APIDERMIN
De multe ori am auzit numai lucruri bune despre APIDERMIN. Astazi l-am vazut in farmacie si l-am luat . L-a mai folosit cineva? Ce spuneti , e adevarat ca e minunata?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
MIHAELA
Raspunsuri
assa spune:
Da si nu. Depinde si de ten. Cred ca este pentru tenurile foarte uscate. Mie nu mi-a placut. Foarte grasa si ......apoi am renuntat la ea.
amik spune:
asa este, e foarte grasa.eu o foloseam mai mult pentru maini,caci le am foarte uscate, iar cand ma dadeam pe fata cu cat mai putina crema, se observa, in se nsul ca imi facea bine.dar faptul ca e prea grasa m-a determinat sa mai caut si altceva.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
MirelaV spune:
asa auzisem si eu din mai multe surse ca e foarte buna. mama o foloseste de multi ani si e f multumita. eu mi-am luat..si nu am folosit-o decat de cateva ori...e foarte grasa si indiferent cat de mica e cantitatea folosita, intra foarte greu in piele si apoi pielea luceste f tare..ceea ce nu e prea..placut. acum..depinde de tenul fiecareia. eu il am uscat si totusi nu mi se potriveste
MirelaV
pupicei pe burticei
smillaraaq spune:
Mama e innebunita dupa Apidermin, mie nu-mi place ... depinde de fiecare.
Teoretic e considerata o crema buna, are laptisor de matca care nu'sh ce efecte benefice ar avea ....
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
MIKYDUTA spune:
Si eu am folosit ceva timp APIDERMIN dar este adevarat ca este cam grasa. Eu am un ten uscat si ma dadeam cu putin, dar peste zi imi iesea la suprafata pielii de grasa ce era.
Mi-a mers o perioada la tenul meu dupa care am renuntat. Acum o tin in sertar la birou si o folosesc pentru maini( cate putin ca las urme de grasime pe tastatura )
Depinde de fiecare ten. Oricum nu este indicat sa folosesti aceeasi crema foarte foarte mult timp.
Incearc-o si vezi cum reactioneaza tenul tau
anca tanasica spune:
Mie imi facea puncte negre...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
alina_antoaneta spune:
Asa este, este grasa, dar benefica... Eu o folosesc doar in diminetile de week-end, cand stau ceva mai multa vreme prin casa sau dupa aplicarea cremei tamponez pur si simplu fata cu un prosop, ca sa nu arat ca un "gloss".
piscoto spune:
Bun gasit!
Eu inca o folosesc. Adevarat ca tenul meu este foarte uscat din cauza apei de la robinet, dar de cand folosesc apidermin dimineata si seara am tenul ca de bebelus( fara gluma). Nu ma deranjeaza ca este mai grasa pentru ca se absoarbe si peste ea se pune foarte usor fondul de ten.
de la Mihaela mama lui
Alexandru(07.10.2004)
piscoto