South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

eu mananc maioneza light,iar daca mi-e pofta de ceva dulce iau o bomboana fara zahar.
astazi voi manca:dim 2 clementine +1 kiwi
pranz:pire de conopida
seara:salata de rosii ,castraveti simpla

astazi ma simt tare bine in sfarsit cantarul arata ceva mai putin de 69 ,poate maine va arata macar 68 si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Buna dimineata.
Emilly, eu sunt acum la faza 1, am inceput cura luni, de la 59kg.
Pana azi dimineata slabisem 2.5kg, si sunt multumita de nu mai pot de ele. Ideea este ca, nu mi-a fost foame, nu mi-a fost pofta de nimic, nu am avut nici un moment in care am vrut sa renunt.
Da, Emilly, in faza 1 e interzis orezul.
Eli, trece-ma si pe mine acolo cu kg pierdutte, ca sa ma ambitionez si eu mai tare. Merci.
Ieri am mancat asa putin, mi s-a parut cumplit de putin, dar......cred ca asta e viitorul:D.
Astazi, pana la ora asta, nu am mancat nimic. De-abia acum mi s-a facut foame. Oare sunt rezultatele curei? Offf, daca as slabi 5 kg, in 2 sapt, tare bine ar fi.....
Lori, nu e prea putin ce manci tu aiz? Poti sa rezisti?, Eu, parca zic ca nu as putea, dar felicitari daca poti. Ar trebui sa invat si eu de la tine...
Felicitari si pentru pierderea in greutate. Sa iti urez 65kg??????
Am observat si eu, in fiecare zi in care eu am avut mai putin la cantar, ziua a fost o feerie pentru mine., mai sa ma imbat de fericire, noroc ca nu am vioe, hehehehhee

va pup.
Spor la slabit cat mai mult.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

da ,ramona mi se parea si mie ca e prea putin pt astazi asa ca am schimbat meniul la pranz am papat fasole verde cu usturoi iar seara am fost cu sotiorul la un fast food cu loc de joaca pt copii(sebi nu prea are parteneri de joaca in bloc si si-a dorit sa mergem)si am mancat o inghetata mica si am baut si o cola light.asa caaaa am calcat tare stramb astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

de ieri am inceput sa fac bicicleta...nu va zic cit ma bucur, sper din suflet sa vad si ceva rezultate cit mai repede...

si bineinteles continui dieta SB impreuna cu voi.

Voi cum mai sunteti cu kg???ati avut ceva abateri?eu da 2 felii de placinta cu mere, ce buna a fooostt...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Neata fetele.

Lore, ce bataita iti dau.........
Dar, lasa, ca ai slabit suficient, si.....poti sa faci mici abateri.

Eu, continui cu SB, si...merge bine. Ieri mi-a fost cel mai greu, mi-a fost pofta de toate alea.......si am papat o bombonica Solano fara zahar. Stiu ca nu e voie nici macar alea, dar......nu am mai rezistat.
Cantarul s-a incapatanat in week-end sa-mi arate tot 56.8-57, si tot asa. Dar azi dimineata l-am invins, arata aproape 56. Am inceput noua saptamana triumfatoare si cu mai multa vointa.
Deja imi vin multe perechi de pantaloni care....bineinteles ca explodau pe mine. Offf, fetelor, inca o data va multumesc ca existati, fara voi, si fara rezultatele voastre, niciodata nu m-as fi apucat de cura.....

Va urez o saptamana cu cat mai multe pierderi...de kilograme, si cu cat mai multe reusite in celelalte planuri.
Pupici

Mergi la inceput

ramona merit bataiaaaa!!!de ce nu avem voie bomboane daca nu au zahar,eu mananc cand vreau ceva dulce.
si eu sunt mai bucuroasa astazi cantarul se apropie din ce in ce mai mult de 68.
pupici la toate si spor la slabit

Mergi la inceput

Pai, nu stiu de ce nu avem voie bomboane. Scrie cumva in carte ca avem voie? Ca daca da, sunt salvata!!!!

Pupici

Mergi la inceput

pai in carte zice ca avem voie daca sunt cu indulcitori.
voi ce papati astazi?eu dim am mancat omleta cu conopida
la pranz cred ca voi manca un fruct pt ca sunt satula (masa de dim a fost aproape de 11)iar seara inca nu stiu, cred ca pasta de branza cu rosie si un suc de grepefruit

Mergi la inceput

Ahaaaa, Lore, ce bine ca ai adus vorba de sucuri.
Dar, incepand cu ducliurile, sigur scrie in carte ca avem voie daca nu au zahar? Ca tare ma bucur de vestea ce mi-ai dat.
Cat despre sucuri, am baut in week o guritza de suc de grapefruit fara zahar, dar: fiind de grepefruit, si acest fruct fiind interzis, avem voie sa bem suc din el??? E cam cu dus si intors, nu-i asa?

Eu astazi am mancat
---dimineata 2 oua fierte cu otet si sare si piper,
---la pranz, adica acum 20 min, conopida (Lore, intr-un gsnd) facuta la cuptorul cu microunde cu ou si cu branzica.....
---iar pentru diseara, nu stiu inca, am conservele de ton inca neatinse.

Ma bate gandul sa-mi fac iar spanac, ca tare mi-a placut asa...cu usturoi si iaurt degresat:d
A, Lore, acum am vazut ca tu esti in faza a doua si ai voie fructe...offff, de-abia astept sa ajung si eu in faza doi, ca sa pap mere multe si grapefruit, si.....restul care sunt admise.

Mergi la inceput

avem voie bomboane cu indulcitori dar nu multe.
ramona cum faci conopida la cuptorul cu microunde?
da,sunt la faza 2 dar ma bate gandul sa reiau faza 1 poate slabesc mai repede ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput