Copilulmeu.ro - vreo legatura?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Suntem in pregatirea dosarului si vom depune o plangere la WIPO (organizatia internationala care se ocupa cu asa ceva). Avand in vedere ca cererea WIPO costa substantial, am hotarat sa actionam si pe cai juridice firma cu pricina folosindu-ne de justitia romana (chiar astazi am gasit cel mai bun avocat din Bucuresti specializat in Intelectual Propiety). In acest fel (daca avem castig de cauza) vom putea cere de la firma in cauza despagubiri, macar cheltuielile WIPO. Noi am incercat sa contactam proprietarul domeniului si sa negociem achizitionarea acestuia dar din pacate nu am primit nici un raspuns (fie macar unul negativ).

In paralel vom actiona in justitie si o alta firma/site care plagiaza la greu site-ul nostru (unde dupa spusele avocatului avem 100% castig de cauza).

Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

In cazul asta va tinem pumnii sa reusiti!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica spune:

http://reclamaaaaaaaaa/forum/viewtopic.php?t=488 Atunci de ce nu se face lumina si pe forumul copilulmeu.ro despre aceasta "confuzie"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica spune:

Scuze,n-am stiut ca este o reclama,dar pe mine aceasta situatie nu ma incanta deloc.De ce nu li se explica si respectivilor forumisti de diferenta? Imi cer inca o data scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Cu numele domeniului .ro nu o sa fie cu siguranta asa de usor. Nu stiu daca mai tineti minte cat s-au luptat cei de la Vodafone cu proprietara domenilui vodaphone.com (ca de obicei asta esti tentat sa tastezi cand auzi de vodafone). Pana la urma au obtinut o redirectare spre vodafone.de dar nu stiu daca si proprietatea efectiva asupra domeniului.
Eu sper din tot sufletul sa reusiti, dar si daca nu, nu puneti prea mult la suflet, ca cine e membru DC cu state vechi de plata va ramane membru DC si cand site-ul are probleme tehnice, cine e nou venit va prefera .com-ul lui .ro, deci zic eu pierderile in favoarea site-ului cu .ro in coada sunt nesemnificative.
Ce v-am "povestit" mai sus e si din experienta proprie: firma la care am lucrat inainte de CIC (si de fapt unde inca sunt angajata) e o firma de soft privata, cu capital american, care facea outsourcing in Romania. Normal ca au achizitionat initial doar domeniul .com.
Dupa ce am preluat eu firma, in ideea ca ne vom extinde si in Ro, eu am cumparat si domeniul .ro. Si cum conditiile pt. persoane fizice erau mai avantajoase decat cele pt. persoane juridice, l-am cumparat pe numele meu... PE VIATA!
Ce-i drept domeniul e folosit de firma, si nici nu ma gandesc sa le fac probleme din pct. asta de vedere, dar banuiesc ca daca as vrea sa folosesc domeniul .ro in interes propriu as putea sa o fac, fara mari probleme, cel putin in prima perioada .


Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Interesanta chestie, nu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica spune:

Da,este o interesanta chestiune,aveti insa dreptate,desprecopii.ro se bucura de confuzia cu desprecopii.com.Am pus o intrebare pe respectivul forum pentru a clarifica aceasta situatie,dar din pacate speranta intr-un raspuns din partea administratorului respectivului forum,cam lasa de dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

florica - ce ar putea sa iti raspunda???

eu insa iti pot spune fara nici o rezerva ca vor plati pentru acest lucru.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Hai sa intreb si eu ceva:

Daca achizitionezi sa spunem www.12345.com asta inseamna ca trebuie sa cumperi si www.12345.ro sau ai drept asupra amindurora?

Si daca nu,atunci ce te faci in cazul in care apare si www.12345.net sau www.12345.org?

Si daca da , atunci cum altcineva a putut face fara acordul tau un site cu aceeasi denumire cu singura diferenta "coada"?

Adica,daca eu am un site cu o denumire si in coada am .aesi mai apare la ceva diferenta de timp un alt site cu aceasi denumire dar alta terminatie,.com inseamna ca eu il pot trage la raspundere?
In cazul meu,ne ocupam cu chestii asemanatoare,insa nu in aceleasi tari.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

il poti trage la raspundere daca ai un site cu un brand bine stabilit si daca renumele de care se bucura brandul este folosit de acel site.

in cazul nostru - desprecopii este marca inregistrata OSIM - deci este recunoscuta ca brand oficial in Romania.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput