu zic ca in ziua 15-16 vei ovula.
Muuuulta bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Asa este , am facut stimulare cu clomifen cite 2 pastile in zilele5-9.
Problema este ca am tras in zilele 10-20 , ieri mi-am facut analiza de progesteron si azi astept rezultatul, dar ieri cind mi-an luat temperatura am avut-o cea mai ridicata din luna asta,adica 36,9 de aceea sunt in ceata. Eu sper ca nu am avut ovulatie in ziua 21 ca nu am prestat.Alta intrebare este , nu cumva este semn de implantare aceasta temperatura ridicata?Vrabia malai viseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Mi se pare curios ca desi ai facut stimulare nu ai facut pregnyl. Si inca ceav tu nu ai facut monitorizarea ecografica? Adica dupa ziua 13 nu te-ai mai dus la eco sa vezi cat a mai crescut d-l folicul si daca ai ovulat?
Despre temperatura nu stiu mai nimic pentru ca eu nu mi-am luat-o niciodata!Mi se pare cela mai stresant lucru din lume si si asa sunt streasat de felul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Dupa stimulare am facut eco in ziua 13 si atit cind mi-a spus dr. ca am un folicul de 18mm ,in rest mi-a spus sa merg sa-mi fac progesteron ziua 21.Azi trebuie sa aflu rezultatul si apoi in functie de asta dr. o sa-mi dea sau nu tratament. Temperatura mi-am luat-o din reflex, deja este o obisnuinta pt. mine ,de 5 ani fac asta. Important sa mai dureze mult.

Mergi la inceput