Probleme cu PFA

Probleme cu PFA | Autor: adelamaria

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat, macar cu vreo lege pe care s-o citesc, sa stiu ce ma asteapta!
Problema mea e urmatoarea: sunt PFA pe traduceri. In 2003 m-am casatorit (schimbat numele si buletinul)+ ca m-am mutat in alt sector. Pentru ca PFA avea sediul declarat la vechiul domiciliu, am inchis socotelile (sau asa cred eu!) cu sectorul 4 si mi-au zis ca trebuie sa-l redeschid la sectorul 3 (noul domiciliu).
Buuun...M-am dus o data si n-au vrut sa ma inscrie la sectorul 3 pentru ca nu-mi venise nu stiu ce hartie de inchidere de la sectorul 4. Intre timp, dupa vreo luna, a venit prin posta hartia respectiva, dar eu nu am mai avut cum sa ajung la Administratia Financiara (ca au un program de te doare mintea!)...
Da, si nici nu am reusit sa depun Declaratia de venit estimativ pe 2004...Numai ca am primit atunci cand am dat declaratia de venit global si un alt formular pentru venituri suplimentare, pe care l-am completat...Asta ma poate salva de o amenda???...
In fine, intrebarile mele ar fi urmatoarele (si tare sper ca ma poate indruma cineva...):
1. Ce se intampla daca ma duc acum, in 2005, sa redeschid PFA la sectorul 3, avand in vedere ca nu am Declaratie de venit estimativ depusa pe 2004?
2. Faptul ca mi-am schimbat numele influenteaza cu ceva PFA care era pe numele vechi? Autorizatia de traducator e pe numele de fata si stiu ca identificarea se face pe baza CNP...Trebuie sa modific ceva din cauza schimbarii de nume?
3. Ce se poate intampla daca eu pur si simplu de 3 ani am o singura factura taiata? Nu am activitate pe PFA pentru ca sunt angajata pe acelasi profil si nu am timp sa muncesc si independent...E posibil sa se sesizeze cineva si sa mi-l inchida sau sa primesc vreo amenda?
Sper ca ma veti ajuta sa clarific macar o parte dintre aceste aspecte, ca eu nu mai stiu de unde sa le iau si unde sa le termin!
Multumesc frumos!