Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Veve spune:
Mei,n-o merge el croko in picioare,da' se da dimineata singur jos din pat si bate la usa sa vin sa-l iau.
Claudica,despre ce intrebari e vorba?Io-s pe alta planeta de la o vreme asa ca...toata baza.Stiu ca intrebai despre spalat pe cap si plans prin somn parca???Nici croko nu sta la clatit...sta la spalat bine mersi,da' cand il dau pe spate sa-l clatesc face un scandaaaaaal!Ma gandesc sa-ncep sa-l bag cu tati-n dus si sa-i dea jetul direct in par.Asta ne va scuti de crizele de spalat pe cap de mai tarziu.Sau asa cred io cu lojica mea beton!Cat despre plans prin somn,nu stiu daca sa-ti raspund da sau nu;croko plange noaptea dar e treaz si plange dupa san.Ba as' noapte chiar mi-o stat cate juma' de ora treaz,urland;nu prea vroia sa suga si nu stiu ce altceva putea fi.Poate tot dintii aia cu care ne laudam de vreo 2 luni.
Daniela,fericito!Eu nici cu mama aici nu m-am simtit in apele mele.Ea e mai mofturoasa si se plictisea,io-s mai introvertita si mai rece si nu prea o bagam in seama;ehhhh...Bucura-te cat poti de ajutor si de prezenta ei langa voi!Eu o sa profit la vara.Cand e in mediul ei,nici cu mama n-am probleme;la mine in padure insa,era ca pestele pe uscat.
Si-am incalecat pe-o sa!...
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Vevico, thanks! Cam astea au fost intrebarile mele
Sunt cam trista, dupa o noapte alba, dar alba cu urlete si lacrimi de crocodil, azi dimineata puiu meu avea temperatura 39,2 M-am speriat cand am vazut cum crestea temperatura, i-am bagat un supozitor si i-am dat 2,5 ml Nurofen temperatura a scazut, dar tuseste tare rau cu expectoratii Am sunat-o pe pediatra si binenteles ca are telefonul inchis Femeia asta niciodata nu-mi raspunde la telefon, am niste draci de nu va imaginati
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Ela76 spune:
Clau - imi pare rau sa citesc despre faptul ca Raul e bolnavior Imi amintesc ca noua ne-a dat mai demult Paxeladine, in caz ca aparea si tuse dupa un rosu in gat. Nu a fost cazul sa il deschid, insa mai multe mamici mi-au spus ca e f. bun. Poate te ajuta cu ceva, in caz ca nu reusiti sa dati de dr. Multa sanatate!
Si daca tot mi-am bagat nasul aici... si noi avem mari "cantece" cand vine momentul clatitului samponului, uneori ii dau direct cu dusul pe par, chiar daca ii vine pe fata, ca sa nu mai lungesc mult scandalul. Iar cu plansul prin somn, ni s-a intamplat si noua de vreo 3 ori, cred, probabil din cauza vreunui cosmar.
, fug la treaba! Vb. marti
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Rayuela spune:
uof mai Clau,ce-i cu micutul?Nu poti sa mergi la o policlinica?Nu prea mi se pare ok temperatura asta mare!!Acum cum se mai simte?
Elena si Amelie
SimoV spune:
Clau, imi pare rau ca e bolnavior Raul. Sper din sfulet sa se simta mai bine. Urmareste febra si daca vezi ca iar creste mai da-i ceva de febra si du-te cu el la o policlinica daca nu raspunde pediatra la telefon.
Mia plangea in somn cand era mai mica, acum mai nou Lucas se trezeste uneori plangand in somn si nu se opreste pana nu il trezesc de-a binelea. Dar ii trece de obicei destul de repede. Cred si eu ca viseaza saracii. La clatitul capului inca nu avem probleme, nu am avut niciodata si vad ca ina nu au inceput. NU le prea place sa stea pe spate cand ii limpezesc, dar nu plang, doar se chinuie sa se ridice in fund.
Veve, nici ai mei nu stau in picioare cum zici pe-aici restul fetelor ca fac puiutii lor. Eu nu-mi fac probleme deloc. Atata sunt de ageri si de iuti cand merg in 4 labe, incat nu cred ca poate fi vreo problema. Mia sta mai bine decat Lucas tinuta, Lucas uneori nici nu vrea sa puna talpa piciorului jos, sta cu ea indoita cu degetele in interior. Si-or da ei drumul si Croko la fel.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Claudelu spune:
Fetelor va
Raul e mult mai bine, in sensul ca febra a scazut, acum vreo jumate de ora avea doar 37,5...oricum e mult mai bine, nu?? I-a luat tati de la farmacie sirop homeopat si ii mai dau si Nurofen si ii bag supozitor Eferalgan...maine dimineata merg la control si credeti-ma ca ii spun pediatrei, pentru ca deja m-am saturat de ea...ma pun pe cautat un lat pediatru...deja e a 4-a oara cand nu-mi raspunde la telefon...nici cand a facut enterocolita nu mi-a raspuns si am fost nevoita sa chem pe unu privat, foarte bun de altfel, la care i-am dat 600.00 lei pentru jumate de ora de consultatie...asta e!
Raul e un scump, acum sta la Clau in brate si sunt in spatele meu , iar Raul ma trage de cap ca sa-mi vada fata si sa-mi rada!!
Va pup si va multumesc pentru gandurile si sfaturile bune!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Clau, sper ca Raul nu mai e bolnavior. Sa fi luat raceala de la sanius sau din alta parte?
Nici eu n-am vazut intrebarile tale (scuze!) dar acum pot sa-ti zic ca:
1. Lara se trezeste noaptea dar nu apuca sa planga fiindca isi gaseste pe tzitzi si adoarme la loc. (Vezi pe Croko!). Altfel, cred ca de vreo doua ori s-a trezit plangand tare, eu nu eram langa ea, dar nu-mi e clar daca a visat urat sau a plans fiindca nu m-a gasit in pat.
2. La baie n-avem nici-o problema dar trebuie sa cam alerg cu apa dupa ea fiindca sta mai mult in picioare si nu vrea sa se mai aseze deloc. Asa ca, ii car apa in cap dar nu protesteaza. Am incercat sa folosesc si dushul si nu s-a speriat dar imi este mie mai putin comod. Lara face baie in cada mare si ar trebui s-o tin cu o mana pe ea si cu mana cealalta sa tin dushul si...imi lipseste a treia mana cu care sa verific daca am limpezit-o bine.
Veve, cand te gandesti sa pleci la Romanika?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
irina.c. spune:
Dragelor,n-am avut net cateva zile si am lipsit de pe forum,dar acum s-a rezolvat.Multumim pentru urari si dorim la fel tuturor sarbatoritilor.
Noi suntem bine,Ilinca e cam fornaita fiindca e toata ziua de-a busilea pe jos,si e rece.Am acoperit gresia cu covoare,dar tot degeaba.E cam frig la noi,caci nu avem termopane si stam la ultimul etaj,deci avem mai multi pereti afara.Am racit si eu,tusesc si ma fornai,dar sper sa treaca repede.Am si o lene de-aia grea,casa e vraiste,tre' sa fac cumparaturi si n-am nimic de mancare.Din pacate,va trebui sa ma mobilizez...
Ilinca sta la baita,pe cap ii torn usor cu o canita.Eu inca ii fac in cadita,caci nu avem apa calda de anul trecut si n-am reusit sa ne punem boiler.Deci inca mai umblu cu oalele de apa fiarta.
Referitor la statul in picioare,vad ca de vreo 2 zile are momente cand sta in picioare nesprijinita cateva secunde,singura nu vrea sa se tina de nimic.Eu nu am tinut-o niciodata de manute ca sa mearga si acum ,daca incerc,isi ridica piciorusele si se aseaza in fundulet.
Va las,ca ma duc sa-mi spal vasele,ca e jale...Claudelu,sanatate lui Raul.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
spic de grau spune:
Pupici multi fetele si pupici si mai multi la toti sarbatoritii nostri!
Sa creasca mari si sanatosi (ca frumosi sunt manca-i-ar mama de scumpilici), si sa aduca numai bucurii parintilor lor!
Mariana - ca si tine am nascut prin cezariana. Iar medicul meu mi-a spus: 2 ani. Cum sarcina mea a fst mai cu patzanii; cum inainte de David nu reuseam sa tin sarcinile (am pierdut doua), ma gandesc sa nu ma grabesc ca nu vreau sa trec iar prin ce am trecut altadata. (sa adaug ca nici cu David nu am ajuns la termen si ca l-am nascut cu 6 saptamani mai devreme, iar medicii nu-si explica cauza - ca ultimele 2 luni am stat la pat?).
Asa ca noi incercam sa ne ferim (spun ca incercam ptr ca sper sa nu ne joace prezervativul feste, ca pilulele le-am abandonat).
Veve - lasa ca va merge si Croko. Sa vezi atunci show!
Clau - schimba draga pediatru! Sau afla-i numarul de acasa, portabilul sotului..ca sa fi sigura ca dai de ea!
Nedda eu am urmatoarea tehnica de imbaiere: daca Dav e singur in cada (de la 6 luni face baie in cada mare), atunci cand trecem la opertiunea spalat pe cap instalez copilul in inelul de baie si ma pot desfasura in voie. Daca suntem amandoi in cada, inelul nu mai are loc, David e in picioare (evident), si eu il fixez intre genunchii mei (el se tine bine de manerele de la cada), si cu o mana tin dusul si cu ailalta masez
Si apropo de dus - David al meu e innebunit dupa dus, dupa cablul de la dus - e jucaria lui preferata in baie! Ce ratze, ce broaste? Cablul de la dush dragelor!
D-aia fratele meu ii mai spune "cable man"
Am si eu o intrebare: ai vostri trag totul afara din rafturi? Al meu are o pasiune sa arunce Dvd-urile din masa TV-ului, am 2 biblioteci inguste care au rafturi pana la nivelul solului - David scoate cartile de acolo (in special Bibliile - am doua!! m-a exasperat!! oare i-o place ca-s negre? sau o fi vreun semn? ca tot il cheama David).
Mai nou a descoperit ca boxele de la combina au 2 gratare in fatza care se pot scoate! Le-a lipit acu ta-su cu scotch.
A mai descoperit ca si imprimanta are o usita care se lasa in jos daca tragi de ea, a lipit-o ta-su si p-aia cu scotch... De la un timp scotsc-ul e prietenul nostru! Faza e ca a cam priceput el ca daca insista, scotch-ul se poate dezlipi, asa ca acum insista! Are rabdare si perseverenta din plin
Mai e cineva ca noi?
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
irina.c. spune:
Da,Spiculet,si la noi la fel.Din biblioteca nu scoate carti,fiindca sunt foarte inghesuite si nu are forta sa le traga,in schimb cd-urile si imprimanta sunt dintre jucariile preferate.Si telefoanele,fix si mobile.Si oalele din dulap.Si hainele.Si tot ce-i pica sub ochi,in general.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."