buna,
am inteles ca exista in bucuresti gradinite de stat in limba germana. stiti pe unde sunt? si cum este acolo?
moana
Buna
Sunt doua gradinite germane de stat in Bucuresti, una cu program redus in spate la ASE si una cu program prelungit pe N.Iorga, langa directia de pasapoarte.
Baietii mei sunt in Iorga, si suntem foarte multumiti de gradinita.
Luluta are dreptate, sunt doua. Acum, pot sa-ti spun ca eu as merge la cea de langa Pasapoarte, mi s-a parut mai buna.
Dar cum poti sa intri acolo? Poate oricine sa mearga, indiferent, de ex, daca stie limba germana sau are/nu are rude de origine germana?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Stiu ca se intra greu. Copii trebuie sa stie germana (pentru ca totul se desfasoara in germana. Daca te-ai gandit la o gradinita cu cursuri suplimentare de germana , ei bine nu exista. Aceste gradinite sunt pentru vorbitorii de limba germana. Se fac si exceptii, dar depinde de punga ta.
Mersi
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Daca copilul a urmat de la 2 ani si ceva o gradi in Germania (acum are 5 ani), ar avea sanse sa fie inscris la gradi de pe Iorga (ca inteleg ca asat e cu program prelungit)?. Si propos: e particulara? cit e taxa lunara? se asigura si trasport? care e programul?
multumesc!
BIANCA