Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 3
ncristina spune:
Eu sunt LEU, iar Bogdan este GEMENI. Ideea este ca ne intelegem extrordinar, nu ne certam niciodata, bineinteles ca eu sunt sefa (o chestie votata in majoritate). Este un sot extrordinar de bun, sufletist si atent, ne respectam si vorbim despre ORICE. Cred ca la noi asta este secretul pe langa o dragoste imensa, adolescentina. Cu toate astea vreau sa va spun ca nu ne potrivim, in materie de gusturi, pe nici un plan (daca mie nu-mi place o melodie, un film sau o bluza stiu sigur ca lui Bogdan ii plac).
Cred ca trebuie sa fie intelegere, respect, comunicare, iubire si, indiferent de zodii, vom fii mai buni.
cristina
iuliana spune:
Eu sint LEU, iar el e BALANTA. Singura (printre altele) lui nemultumire e ca imi sare tzandura repede (dar imi si trece repede) si aici el are si dreptate. E rabdator si il apreciez enorm pentru asta, ca altfel ar iesi scintei si asta din cauza mea. Lasa multe de la el, se sacrifica (si eu am invatat asta de la el), nepartinitor, nu stie sa poarte ura pe cineva, nici macar ranchiuna. La mine lucrurile mai stau un pic diferit, ca si mie imi vine sa ma citeodata. Ghinionul lui e ca bebelusul nostru va fi tot LEU asa ca rabdarea lui va trebui sa fie DUBLA :), dar o sa se descurce el, ca e baiat mare si destept si are un avantaj ca deja are experienta cu nevasta-sa si el e super-convins ca bebelusul o sa semene cu el si e tare mindru (asta il mai linisteste un pic la gindul ca gindul ca va fi LEU).
ramona spune:
BUna!
Ei, dar ce ziceti voi de combinatia LEU - LEU, cu un copil nascut in aceeasi zi cu tatal sau, deci tot LEU? Sa stiti ca ies multe scantei, dar noi tot ne iubim.
Ramona si Bogdan( 4 ani si jumatate)
oanamarchezi spune:
Eu sunt Sagetator si sotul meu Leu. Asa cum am citit si in zodiace suntem foarte potriviti unul pentru celalalt din toate punctele de vedere.De foarte multe ori stim exact ce vrea sa spuna sau ce gandeste celalalt inainte sa spuna ceva.Eu sunt o fire foarte independenta si el stie sa imi respecte acest lucru. El este o fire orgolioasa iar eu stiu sa las de la mine atunci cand trebuie. Cred ca nu se putea mai bine de atat. Si unde mai pui ca fiul nostru este tot Sagetator!!!!
OANA si bb CRISTI
jannina spune:
EU SANT BERBECUTA INCAPATANATA SI FFF ORGOLIOASA IN SENSUL RAU AL CUVANTULUI>>>NU LAS DELOC DE LA MINE SI FAC TOTUL CUM CRED EU CA E BINE>EL E RAC SI VREAU SA ZIC CA NE INTELEGEM PERFECT
lili spune:
Eu sunt Varsator iar sotul meu este taur, si desi inhoroscop scrie ca nu ne intelegem de nici o culoare, pot spune ca suntem impreuna de multi ani ( cam de 13 )si ne-am casatorit acum 3 ani, deci... Poate conteaza ascendentul Eu am ascendent in capricorn si el in rac.
Lili
simiongabriela spune:
pt. monica: si noi doi suntem in aceeasi situatie. eu in ultimile zile (20 iulie) iar el in partea de mijloc si pot spune ca unul este copia fidela a celuilalt (cu exceptia sexului care desigur difera). in rest suntem leiti. la noi nu este nevoie de cuvinte pt ca sotul meu stie intotdeauna ce gandesc chiar inainte de a scoate eu ceva pe gura. noi intotdeauna " ne simtim" unul pe celalalt chiar daca uneori nu suntem unul langa altul. de multe ori cand mie imi era rau si lui ii era si ma suna spunandu-mi ca simte ca imi este rau. el stie intotdeauna ce imi doresc, ce gandesc sau ce simt. reciproca este valabila.
la noi suntem una si aceeasi persoana. pot spune ca sotul meu este cel mai minunat barbat din lume. intotdeauna a stiut sa ma rasfete, sa aiba grija de mine. singura diferenta intre noi doi este ca el e mai matur eu sunt un pic mai nebuna.
in rest noi amndoi suntem din categoria celor agitati.
SA TRAIASCA RACII!!!!
simion
Maadi spune:
Eu sunt VARSATOR iar sotul SCORPION. Peste tot in zodiac scrie ca ar fi MISSION IMPOSIBLE, dar este taman pe dos. Ne intelegem minunat, cred ca suntem suflete pereche.
Maadi
alexa00 spune:
eu sunt varsator si al meu sot e sagetataor.Ne intelegem super, exceptie cand ne incapatanam amandoi in acelas moment.Atunci ies scantei!!!!Dar din fericire nu ne tine mult.