Scaun cu mucus ?!

Scaun cu mucus ?! | Autor: coralia_popa

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 2 luni si trei spatamani are de ceva vreme (poate mai bine de o luna) scaunul oarecum ciudat... anumite parti se intind... cand nu o schimb imediat se absorbe in scutec si raman doar niste fire asemanatoare algelor.. ma rog cam greu de descris.. culoarea este galbena la inceput.. daca sta mai mult devine verde...

As zice ca scaunul contine mucus... am citit recent pe undeva ca nu e tocmai bine sa contina mucus si m-am ingrijorat...

Fetita a luat bine in greutate (are 5.3 kg, la nastere a avut 3.1 kg)si alte semne de ingrijorare nu are... sau poate mi se para ca da cam mult afara...

Deci a mai avut careva un copil cu un astfel de kk?

Coralia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Si Cristi al meu a avut cand era mai mic scaun cu mucozitati, dar numai cand si cand, nu pe perioade mari de timp. Cel mai bine intrebi pediatrul si faci o coprocultura.
Ingrid si Cristi 1 an si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mucusul arata ca un muci (scuza-mi expresia) si nu inseamna neaparat ca e patologic scaunul. Scaunele bebelusilor variaza foarte mult fara a fi considerate patologice ca si culoare si consistenta de la galben mustar, verde maro inchis, de la moi, pastoase la grunjoase sau chiar tari ca niste bomboreze este normal.
Daca bebelina ta creste bine, arata infloritor ca sa zic asa, nu face febra, nu da semne de deshidratare (fontanela adancita, buze uscate, plans fara motiv, febra, dorinta de a suge foarte des) si nu face multe scaune foarte moi pe zi (minim 4 scaune fleasca sau cu sange, puroi, mucus) atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Pentru a sta linistita da un telefon medicului sau mentioneaza acest aspect la urmatorul control. Daca apar oricare din semnele enumerate de mine atunci mergi rapid la medic.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fa o coprocultura fetita mea a avut scaun cu mucozitati in perioada cand avea salmonella,sper ca nu e nimic mai ales ca la noi avea si o alta culoare dar e bine sa verifici

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca culoarea e galben-verzuie, inseamna ca sunt mucisorii, cum are Seb al meu.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput