Bebelusi de iulie-august 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara, ma doare sufletul cand vad ca vorbiti despre copii care dorm toata noaptea,eu mi-am luat gandul de la o noapte dormita pana cand Matei va avea 5 ani, cred...Am incercat si eu cu lapte cu cereale la culcare, dupa 4 ore maxim tot se trezeste si vrea papa, il pun la tzitzi, nu-i tine de foame decat maxim 2 ore si o iau de la capat...
Am intrat doar sa vad ce mai faceti, noi am intrat in febra examenelor, dar e tare greu cu un copil super marait.
Va pup si ma pregatesc de inca o noapte alba

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc tuturor...dupa ce m-am descarcat....mi-a mai trecut...si azi vom avea o discutie cu ei si punem piciorul in prag...sa ne tineti pumnii.
Eu tot la Luca m-am gindit cind i-am adus...lui sa-i fie bine...
Roberta succes la examene....nu stiu sincer cum poti face fata...

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Kim, si noi l-am votat pe Luca
la mine e mama care ma ajuta in primele 6 luni, dar eu stau si acasa 1 an, sa spun sincer imi face placere ca sta cu noi, am cu cine sa vorbesc, ne jucam impreuna cu bebe. dar lasind la o parte toate astea, bona e o solutie buna daca nu poate nici unul din voi sa stea cu bebe.
Blue Angel,e xact buna intrebare cuc eaiul de musetel, eu stiam ca e dezinfectant, n-am auzit nici eu vreo contraindicatie la el.
Raportez ca am inceput regimul, nu al meu - as vrea eu, al cupilului, adica i-am variat mai mult mincarea de azi, si mar cuc ereale si supa de morcov, cartof, telina si peste vreo 1 ora doua cereale, sa vedem cum se adapteaza la ritmul asta.
va multumesc mult ca ati impartasit aici meniurile zilnice si ale voastre ca adulti - regimuri de slabit, la care din pacate nu m-am aliat inca si sunt cam nervoasa pe mine din cauza asta, dar ma bucur si pt regimurile micutilor.

noapte buna copilasi, twinkle, twinkle little star

Catinca si Stefanel 5 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Roberta, imi pare tare cunoscuta figur t. SI eu sunt ieseanca, chiar daca acum locuiesc in Statele Unite. Unde lucrezi? Unde ai invatat?
Bucura-te de Matei, chiar dca aci nopti albe cu el. Acusi o sa le faci asteptandu-l sa vina de la discoteca.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona aici in US medicii in caz de constipatie recomanda apa, mai multa decit deobicei.....ei oricum nu-s adeptii ceaiurilor...indiferent de natura lor...

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Si aici medicii nu sunt adeptii a nimic de fapt, dar cine-i asculta?
pe noi ne-au crescut parintii foarte bine in Romania si as vrea sa adopt copilului meu acelasi stil. dupa parerea mea stilul nord american e cam grosolan, asa cred eu. ca europenii ca si stil de viata si conceptii nici nu se compara cu cei de aici si le sunt mult superiori.

succes lui Luca sa cistige surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Catinca, depinde la ce te referi. Nu contest ca ne-au crescut bine parintii nostri, dar in privinta alimentatiei, parca le-as da dreptate americanilor.Eu nu mi-as indopa copilul cu ou si ficatel la 4 luni cum se facea (sper, facea) in Romania si nici nu i-as da portocala ca are vitamina C. Ca europenii sunt superiori cultural, asta o recunoaste toata lumea. mai departe insa...e de dicutat

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Olivia -iti tin pumnii sa faci fata discutiilor neplacute cu rudele (cred ca e foarte greu sa fii politicoasa si ferma in acelasi timp cu niste persoane care nu pricep care le sunt limitele!!!). Pe de alta parte zic si eu, ca si Roxana : de ce vrei sa renunti la suzi? Poate ca e cam multa militarie pentru un bebic asa mic. Si eu ma plangeam acum ceva timp ca Raducu se trezea noaptea din ora in ora si pana la urma problema s-a remediat (nu rezolvat) oarecum de la sine. Am ajuns amandoi la un compromis: el plange mai putin, eu i-o dau pe suzi cand o cere. Poate ca e doar o criza trecatoare(cam lunga). E adevarat ca eu n-am inceput inca serviciul, asa ca o sa vad de saptamana viitoare, cand ma voi duce la munca daca voi mai fi asa "inteleapta" dupa nopti albe si treziri de dimineta. L-am votat pe Lucas, si ii uram succes!!
Doamna Bibi-wow!! am citit de doua ori ca nu-mi venea sa cred ce bine mananca puiul tau. Si am intrat la idei, fiindca Raducu a mancat azi urmatoarele: la 6 dimineata 120 ml lapte inghesuiti cu forta+ceva san, la 10.30 -150 ml mar ras, la 14.30-150 ml piure de legume+san (mai mult de sete si ca sa adoarma), la 18.00 -60 ml lapte si la 21.00-170 ml lapte cu cereale. Si cam atat mananca el zilnic (eventual dupa masa fructe in loc de lapte).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara si de la noi!

Iar nu apucai sa citesc mare lucru...dar sper sa recuperez dupa ce scriu.

Andreea, sa-ti traiasca flacaul, Philip, si bine ai venit!

Pako, io acu vazui ca tu stai in Darmstadt, in Wixhausen am stat si noi (omu' aproape 3 ani io mai putinel)...Cat eram acolo plangeam ca vreau acasa, acu' ma uit la jegu' de afara si-mi cam pare rau ca ne-am intors...hehehe

Hai sa va povestesc...Botosica vorbeste cu matzele!
Nu zice ea ba-ba, da-da...dat stie sa zica pe pisiceste...erau niste matze p'afara azi cand am iesit si mieunau nevoie mare. Alea ziceau una, ea le raspundea...si tot asa se conversara vreo cateva minute pana am dus carutul departe de ele si nu le-a mai auzit...
De ceva timp se intoarce in somn si doarme pe burta, sau pe o parte, cum ii vine.
Si cateodata doarme cu fundu'n sus. E super tare! Ma termina de fiecare data cand o vad
Pacat ca nu pot sa-i fac poza, ca se trezeste imediat...dar poate o pandesc cand e mai obosita si reusesc ...:)))

Azi cand sa ma duc la un moment dat la baie o vad ca se asezase in fund in patutz (acolo se joaca ea) si ridica mainile si dadea cu laba dupa broscutele din carusel, ca matza! Le prindea dar nu tragea de ele...zic eu ca nu se intampla nimic pana ma intorc...
Cand am iesit din baie era buburuza mea incurcata toata in firele de la carusel, il trasese peste ea cu suport cu tot si daduse din maini de se incalcise toata...Nici faza asta nu am imortalizat-o ca io m-am repezit la ea sa o descalcesc sa vad daca nu are vanatai...hehehe

La masa de seara (dupa ce i-am dat ei sa manance si reusisem in sfarsit sa o fac sa manance 100ml de piure!!!) se uita ca milogu' la noi in farfurie si m-am gandit sa ii dau un morcov curatzat sa roada!
Maaare prostie!!!
L-a ros, a reusit sa inghita bucatzi din el. Se stramba ea dar eu credeam ca il linge...Evident ca a vomat tot ce avea in stomac de la o bucatzica mai mare de morcov!
Numa' boroboatze facem!...:)))

Lio ciocarlio, eu ii dau de la Hipp ceai din ala granulat, nici macar nu m-am uitat pe el pen' ca zicea pentru sugari si nu mi-am mai batut capul...sau ii fac ceai de musetel indulcit, 1 lingurita rasa de zahar la vreo 600-700ml de apa.
Azi i-am facut compot, 3 mere cu peste 500ml apa, au iesit 350ml de compot, foarte bun...dar am pus si o linguritza rasa de zahar si l-am fiert cam 1 ora...:)))
Ma duc sa citesc ce ati mai scris. O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Hallo si noi din tzara celor care maraie tot timpu' :-)
Bey imi tot bateam capu' de ce s-a naravit Mielu la borcanele si nu-i mai place home made...pai aia pun sare nenicä...are gust scarbenia aia din borcan :-)
_
Bine ai venit Philip Andreea :-)))

Rain congratulation pt kilele de care ai scapat ceva de ingrasat aveti? Ca ma darama adierile pacilea:)
_
Kim votez anti rude si pro suzeta! Si evident un vot de-a binelea pt Luca :-)
_
cristal da si noi facem dume d-astea sa dam tot afara din cauza unei bucatele mai mari...ofof si maimai m-a disperat zilele astea

sunt intr-o depresie adanca. ionju cica sa plecam inapoi in america...nu vreau. da nu mai vreau nici aici!

Mergi la inceput