Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 4
Flower spune:
Combinatia noastra n-am mai intalnit-o : SCORPION - LEU. Adica eu scorpia ( incapatanata , iubareata , fidela pan' la cer si-napoi , dau tot in dragoste da' astept si reciprocitate , diplomata , perfectionista , naiva/credula , nu tin suparare , da' de uitat nu uit pe cine m-a calcat pe coada ) , si el leu-paraleu ( sincer , protector , optimist , perfectionist , incapatanat ).
Oricum , horoscopul nu ne e favorabil , da' eu zic ca depinde si de om , nu numai de stele. Singura data cand mi s-a potrivit horoscopul a fost in seara cand l-am intalnit pe el ( si chiar faceam misto , citindu-l ) si era ala din Formula As. Atunci s-a potrivit , da' in rest ne amuzam si noi ! Oricum eu sunt in prima zi a zodiei ( oscilez cateodata intre Balanta si Scorpion , in horoscoape diferite ) , iar el e chiar la inceputul zodiei leu , pe 25 iulie , deci avem un amalgam intre zodiile apropiate + ascendentii !!!
tumpi spune:
Hopa si eu, eu sunt scorpion, el rac, se pare ca este o combinatie cat se poate de ideala.PAna acum cam asa a fost, mai ies unele scantei cateodata, dar in ciuda faptului ca sunt scorpion eu mai aplanez discutiile si uite asa noi ne iubim ca in prima zi chiar si dupa 6 ani de casatorie.
Va doresc la toate o viata frumoasa alaturi de sotii vostrii oricare ar fi zodia lor.
Ioana
camelia-daniela spune:
se pare cä au intrat scorpioancele pe fir...
eu sint SCORPION, iar sotul meu este TAUR...si am citit si eu in toate cärtile, cu toate cä nu prea mä intereseazä.....dar m-am incäpätinat asa de tare, cä vroiam sä gäsesc si eu ceva care se potriveste.....nu rideti!!!!, cä.......se pare totusi cä sintem cam...total diferiti....eu sint cum a descris Flower, iar el cam ca sotul ei...in afarä de optimist si perfectionist...in schimb, are alte calitäti....( heee, am gasit totusi cä amanta lui idealä ar fi scorpionul...de-aia e innebunit dupä mine de atitia ani????...si eu nu stiam de ce.... ), nu , e ca o , si descurcäret...ce vreau mai mult???
In ciuda diferentelor "prescrise"...sintem de atitia ani impreunä, cä ne-au iesit peri albi....si la bine...si la räu...si se pare cä polii diferiti se atrag!!!....
Vä pup si vä urez la toate multä fericire!!!!
Cami.
issabbella spune:
Eu sunt Fecioara iar el este in Pesti.
Daca ma iau dupa zodii nu ar trebui sa nepotrivim dar ne intelegem super si ne iubim mult mult de tot.
Nu stiu cum o sa ne intelegem cu Delia( o luna) ea fiind in Berbec:P
Kehleyr spune:
Eu sunt Varsator, iar el Gemeni... sper numai ca fi-mea sa astepte termenul si sa iasa Rac, nu Gemeni, ca daca nu am pus-o!
Ce pot sa va spun este ca el este un exponent tipic al zodiei lui... chestia cu dualismul se manifesta prin faptul ca poate sustine ambele parti ale unei dispute cu la fel de mare succes Adica este perfect capabil sa sustina o idee, sa te convinga complet, iar apoi sa sustina exact opusul cu la fel de multa dezinvoltura si fara sa se contrazica deloc!! Chestie care pe mine ma face sa turbez, pentru ca ma face sa ma pierd in propriile mele argumente
Altfel ne intelegem bine, desi suntem ambii semne de aer... iar Varsatorii sunt in general o zodie dificila, nu pentru ca ar fi incapatanati sau rai, ci pentru ca sunt foarte pretentiosi si se simt bine in propria lor piele fara sa aiba nevoie de altcineva -- cel putin eu asa sunt.
petruta spune:
Aha ! Eu berbeaca ascendent in leu, el rac ascendent in rac, copil Leu ascendent in scorpion! Dupa zodii cica nu e de trait. Si noi ii contrazicem .
Petruta & bb Mihai
jannina spune:
Petruta, pentru o femeie berbec,compatibilitatea maxima este cu un barbat din rac !( eu sant berbecuta si el e rac ) asa am citit recent intr-un horoscop.Adevarat sau nu, cert este ca decand l-am intalnit, a ramas doar al meu
Anina_n spune:
Eu sunt "scorpion", el este "scorpion". Am citit ca poate fi "raiul sau iadul, pe pamant ". Noi, ne-am nimerit bine, ne intelegem foarte bine. Avem multe in comun, dar si nepotriviri. In orice caz, in nici o zodie, femeia cu barbatul nu au aceleasi trasaturi de caracter.
Nina
alinuche spune:
eu sunt berbec el e rac. cica 2 zodii incompatibile. nu s-ar zice. ne intelegem foarte bine.
concluzia mea despre zodii? doar divertisment, nimic adevarat
alinuche