Cine vrea sa invete PIAN ?
Raspunsuri
sveronica spune:
Revin cu o precizare.........rog raspuns la adresa albatros20032003@yahoo.com
Multumesc
mama lui Licurici spune:
Buna!
Pot sa invat si daca am o ... varsta???!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
sveronica spune:
Buna seara,
In ceea ce priveste varsta pot sa va spun ca am elevi intre 5 1/2 ani, elevi din cl. I - XII ( sunt profesoara la liceul de muzica din Buc.) si..............57 de ani ( doctor, pianist incepator,fara pretentii de performanta, dar mare iubitoare de muzica).Asa ca varsta este mai putin importanta daca nu se doreste performanta.
O seara buna
Sabina spune:
draga veronica, te-am intrebat si la alt subiect...poate ne cunoastemunde ai terminat? La cine? eu am facut enescu si pian cu ileana busuioc, la cons cu s.murgan.desi am terminat compozitie am cantat binisor la pian.
so.....cine esti?
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Cristina spune:
Pentru reclama va rog sa contactati administratia www.desprecopii.com. Sau postati la sectiunea "Mica publicitate".
Multumesc.
sveronica spune:
Stimate moderator,
Va multumesc pentru precizare ( rubrica de mica publicitate).Am considerat ca daca pot exista subiecte despre prof.de engleza ( oferta si cerere) , pot posta un anunt similar.Daca doriti ( si aveti posibilitatea ) dati "delete" la acest anunt.
o zi buna
Sabina spune:
io tot nu-nteleg de ce nu ne dai detalii! mai sunt aici fete care au terminat liceul de muzica....a existat chiar un subiect despre muzicieni, din pacate nu l-am prea intretinut....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
sveronica spune:
Ce importanta au detaliile ? Ca fapt informativ......am terminat liceul "D.Lipatti" , si am urmat Conservatorul pe care l-am absolvit in '96 ( sectia instrumentala - pian principal)
anemona spune:
Si eu iti scrisesem un pm in care spuneam ca mi-ar placea sa iau ore, dar din pacate nu am primit nici un raspuns, nici macar un refuz. Probabil ca sunt prea batrana pentru a fi eleva, dar ma incurajase faptul ca ai o eleva chiar si de 57 de ani.
Nu-i nimic, oricum mult succes!
sveronica spune:
Referitor la anuntul precedent.........imi pare rau, dar cred ca am raspuns tuturor........Dac am omis, scuze,numai neatentia mea este cauza.Te rog sa revi cu un nou mesaj....nu o considera o jignire.