..sper atit demult, cine ma poate ajuta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Mila_ spune:

..Vin de la medic! Diagnosticul e salpingootarita acuta.(inflamatie)
Tratament prescris... peste 10 zile merg iarasi... Nu am facut testul de singe...de asta nu sunt 100 % sigura, dar nu prea mai e urma de pisimism :)

Ma simt bine, si va doresc si voua la fel! Imi sunteti gradi! Numai bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monuta spune:

Draga Mila
Vreau sa-ti spun ca si eu am observat acelasi lucru,indiferent unde locuiesti,medicii devin iritati daca esti mai "citita".Eu ,in urma dezamagirilor pe care le-am vazut in jurul meu referitoare la competenta doctorilor,am devenit tare sceptica in ceea ce ii priveste.Asa ca de fiecare data cand primesc un diagnosic,recomandari imediat me informez cu privire la acestea.Sa nu eviti sa-i 'pisezi'cu intrebarile pentru ca pana la urma e vorba despre sanatatea noastra.Si nu dispera daca nu e bebe pentru ca va aparea atunci cand te astepti mai putin.Eu imi doresc tare mult un bebelus,de 6 luni incercam si chiar de luna aceasta trebuia sa incep un tratament pentru fertilitate.Se pare insa ca s-a intamplat minunea luna asta,sunt in a 33 a zi si nu mi-a venit plus ca am toate celelalte semne.Mai putin imbucuratoare sunt durerile de burta,mai ales in dreptul anexelor,insa ma consolez cu faptul ca eu intoteauna am avut ovare polichistice.Oare din cauza lor sunt durerile acestea?Am fost la medic cam la 2 saptamani de la conceptie si nu s-a vazut nimic la eco vaginal.Am emotii la urmatorul care e programat in 15 februarie.Sper din tot sufletul sa fie in uter bebele.Doctorita a zis ca nu se vede pt ca e prea mica sarcina.Voi ce ziceti??

Mergi la inceput