transport invitati
Raspunsuri - Pagina 3
Iael spune:
Eu nu sunt in aceasta situatie ,dar daca as fi fost as fi luat in calcul asigurarea transportului invitatilor .
pyssy spune:
In primul rand cred ca ar trebui sa va intrebati daca faceti nunta pt bani sau pt sufletul vostru, spun asta pt cei care cred ca fiecare ar trebui sa se descurce daca vor sa mearga la nunta, doar ca sa scapati de o cheltuiala in plus.
In cazul meu am vre-o 30-40 invitati din Bucuresti , nunta o fac la Sibiu , o fac pt am visato toata viata, iar persoanele invitate sunt numai persoane dragi ,pe care le doresc alaturi de mine in aceasta zi , insa sunt constienta ca situatiile financiare nu le-ar permite sa vina daca nu le-as asigura transportul si un loc unde sa se poate odihneasca. Pentru fiecare invitat, nunta inseamna un cost destul de mare deoarece pe langa dar mai este nevoie si de o haina ca lumea ( ca lumea vorbeste) si de un ban in buzunar ca nu poti face 300 km aiurea .. caci nu sti ce se intampla.. Un drum Buc- Sibiu costa cam 250 mii, mai pui si intorsul , sunt 500 . Cu un salariu de 3-4 milioane ce faci ? Dai darul , platesti transportul , cazarea, o haina si mai traiesti si o luna pana la salariul urmator? E simplu sa zici plec la nunta in tara sau in strainatate si -mi platesc singur tot, dar daca nu v-ati putea permite ce ati face ? Ati mai merge ?
Daca va sunt indiferente persoanele invitate ,cu siguranta spuneti sa se descurce fiecare .. dar daca nu ar trebui sa va ganditi si la ei , la posibilitatile lor financiare ( caci majoritatea celor ce nu vor veni la nunta din aceasta cauza vor lipsi )
Pupici
Si nu dati cu rosii :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
nushulica spune:
eu sunt de acord cu oanamadalina-adik eu niciodata nu mi-am pus problema asta si am fost si eu la nunti si in bucuresti si in mai multe orase si nimeni nu m-a intrebat daca am bani de transport
nu mi se pare ca sunt rautacioasa dar eu sincer nici nu am mai auzit sa pui la dispozitie transport pt cei din alte orasesi eu am invitati la nunta si din bucuresti si din brasov si din vaslui si sunt toti apropiati ai familiei si ce sa fac sa inchiriez 3 autocare???? pt fiecare oras in parte????