South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Lori, ba cred ca este, dar....nu puteam manca spanacul gol, si am calcat stamb. Desi, am citit parca aici ca fetele mancau iaurt. Ma rog, cum o fi, cum nu o fi, asta e, am comis-o.

Sunt curioasa cat voi slabi intr-o saptamana. Poate 7 kg ca tine Lore. Voi fi ca o

Pupici multi pentru seara asta, ne auzim maine.
Ce bine ca ati revenit fetelor.
Emily

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, m-am lasat de dieta cu ciorba de varza, cumva voi face sa combin faza 1 cu ciorba ce o mai am dar nu mai puteam face foamea ca acum citeva zile, stomacul meu isi spune cuvintul.
Deci revenind la faza 1 e interzis sau nu iaurtul?

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Am copiat lista c alimentele permise scrisa de Loredana sa ni le readucem aminte

LISTA ALIMENTELOR PERMISE

carne de vaca-muschi,file
carne de pasare-sunca de curcan(maxim 2 felii pe zi)
-piept de pui si de curcan
peste ,fructe de mare-toate tipurile
carne de porc-sunca fiarta
-costita cu putina grasime,muschi,carne din conserva fara grasime
vitel-cotlet ,muschi
branza (dietetica,cu contunut redus de grasime)-br.slaba de vaci,telemea degresata,mozzarella,parmezan,urda dulce,branza cedar,branza feta
nuci-unt arahide(max 1 lingurita pe zi),arahide max 20 buc,nuci de pecan max 15 jumatati pe zi,fistic max 30 buc
oua -fara restrictii
tofu-alegeti varietati moi,cu continut redus de grasime
legume si verdeturi-anghinare,sparanghel,fasole boabe(alba,rosie,pestrita,naut,linte,soia),fasole verde,mazare,broccoli,varza,conopida,telina,castreaveti,vinete,salata verde(toate tiputile),ciuperci,fasole chinezeasca,spanac,napi,castane comestibile,dovlecei
grasimi-ulei de masline si de canola
condim si sosuri-orice tip dar fara zahar
dulciuri-(max 75 calorii pe zi)-bomboane cu inlocuitori de zahar,ciocolata fara zahar,cacao pudra pt prajituri,gelatina fara zahar,guma de mestecat fara zahar,inlocuitori de zahar

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
La raport. In dimineata asta cantaream fix 57 kg, ceea ce este o realizare pentru mine. In 3 zile 2 kg, e beton. Bine, cred ca am inceput de la 59.5, deci e mai mult, dar prefer s cred ca am slabit 2 kg reale, decat sa visez. Imi place cura asta, deja nu mai am pofta de mancare, pofta de dulciuri, chiar de nimic interzis. Numai ca nu mai stiu ce sa mananc.
Ziceati ca o conserva de carne, este ok? Ca parca, parca mi-ar fi pofta.

Deci, totul e ok cu acest SB, bafta la slabit in continuare.
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Azi am mancat maa de dimineata plus cea de pranz combinate pt ca nu avusemse timp dimineata si imi era si o foame. Deci: spanac cu o lingura de orez si un hamburger dietetic.
Masa de seara: o salata cu legume si sunca plus 100 g iaurt.
Intre mese o bucatica de para.

Ramona felicitari, ma bucur ca ai scapat de pofte, mie imi mai vine cate o pofta rea si nu reusesc mereu sa ma abtin.

Idee de mancare, incercati supe sau peste la gratar sau mancarica de legume. Aveam pe undeva niste retete dietetice, parca erau de la SB, nu stiu sigur, daca le gasesc, le postez si sa-mi ziceti cum vi se par.

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Buna din nou.
Eli, chiar nu mi-e pofta. Ale mele colege au primit o cutie de ciocolata Merci, si........chiar nu am avut nevoie de ele. Bine, acum sunt foarte motivata de faptul ca slabesc, si....vreau sa arat bine, voi vedea mai tarziu.
Astazi am mancat dimineata o mana de spanac cu iaurt, si la ora 2, o bucatica mica de pipet de pui la cuptor.
Atat, cred ca mi s-a micsorat stomacul...

Pupici, si spor la slabit.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

eu am mincat de dimineata niste legume fierte cu sare si piper iar acum deja poftesc la o salata de rosii cu brinza

Fetele, de luni o sa am si bicicleta si atunci sa vedeti cum o sa se topeasca kg la mine, abia astept.

La capitolul pofte de dulce stau foarte prost de 2 zile, dupa masa de prinz ma apuca o pofta de dulce...si nu imi iese mereu sa ma pot abtine

Ramona nu stiu de care cutie cu carne e vorba,de vita sau porc.Oricum cred ca ambele sunt ok.Tu esti in faza 1?te-ai cintarit?

eli tu la ce faza esti?parca in faza 1 e interzis orezul, nu?

o zi superba si grija la ispitele culinare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ALIMENTE CARE POT FI INTRODUSE IN FAZA 2

FRUCTE-mere,caise uscate sau proaspete,afine,pepene galben,cirese,grapefruit,struguri,kiwi,mango,portocale,piersici,pere,prune,zmeura,capsuni.
LACTATE-lapte de soia,degresat de vaca(1%grasime),iaurt degresat cu aroma de fructe sau simplu degresat
PRODUSE FAINOASE IN CANTITATI MICI-chifle mici din faina integrala,paine multicereale,din faina de grau integral,de secara,de ovaz integral, cu continut ridicat de fibre,fulgi de ovaz(nu instant),briose din faina integrala,fara zahar,fara stafide.
-paste din grau integral,lipie din faina integrala,floricele de porumb,orez brun ,salbatic,orz.
LEGUME-fasole pestrita,mazare boabe,cartofi dulci,mici
DIVERSE-ciocolata amaruie,budinca fara grasime,vin rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Cat de rau este daca mancam maioneza? La mine merge fffff greu si poate asta e cauza. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Pai daca maioneza e light e ok zic eu.Nici eu nu am dat jos , doar 1 kg si asta dupa foamea cu ciorba de varza, dar burtica e mult mai mica.

maninci zilnic maioneza?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput