Bebelusi de iulie-august 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
roberta04 spune:
Buna seara, am si eu timp de stat pe Net, tati leagana si canta''O vioara mica...''. Mey..vedeti ce sot am !
Oare numai eu sunt dusa cu pluta ca nu concep sa pastrez papa lui bebe de pe o zi pe alta ci ii gatesc zilnic? Sincer, nu mi se pare un mare efort sa curat cateva legume si sa le pun la fiert si ma gandesc la mine, ce buna mi se pare mancarea proaspat facuta fata de cea refrigerata.
Si sa va mai spun ca aseara am copt mere in cuptor si i-am dat grasului cu dovleac fiert, a papat pentru prima data tot ce i-am facut si chiar mai voia, asa de bun e la gust.
ROXI, si eu am avut o tentativa sa-l trimit pe Matei singur cu un maxi-taxi pana la bunica, cu un rucsac cu un pampers si o cutie cu lapte ca ma saturasem de maraieli dar a ras frumos si nu l-a mai dat mami de acasa. Asta dupa ce am sunat-o pe bunica sa-l astepte ca vine singur la ea.
Si sa trec si la alt subiect, ce ziceti, merge un pic de dieta chiar daca mai alaptez? Nu ca as fi prea grasa, dar ceva kile de dat jos am si eu si vine acusi vremea calda si o sa urlu ca-s grasa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
kim222 spune:
'Neata, neata...si eu tot in clubul de nedormite....dar ce mai conteaza..CU rudele s-a aminat discuti..pina marti cind il duc pe Luca la dr......si tot ce vreau eu ca ei sa faca cu Luca o sa zic ca mi-a spus doctorul.....si ei ce mai pot spune? Ca si dr. este tot nebun ca si parintii???? Hi,hi...i-am prins....
Azi noapte a mai fost o fazuta de fazuta....la 4 Luca a inceput miriia si plinsul...ei nu-l aud din cauza de sforait,dar s-a intimplat sa se duca la baie si matusa l-a auzit.....urmarea....nu a putut rabdar a intrat, s-a uitat la mine care eram in picioare (si nu dormeam asa cum probabil a crezut ea...) si m-a intrebat :"Acum ce ai sa faci, te uiti la el?" In urma raspunsului mea a decretat ca ea il i-a la ea in pat....Cind i-am tras un NU ,ca in pat pot sa-l iau si eu daca vreau...s-a cotit....Ce ne mai distram....
Vrabiuta o sa ma uit la link....
Roxana cum adica avem cunostinte comune?
Simona eu nu-s constanteanca, mi-s bucuresteanca din Dr. Taberei...hi,hi,hi..dar sotul este constantean dar asa iubesc marea....
Mai eu va dau bataita! Ce v-a apucat cu nostaligiile si depresiile, voi credeti ca au mai pot sa suport si asta? EEEEHHH....
Am slabit 6 kg.in 10 zile....binisor zic eu....dar tot mai este cale lunga...
Rain am uitat sa te felicit pentru slabit...cind vedem si noi poze?
Lauricinu ati inghetat mama de frig? la multi ani pentru ieri ...Lucasu are jumatate de annnn!!!
Azi este ultima zi cind il mai puteti vota pe Luca al meu si pe luni o sa va comunic rezultatul...://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp
Sint pe aici prin zona...
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg
baby-boom spune:
Voi cum stati cu dintisorii??? La noi nici macar un juma' n-a aparut....si stiu ca-i chin mare da' parca abia astept sa vad cum "rade ciob de oala sparta"......e chiar asa horror iesitul dintisorilor???
Florina& Elise(9 07 2004)
Pupici si noapte buna daca buna daca nu mai reusesc azi sa intru pe dc......ca si acu-s cu asta mica-n brate si deja chiauna
philip spune:
Bule Angel, apropos de ananas, daca vrei sa tii seama de sfatul meu. Eu i-am dat micutului pere cu ananas si sunt preferatele lui, dar asta dupa ce fiind la restaurant intr-o seara, ne-a vazut pe noi ca mancam anannas si a vrut musai si el. I-a dat tati si a tot supt dintr-o bucata de se uitau toti la noi. Si acum ii mai dam sa suga din cate o bucata de ananas din compot (drept, fara zahar adaugat). acu, nu stiu cum o fi micutul tau. Si lui Philip ii mai cade ochisorul stang cateodata si ieri am fost la medic da am uitat sa intreb.
pupici de la
philip&andreea
mitzura spune:
Bei, eu am ratat faza spusa de laura cu saculetul de fructe..., acum aud. Si Roxi, tu in ce i-ai pus fructele, in ce panza? Poate ai spus pe aici, da eu nici asta n-am citit...
Nici mie nu mi s-ar parea greu sa pun in fiecare zi la fiert legume, daca n-as fi singura pe acasa si as avea cu cine sa il las pe bebe, dar asa, eu nu pot sa fac mai nimic ziua, si ia ceva timp pana le curat, le fierb, le fac cu blenderul.
Daria, "vaca de soacra-mea"?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
Olivia, un bun prieten de al meu din copilarie, Dan Tarara, este coleg cu sotul tau (cel putin asa am inteles eu cind i-am cerut sa imi explice de ce imi trimite pagina aia cu "votati-l pe Luca")
Robi, daca tot alaptezi...in afar de exclus painea si dulciurile in exagerare....carnea grasa...chestii din astea. dar nu te agita prea tare, imi aduc aminte cind alaptam ca mincam ca o jivina...si slabeam! (aoleu ce bine eraaaa!!!)
Mitzu, nu am spus pina acum - i-am pus in niste saculeti facuti de mama...habar nu am din ce pinza sunt, recunosc, la asta sunt ...out.
Florina, nici noi nu avem nimik, doar maraieli si chirtzaieli...vezi mesajul meu de mai sus cu "donez copil gras, frumos, urlator"
Oana_B spune:
capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41421" target="_blank">36
Oana_B