Stiti cumva daca se poate lua Biseptol in timpul sarcinii?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
NUUUUU!
Orice medic iti va spune ca nu e voie biseptol. Singurele permise sunt penicilinele cu spectru larg, printre care ampicilina, ospen si altele. NU lua de capul tau nimic.
Nici aspirina nu e buna.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
Atunci ce pot lua pentru cistita,e o sansa foarte mica sa fiu insarcinata,dar chiar si asa,nu vreau sa risc.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Eu zic sa-ti intrebi medicul, cistita sau infectia urinara apare des in sarcina si sunt multe medicamente permise (antibiotice din clasa penicilinelor)
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Paracetamol se poate lua pt dureri,raceala(dr meu mi l-a recomandat-ok pe parcursul sarcinii),dar e indicat sa iti intrebi medicul pt orice problema pe care o ai!Eu asa fac!
Sanatate! si pestiuc de 17s
Draga mea,
nu lua nimic fara a te vedea un medic. ceea ce definesti "cistita" poate fi altceva, poate o infectie care nu va reactiona in nici un fel la un tratament generic. asa ca du-te la medic...si sa fie asa cum vrei tu!
Roxi
Salut,
eu pentru cistita am luat un antibiotic 'nitrofurnation' parca asa ceva. E ok in sarcina. Eu eram in 10 sapt atunci si mi l-a dat de la doctor.
Sanatate multa si eu zic ca sa mergi la medic inainte.